Canon I-Sensys MF6180DW Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Canon I-Sensys MF6180DW Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    fiyat performans ürünü

    yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. eksileri 1.si modeme bağlanıp çıktı alınmak istendiğinde zamanında çıktı vermiyor driver ile alakalı ama çözümü var. kablo ile bağlanır iseniz zaten bu sorunla karşılaşmıyorsunuz. 2. ise fotokopiyi boyut girişi seçerek olarak yapamıyorsunuz. 3. ise tarama kısmında boyut girişi yapabiliyorusnuz ama çok kullanışlı değil zaman alıcı bir taraması var benim beklentim kitap tarama düzeyinde sizinki 10 -20 sayfa ise dert etmezsiniz. 4.eksi ise yukardaki kısımdan tarama yapmaması. benim isteğim yukarıdan verdiğimde çift taraflı tarama yapması bu beklentimi karşılamıyor ARTILARInı saymakla bitiremem. emektarım düzeylli bir ilişkimiz var. Çok kullanışlı bu alet a3 çekse fotokopiciye hiç ihtiyacım kalmayacak. Fax kısmını hiç denemedim fakat diğer kısımlarda eksilerinden bahsetmeme rağmen oldukça memnunum. Yukardaki kısımdan sorunsuz çift taraflı fotokopi çeker. zaten bu fiyata böyle güzel dublex çeken alet bulamazsınız. Çıktı ve fotokopi kısmında sorunsuzdur başınızı ağrıtmaz. piyasada dolabilen tonerleri de satılıyor ve böylece maliyetiniz nerdeyse sadece kagıt masrafı oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2016

    sorunsuz ürün teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2015
    direk wi-fi li değil modem kullanmak gerek

    Direk wi-fi yok. wi-fili modme kullanmak gerek. baskı kalitesi ve hızı iyi. tarama hızı idare eder. tarama yazılımı hantal. tarama yardimci programi daha pratik olabilirdi. kargo belirtilen dk. da geldi. cihaz saglam geldi. daha az yogunlukla ve 2 ay kullandim. ilerleyen surecte yeniden yorum yaparim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2014
    Ofis için ideal.

    Ofis kullanımı için ideal hatta fazlası olan bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon I-Sensys MF6180DW Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon I-Sensys MF6180DW Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat