Epson L365 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Epson L365 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(127 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2017

    Baski kalitesi de eski HP Deskjet'ime printer'ima kiyasla cok kotu. Ancak yavas hizda basinca idare eder bir kalitede basiyor. Ayrica, tankli murekkep sistemi daha hesapli olur diye iddia edilmisti. Ancak, murekkebi cok cabuk tuketti. Ayrica, doldurma islemi esnasinda her yer murekkep oluyor. Bu printer'dan sonra baska bir tankli printer alacagimi sanmiyorum. Baska herhangi bir epson printer alacagimi da sanmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Beş Yıldız

    On numara yazıcı. Normal fotoğrafçılarda aldığınızdan daha kaliteli fotoğraflar çıkarailibilirsiniz. Belge yazdırma işlevi de mükemmel....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    mükemmel

    kardeşim için almıştım diyer kartuşlarla uğraşılmıyordu tek seferde verin fiyatı kafanızda kesenizde rahat olsun

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2017
    harika cihaz

    Ürün gayet güzel tanklar boş geliyor 2x4 adet 100 ml murekkep geliyor tanklar 100 ml min yaklaşık % 80 ile doluyor tek eksisi mürekkepleri orjinal epson mürekkebi degil.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    teşekür ederizzzzz.çok güzel ürün

    teşekür ederizzzzz.çok güzel ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2016
    Beklentilerin üzerine

    Avantajlar : Yeterli mürekkep var,Wifi
    Dezavantajlar : Gürültülü
    Bence ürün bir ev , küçük ofis vs. kullanıcıları çok ideal. İçerisinde yeterince siyah mürekkep ( ekstra 2 yedek ) ve renkli mürekkebleri ile birlikte geliyor. Wifi olması süper, kablosuz bir şekilde WPS ile hızlıca kurulumu mümkün. Fotoğraf baskısını test edemedim, ama A4 80g kağıda fotoğrafın güzel bir çıktısını alabildim..

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2016
    Beklentilerin üzerine

    Avantajlar : Yeterli mürekkep var , Wifi
    Dezavantajlar : Gürültülü
    Bence ürün bir ev , küçük ofis vs. kullanıcıları çok ideal. İçerisinde yeterince siyah mürekkep ( ekstra 2 yedek ) ve renkli mürekkebleri ile birlikte geliyor. Wifi olması süper, kablosuz bir şekilde WPS ile hızlıca kurulumu mümkün. Fotoğraf baskısını test edemedim, ama A4 80g kağıda fotoğrafın güzel bir çıktısını alabildim..

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2016
    Hızlı Kargo , Kaliteli Ürün

    Ürün Son derce kaliteli. Tam bir Fiyat / Performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2016
    l365 hayran kaldim

    epson mürekkep olayına bu tanklar ile devrim yapmış sanki.. ben biraz kullanıp yorum yapayım dedim kesinlikle maddi olarak karsiliyabiliyorsaniz alın.. bu modelin en büyük artışı WiFi ile kablo derdinden kurtuluyorsunuz. hem cep ile hemde bilgisayar ile müthiş uyumlu.. renkli renksiz baskı kalitesi çok iyi.. resimde bile sizi tatmin edici sonuç veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2016
    Beş Yıldız

    Yazıcıya ihtiyacınız varsa daha ne bekliyorsunuz.Yazıcı ev ve kucuk ofis için ideal.Hız konusunda yorumlar var ,bence çıktıdaki kalite daha önemli.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    Epson l365

    Beğendim çok fonksiyonel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Güvenilir Satıcı.Hızlı Kargo...

    Güvenilir Satıcı.Hızlı Kargo...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Kesinlikle Mükemmel

    Wifi yazıcı olarak yaptığım araştırmada ve diğer marka wifi yazıcılar ile yaptığım normal belge ve fotoğraf yazmada çok kaliteli iş çıkardığını gördüm ve çekinmeden aldım.Yazıcı hızı düşük ama özellikle fotoğraf yazmada çok yavaş olmakla birlikte kaliteli bir iş çıkartıyor.Çok ünlü bir yazıcı markası ile yapılan karşılaştırmada fotoğraf yazma konusunda aynı fotoğrafı daha net çıkarttığını gördüm.Bunun yanısıra tarama özelliği çok üstün seviyede tarama kalitesi çok yüksek.Cloud, connect ve akıllı telefon uygulamaları sayesinde nerede olursanız olun belge ve fotoğraflarınız anında yazıcınızda..Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.11.2016

    URUNDEN BENDEDE VAR HARIKA BISEY

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Ev kullanıcıları için uygun değil.

    Ürünü aldım. 10-15 günde bir 5-10 sayfa çıktı alacak ev kullanıcıları için kesinlikle uygun değil.!!! Yazıcının yazma hızı gayet iyi, fakat ilk yazmaya başlama hızı çok yavaş. Yani yazıcıyı açtıktan sonra yazdırmaya hazır hale gelmesi uzun sürüyor. 10-15 gün çıktı almadıktan sonra, mürekkep doldurma tuşuna basmak gerekti, o da birkaç dakika sürüyor. 1-2 sayfa çıktı almak için birkaç dakika beklemek insanı yoruyor. Mürekkep tanklarının koyulduğu sağ bölme çok kullanışsınız, klips veya vida yok, taşırken çok kolay şekilde yerinden çıkıp düşer ve kabloları kopar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2016
    fena değil

    Yazıcı oldukça hızlı, wifi kurulumu da bilgisayarımın CD kısmı olmadığı için internet üzerinden yaptım ve zaten kağıdında herşeyi yazdığından kolaydı. Yeni aldığım için kartuşun ne kadar gittiğini bilmiyorum. A4 kağıdında resimler yeterince iyi çıkmıyor (makale okuğum için resimlerin iyi çıkması benim için önemliydi), daha öncesinde canon mx320 kullanmıştım ama kartuş masrafı, yavaşlığı ve wifi olmaması nedeniyle değiştirmek istemiştim. Kargosu hızlıydı ve geldiğinde herhangi bi problem olmadı. Görünüş olarak şık, hafif ve büyük sayılmıycak bi yazıcı. Yanında gönderdikleri demo kartuşları doldurmak da kolay. Ayrıca arkalı önlü çıktı da alabiliyorsunuz. Tarayıcı kısmını kullanmadığım için o kısımla ilgili yorum yapamıycam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2016
    Küçüş işletmeler için çok uygun

    Epson L220 kullandım karturş bitmek bitmiyor, ofiste kullanıyoruz 2 pc kablo ile zor oluyor, L365 ile Ağ üzerinden kablosuz yazdırmanın keyfini yaşıyoruz internet yavaş olsada yazdırma yavaş değil, bence tek sorun internet koptuğunda yazdırmıyor, onun dışında hızlı uygun fiyatlı cimri bir alet, tavsiye ederim, saygılarımla

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    bilmeyenler süper der...

    urun baskı olarak işini görüyor fakat a5 veya 15*21 boyutunda fotoğraf alamıyorsunuz.Epson desteği arıyorum neden bu ölçü yok diye,baska program kullanın deniliyor..İstediğim ölçüyü alamadiktan sonra iyi yazmasının ne karı var.Ayrica 10*15 ölçüde baskı yapacaksanız göbeğiniz çatlar,kagidi sürekli sıkıştırıp duruyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    Kaliteli ve Güvenilir Ürün

    L355 modelini hala kullanıyorum, ikinci bir yazıcı ihtiyacı çıkınca bu modelini aldım. Fiyatı biraz yüksek olmasına rağmen gerçekten çok iyi bir yazıcı. Wi-Fi özelliği ile kullanıyorum ve tüm ihtiyacımı karşılıyor. Yazıcı kafalarının temizliğini ihmal etmeyip doğru olarak yaparsanız uzun yıllar hizmet verecek kalitede bir üründür. Mürekkep kutusunu yerinden çıkarıp yan yatırmanızı ve mürekkep haznelerinin kapaklarını açtıktan sonra kafa temizliği yapmanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    Fena degil..

    Diğer çakma hazneli yazicilarla uğraşmaktan gına gelmişti.. Bunu deniyelim dedik.. Şimdilik net bir yorum yapmak mantıklı olmaz.. Ama şunu söylenebilirim ki sessiz ve hızlı bir yazıcı arayanlar kesinlikle uzak dursun.. Yazdirirken adami verrreeem ediyor :) Çamaşır makinesi calisiyorumuş duygusuna kapılıyorsunuz.. Tek tesellim soylenenler gibi uzun ömürlü ve tasarruflu oluşu.. Onu da zaman gosterecek.. Alanlar için hayırlı olur inşallah..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson L365 Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson L365 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat