Epson Workforce 5690DWF Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Epson Workforce 5690DWF Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Berbat

    Berbat uzak durun Makinayı aldım parada makinada ilk kullanımda çöp serviside insanın yüzüne bakmıyor kafa değişimi gerek diye rapor çıkardılar yazıcı parası istediler ilk baskılarda çizgi hataları mevcuttu satıcı servis siteden uzak durun görün alın baska marka epson dan uzK durun serviside berbat

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2019
    uzak dur bu cihazdan

    Arkadaşlar bende bu cihazın aynısı var. Büyük şirketler bu cihazı kullanabilir. Çünkü orijinal. Mürekkep kullanabilme durumu var onlarda. Muadil kullanırsanız bu cihaza hiç hir mürekkep uyumlu olmuyor. Orijinal dışında. Orijinal kartuslar 1 kerelik alırsanız size cihizin parasının yarısını verdirecek . Muadil kartuş ve murekkpte zamanla kafa tıkanması yapıyor. Aklın varsa uzak dur. Ben aldım cihaz şu an çöplük olmuş

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    çok iyi

    ürün çok iyi hızı inanılmaz dolan kartuş alarak daha ekonomik bir şekilde uzun yıllar kullanabilirsiniz tozdan koruyun yeter... orjinal mürekkep kullanmak da cihazın ömrünü uzatır.

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2017
    Fatura yok

    1 haftadır fatura gelmedi. Faturasız ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2017
    Bu zamana kadar yazıcı kullanmamışım

    0Merhaba. Epson WF 5690 bu multi yazıcıda herşey var. Bunca zaman canon hp yazıcılar kullanmıştım. Makine, profesyonel bir ağ yöneticisi. Çift taraflı baskı, çift taraflı faks ve tarama, hızı, biri arkasından iki adet kağıt yükleme ünitesi ile ince uzun her türlü kağıt zarf, şerit için baskı yapabilecek şekilde. Uygun bir de dolan kartuş ve mürekkep ile baskı kalitesi gayet iyi. İnci beyazı rengi ile keyifli bir görünüme sahip.

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2017

    Ürün gelene kadar çok ilgilendiler , emeğinize sağlık :)

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2015
    İnternet kafeler için mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2015
    epson workforce

    evet Ürün aynı gün Kargo yağıldı ve teslim sonrası ilgi ve destek için teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson Workforce 5690DWF Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson Workforce 5690DWF Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat