Brother HL-L2365DW Lazer Yazıcı Yorumları

Brother HL-L2365DW Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2020
    Brother HL-L2365 Yazıcı

    Kargo oldukça hızlı teslimat yapti. Fakat ürün (Yazici) paketi yipranmisti. Neyse ki köpükler cihazı korumakta. Cihaz ise zaten cok iyi. Programa ihtiyaç olmadan Wifi Direck le çıktı alabiliyom. Dengesizin biri kargom hâlâ gelmedi diye tek yıldız vermiş ve sonra düzenlememiş. Bende o yoruma binaen sipariş verirken tereddüt te kalmıştım. Ancak hiç bi problem olmadı. Teşekküler.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.04.2020

    ürün sapasağlam geldi. satıcı güvenilir. kartusuyla beraber teslim aldim. baski kalitesi guzel. wifi var telefonuma bagladim. butun belgeleri telden cikti aliyorum. cok hizli degil. orta hizda calisiyor. arkali onlu cikti almak istediğim için bu ürünü tercih ettim. teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2019
    Sorunsuz bir yazıcı

    Kurmak için gelen CDyi kullanırsanız kolayca kuruluyor. Airprint özelliği iyi çalışıyor. Baskı kalitesi iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2019
    Araştırarak aldım...

    Ürün yazıcıyla sıklıkla işi olan bir ev kullanıcısı için çok iyi, kompakt tasarımı, kolay bulunan ve ekonomik sarf malzemeleri ile tavsiye edebileceğim bir cihaz...

  • Amazzon aracılığıyla, 03.01.2019
    wifi menzili düşük

    Yazması hızlı, fazla büyük değil ev ve küçük ofisler için ideal. Tek eksisi wifi menzili kısa. Eğer kablosuz kullanacaksanız bunu dikkate almalısınız.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018
    ürün cok iyi .

    ürün sağlam ve kullanışlı.Wifi den de yazıcıya çıktı emri verip alabiliyorsunuz .Çift taraflı alabiliyorsunuz.Toner dolumu ise el ile yapılabiliyor .

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018
    iş görür

    Yazıcı güzel iş görür, belirtilmemiş ama network bağlantı özelliği de var.

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2018
    Harika yazıcı

    Alttan tepsili olması, çok hızlı tepki vermesi ve çok hızlı basması, şık ve kompakt olması, sorunsuz wi-fi'ı ile çok hoşuma gitti. Kartuşu da kolayca doldurulabiliyormuş. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2018
    Başarılı tavsiye ederim.

    Yazıcı gayet güzel eğer sadece siyah beyaz çıktı alıyorsanız tam alınacak lazer yazıcı. Tonerini kendiniz doldurabilirsiniz çip derdi yok. Sayfanın arkasını kendi çeviriyor. wifi ile diğer odadan çıktı gönderebiliyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2018
    brother yazıcılar güzel...

    ürün süper içinden çıkan toner doluyor. toz alıp doldurabiliyorsunuz. çift taraflı basması süper rahatlık. kameraların çok iyi oldugu bir devirde tarayıcı ve fotokopi özelliği olması zaten mantıksız. Ama ben renkli çıktı alırım diyorsanız almayın. Siyah beyaz mükemmel 10 numara... wifi da sorunsuz çalısıyor telefondan patır patır çıktı alıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2016
    Hızlı ve güzel yazıcı

    Orijinal kapalı kutu olarak 1 günde elimde oldu.Firma artık tercih ettiğim firma olacak

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Brother HL-L2365DW Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Brother HL-L2365DW Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat