Canon Pixma MX925 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Canon Pixma MX925 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    ÇOK GÜZEL...

    Aradığınız bütün özellikler bu yazıcıda.Yok yok.Çok memnun kaldım.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.04.2017
    Memnuniyet

    Ürün tahmin edilen kargo gününden çok daha hızlı elime ulaştı. incelemelerimi yaptım değerlendirmem olan 5 yıldızı verdim :) imkanı olan kaçırmasın derim. ^^ ürünün gördüğüm tek eksi kısmı boyutu. ürün gerçekten çok büyük ve ağır. resmen bir bölge işgal ediyor. ürünün gördüğüm + kısımları ise: kablosuz bağlantı seçenekleri, değiştirilebilir-doldurulabilir kartuşa sahip oluşu. yüksek çözünürlükte fotoğraf ve özel fotoğraf kağıdı oluşunu saymıyorum bile :) resmen fotoğrafçı ışığını söndürüyor. Hem ev hem ofis için ideal ve çok yönlü bir yazıcı ilgili oldukları ve e-posta üzerinden her sorunuma yardımcı oldukları için istanbulbilisim ekibine çok teşekkürler ^^

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2017
    MÜKEMMELLLL

    MÜKEMMELLL KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2017
    perfect

    ürünü çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2016
    Fiyatına göre özellikleri mükemmel

    Bu yazıcıyı üç yıldır kullanıyorum. Bir hafta önce arızalandı, yenisini almayı planlıyorum. Şunu hemen belirteyim, ürün ağırlıklı olarak fotoğraf baskısına yönelik. Dolayısıyla baskı kalitesi çok güzel. Kenarlıksız resim baskıları yapabiliyorsunuz. Sizin için kalite değil de hız önemliyse, bu ürün sizi tatmin etmez, çünkü hem yazdırmaya başlaması biraz zaman alıyor, hem de yazdırırken çok hızlı değil. Ama hem arkalı önlü yazdırma (otomatik döndürüyor kağıdı) hem arkalı önlü tarama (otomatik döndürüyor, tek geçişli değil), hem ağa bağlanabilme özellikleri, hem tel. vb bağlanabilme gibi özellikleri harika. Tüm bu özelliklere sahip bir yazıcı hala piyasada bu fiyata yok. Kartuşların çabuk bittiğinden şikayet edilmiş, doğrudur. Ancak piyasada doldurulabilen kartuşlar var, onlardan alıp kendiniz doldurunca hiçbir sıkıntı kalmıyor. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2016
    CANON MX925 SÜPER BİR MAKİNA

    Çok güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2016
    Her zaman CANON En iyisi

    Canon her an kalite

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    Okumadan Almayın

    Arkadaşlar yazıcıya lafım yok gerçekten bu fiyata özellikleri muhteşem. Çift taraflı tarama yazdırma, otomatik besleme vs. müthiş bir ürün ancak gelin görün ki kartuşları beni çileden çıkardı. Ürünü 1,5 sene önce aldım. Evde kullandığım için çok fazla çıktı almıyorum. İlk demo kartuştan sonra aldığım kartuşlar tahimin 100 çıktı aldıktan sonra bitti. Tabi rakamı net bilemediğim için evde kavga çıkardım boş boş çıktı mı alıyorsunuz diye. Zira 5 kartuş dünya pahası. Sonra aldığım yeni orjinal set ile beraber cihazın üstüne bir de çıktı çizelgesi yaptım. Bir de baktım kartuşların bitiş sayfası 100ü bile bulmuyor. Normalde 300-400 sayfa baskı alınması gereken kartuşların neden böyle çabuk bittiğini sorarsanız 2 haftada 1 çıktı alınca kartuşun boya pürkürten kısmı metal ile kapalı olmadığı için kuruma yapıyor. Sonra cihaz bu kuruyan boyayı atmak için kartuş hizalarken anormal derecede mürekkebi içerisindeki atık süngerine püskürtüyor. Bir de bakmışsın çıktı almadan kartuşun %5 mürekkebi daha bitmiş. Uzun lafın kısası evde kullanım için almayı düşünüyorsanız ve benim gibi nadiren çıktı alacaksanız bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tabi mürekkebe servet yatırmayı düşünüyorsanız o ayrı bir konu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2016
    kalite

    cihaz elime zamanında geldi hepsiburada farkı benim bilmediğim özelikleride varmış gerçekten fiyatına göre muhteşem bir cihaz telefondan bağlanıyorum internete bağlanıyor pc ile internet ağından bağlanıyorum cihaz cd üzerine fotoğraf yapıyor ve gerçek fotoğraf kağıdına tab etme özelliği var bunları bilmiyordum çok beğendim ve unutmadan bitmeyen kartuş alındığında takılabiliyor onlarıda aldım gelecek şimdilik muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    Çok hızlı değil ama iyi

    Kablosuz bağlantı gayet güzel iş görüyor. Canonun uygulaması sayesinde cep telefonundan da kolayca baskı ve tarama yapabiliyorum. Uyuduğunda tekrar harekete geçip jetonun düşmesi biraz vakit alıyor ama sonrasında iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2016
    canon mx925

    Ürün çok güzel.ama boyutları baya büyük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    baya iyiiii

    bende mx885 vardı bu ondan daha hızlı....

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2016
    Teşekkürler

    İlgili satıcı hızlı teslimat teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    Fonksiyonel

    Ürün çok fonksiyonel kurulumu kolay ve kullanışlı. Tek dezavantajı kartuşları çok pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    Henüz yeni kurdum, güzel ve işlevsel görünüyor

    Tam olarak kullanamadım. Ürün çok hızlı kargolandı. Yoğunluktan dolayı bugün kurabildim, görünüm ve fonksiyon olarak çok kaliteli bir ürün olarak görünüyor. Kartuş tüketimi ve fiyat-performans gibi kritik bilgileri zamanla öğreneceğiz. Umarım beklentilerimizi karşılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Başarılı

    Eski bir HP kullanıcısı olarak Canon Pixma MX925 hepsi bir aradayı başarılı buldum. Yer sorununuz yok ise tavsiye ederim-ebatları ev kullanımı için biraz büyük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2015
    Tek seferde kimlik fotokopisi çekme hariç herşeyi var.

    +kablosuz olarak telefon ya da pcden direk çıktı alıyorsunuz, süper.. +Ekrandan wifi seçin, şifresini girin, yazılımını firmware otomatik güncelliyor, sürekli güncel ve türkçe. +yazıcı üzerindeki ekranlarda renkli şekiller değişiyor, süper hangi tuşa basacaksam onun şekli değişiyor, ok ya da rakam, harf oluyor. +Kalite çok iyi mükemmel baskı ve fotolar. +Kağıda çift yönlü baskı +ADF desteği 50kağıt -Ekranı 3inç yerine 5inç olabilirdi, fotoğraflar açısından. -Tek kağıda kimlik fotokopisi çekme özelliği ya da pc program özelliği yok. -Az boya harcaması için "hızlı baskı" seçerseniz çıktıda hızdan dolayı hafif yamukluklar oluyor. Halbuki yavaş olarak düzgün yazabilirdi. Dolayısıyla hızlı seçeneği kullanamıyorsunuz baskılar yamuk oluyor. -Orjinal kartuşların içindeki boya gözükmüyor. -Standart Baskı hızı günümüze göre çok yavaş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2015
    ürünü eski Canonlarımla kıyasladım

    Önceki canon yazıcılarımla kıyasladım mp830 ve Mx700 kullanıyorum.mx700 halen çalışıyor.MX925 bunun gelişmiş hali.Normalde benim beklentim ondan daha hızlı baskı hızı vermesiydi.ancak dakikada 10siyah sayfa ve 15 renkli ile bu beklentimi karşılamadı.Kartuşlarına gelince öncekiler 13ml mürekkep alabilen Saydam kartuş kullanırdı yani gözle görebilirdim mürekkep seviyesini.Bunun CLI551 kodlu kartuşlarının içi görülmüyor yani yazıcı bitti derse mecbur atacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2015
    hızlı zannettim

    60 sayfa arkalı önlü çıktıyi 40 dakika dan fazla süre de aldım, pişman oldum Çıktısı çok olanlara tavsiye etmem ama fotoğraf kağıdı ve normal kağıt tepsisi farklı olması güzel bi özellik cd lerin üstüne baskı da yapabiliyor, kağıt tepsi haznesi yeterli büyüklükte, fotoğraf baskısı baya güzel hızı da fena sayılmaz, büyüklüğü orta nin biraz üstünde, görüntüsü hoş duruyor. Mürekkep baya çabuk bitiyor, çok çıktı almayanlar için idealin üstünde özellikleri var tavsiye ederim, çıktısı çok olanlar başka ürün baksınlar derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2015
    Canon Kalitesi

    Kurulumu kolay,çıktı almak gayet hızlı.Biraz büyük olması dışında beğendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Pixma MX925 Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Pixma MX925 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat