Canon I-Sensys LBP251DW Lazer Yazıcı Yorumları

Canon I-Sensys LBP251DW Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Son derece kaliteli ve sağlam

    Ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 80.000 sayfa baskı yapmışım. Ve aldığımdan beri muadil toner kullanıyorum. Son derece memnunum. Hızı gayet yeterli, baskı kalitesi gayet muazzam. Bu ürünün tarayıcılı ve fotokopi makinası olarak kullanılanı var. Bir daha ki sefere muhakkak ondan alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    Beş Yıldız

    Ikı senedir kullanıyoruz ve çok memnunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2017
    hızlı kargo için teşekkürler.

    orjinal ürün özenli ve hızlı kargo için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Beş Yıldız

    Kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2017
    Beş Yıldız

    harika bir alet. 2 gün içerisinde 12000 sayfa döküman aldım. sıkışma bile yapmadı. çok hızlı ve oldukça verimli. bir tane daha almayı düşünüyorum işyerim için

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2017
    Kaliteli hızlı ve çok kullanışlı

    Wifi üzerinden bağlanması çok büyük avantaj. Biz ofisimizde kullanmak için aldık. Sürekli bir bilgisayara bağlı kalmıyorsunuz. Wifi ayarı çok kolay. Üzerindeki ekranda türkçe olarak gayet güzel yönlendiriyor. Baskı kalitesi son derece yeterli. Kullanımı kurulumu çok pratik. Hızı son derece yeterli. Bence orta çaplı ofisler için gayet güzel bir çözüm.

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017
    hızlı teslim

    yazıcı cd kurulumu her dil var türkçe yok.80 milyon ülkeyiz yok 5 milyon ülkenin dili var ayıptır.Bunub dışında sakin heyecan yapmadan kurulum yapmak lazım.Arayüzü kullanmak biraz zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Kaliteli

    Makine çok iyi, bu makinenin başka versiyonunu kullanmıştım. 150.000 adet baskı sorunsuz olarak yapmıştı. Kurulumda biraz sıkıntı yaşadım. İşyerimizde kullandığımız için toplam 4 yazıcı bağlı bu sebeple çakışmalar oluştu. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2017
    cok cok iyi

    yazıcı en uygun Hepsiburada dan aldım. ürün çift taraflı baskı yapıyor. kurulum yapınca otomatik o seçenek geliyor. wi-fi yada USB sadece birini kullanabiliyorsunuz . ikisi aynı anda bilgisayara bağlanmıyor. sarf malzeme ucuz. toner cipli . ama sorun değil sarf malzeme uygun. Hepsiburada da var . hatta 6000 sayfalık olan tonerde var.C anon LBP251dw Toner CRG-719H modeli böyle aratin çok seçenek var. alın derim Canon iyi marka

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2017
    bir eve göre büyük

    Bir eve göre büyük bi yazıcı ama renkli olmaması dışında neredeyse eksiği yok denecek bi yazıcı. Sizin kağıdı ters çevirmenize gerek kalmadan arkalı önlü yazdırıyor olması, hemde cayır cayır hızlı çalışması baskı kalitesi takdire şayan. Hiç ağa bağlanmadım ama cep telefonundan doğrudan baskı alabildim ve gayet başarılıydı. Tek problem yazıcıya doğrudan bağlanmak için wifi şifresini bi kere girmekle kaydedemiyorsunuz. Yani yazıcı her kapanıp açıldığında yeniden başka bi şifre ile bağlanmanız gerekiyor. Onun dışında canımı sıkan bir şey olmadı. Kısa kullanım yorumum mükemmel, uzun kullanımda üzmez umarım

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2016
    Dört Yıldız

    hızlı..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon I-Sensys LBP251DW Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon I-Sensys LBP251DW Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat