Canon i-SENSYS MF226DN Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Canon i-SENSYS MF226DN Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    canon..

    Yazıcı 1 günde elime ulaştı. Yazıcı belli bir sayı cıktı aldıktan sonra yavaşlıyor .. çok ısındığı için sanırım. onun dışında baya kullanışlı şık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    Dört Yıldız

    Güzel çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Beş Yıldız

    Otomatik iki tarafa yazdırma özelliği olan en ucuz yazıcı. Bakalım uzun ömürlü olacak mı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2016
    Son derece becerikli...

    Uzun yıllardır ofisimizde çok fonksiyonlu yazıcılar kullanırız. Halihazırda 4 adet çok fonksiyonlu cihazımız var. Bu en sonuncusu. Diğer cihazlar başka bir markaydı, ilk defa Canon alıyorum. Almadan önce muhtelif yerlerde cihazı görüp özelliklerini araştırdım. Fonksiyon ve kalite olarak bu defa Canonda karar kıldık. Cihazın kurulumunu yaparken toner üzerinde bir çip dikkatimi çektim. Muadil tonerde sıkıntı çıkarmazsa 10 numara bir cihaz diyebilirim. 5-10 kişilik ofisler için çok ideal...

  • Webden Al aracılığıyla, 30.11.2015
    Hızli ve sorunsuz

    Hızli ve sorunsuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon i-SENSYS MF226DN Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon i-SENSYS MF226DN Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat