Epson FX-890 Nokta Vuruşlu Yazıcı Yorumları

Epson FX-890 Nokta Vuruşlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2016
    teşekkür

    Ürün elime sorunsuz ulaştı gayet güzel çalışıyor.teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.01.2015
    gürültü yapmıyor gerçekten

    nokta vuruşlu bi yazıcı olmasına rağmen güürltüye bomuyor ofisi. ya eski yazıcının hem kartuşu erken biterdi hem de cidden telefonla konuşturmazdı yazdırdığı zaman. ben çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2014
    ürün bilerek tercih ettiğimiz bir üründü

    ürün kalitesine göre çok uygun bir fiyata satılıyor, gerçekten çok cazip

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.02.2014
    Epson FX-890 Nokta Vuruşlu Yazıcı

    Sürekli,sorunsuz ve hızlı çıktı almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.. Epson FX-890 nokta vuruşlu yazıcılarda en iyisi bence şirketlerin tercih edebileceği bir ürün şerit fiyatlarıda gerçekten uygun. Windows 7, Windows Vista, Windows XP işletim sistemleriyle uygun

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.02.2014
    EPSON FX-890

    ürün gerçekten çok başarılı ofiste kullanmaktayım sürekli bir fatura sürkilasyonum var ayrıca üründe usb girişi olması laptopla çalışma imkanı veriyor nokta vuruşlu yazıcılar arasında gerçekten fiyatını hak ediyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.04.2011
    epson farkı

    EPSON FX-890 18 PIN 80 KOLON YAZICI (560 CPS)Bu yazıcılar, düşük maliyetle yüksek performans isteyen üreticiler, otomobil satıcıları, depolar, laboratuarlar, toptancılar, taşımacılar, finans departmanları ve ticari kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.12.2010

    Bu 2x9 iğneli yazıcılar, sistem kayıtlarının basılması, listelemeler, siparişler, faturalar ve etiketler de dahil olmak üzere çok farklı işleri kolaylaştırır. Kullanımı kolay, son derece sağlam, kişisel gereksinimlerinizi karşılayabilmek için dizayn edilmiş uzun bir seçenek listesine sahip bu yazıcılar, orta ve büyük miktardaki baskı işleri için idealdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2010
    harika bir yazıcı

    Eğer istediğiniz nokta vuruşlu bir yazıcı ise bu yazıcı çok mükemmel bir yazıcı. Oldukça hızlı ve sağlam. Son derece kullanışlı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson FX-890 Nokta Vuruşlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson FX-890 Nokta Vuruşlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat