Samsung SL-M2020W Kablosuz Mono Lazer Yazıcı Yorumları

Samsung SL-M2020W Kablosuz Mono Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(457 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Küçük ve etkili...

    Cihaz az çıktı alacaklar için güzel. Yazma hızı gayet yerinde. Wi-fi Direct ile ayarlamalara sıkıntı yaşadık. Artık HP tarafından servis ve destek sağlanıyor. Bu durum zaman zaman kötü oluyor. Ama genel olarak iyi. Samsung veya Apple NFC li bir telefonununuz varsa telefonu üstüne tutarak hemen yazdırabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    HIZLI VE MÜKEMMEL

  • HepsiB. aracılığıyla
    sorunsuz ekonomik

    kolay kurulum. muadil kartuş seçeneğiyle ekonomik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ev işi yazıcı

    yazıcı şaşırtıcı derece küçük ve hafif, tabii büyük makineler gibi çok hızlı değil ama ev için ideal. Bu arada Samsung yazıcı bölümünü HP almış bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    yazıcı iyi fıyatına göre tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla
    evde kullanmak için ideal

    boyutlarının ufak olması çok iyi. hızlı ve kaliteli baskı yapıyor. kurulum için cd'yi kullandığımızdan hiç sorun yaşamadık. telefonlarımız da samsung marka ve samsung print uygulaması ile kolayca bağlandık. tek sorun çift taraflı baskı yaptığında kağıdı otomatik olarak çekmiyor, tek taraflı baskının tamamı bitince o kağıtları alıp tekrar besleme ünitesine koymanız gerekiyor ki arka taraflarına diğer sayfaları bassın. biz memnunuz, tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ev Ofis kullanıcısı olarak çok memnunum

    Çalışırken ihtiyaç duyduğum baskılar için aldım. Baskı kalitesi ve kartuş kullanımından çok memnunum. Üzerinde gelen kartuşu bile bir aydan fazla süre kulandım. Wifi üzerinden baskı almak için daha detaylı bilgi vermelerini öneririm, bağlantı işi biraz uğraştırdı beni.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    Kraft elektronik tedarikçisinden aldım. Ürün sorunsuz elime ulaştı. Paketleme çok güzel yapılmış. %100 dolu olan toner geldi içinde. Baskı kalitesi çok iyi. Tavsiye ederim 👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok iyi

    cok memnun kaldim , hem hizli hem pratik telefondan direkt gonderebiliyorsunuz hic bir uygulamaya falan ihtiyac yok . gayet guzel . cok tesekkur ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi ürürn denedim.

    iyi ürün kutu açılmamış o geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürünü Kraft elektronik den aldım problemsiz bir şekilde elime faturası ile birlikte ulaştı.kurulumu gerceklestirdim.fiyatina göre kibar ve iyi bir ürün.cok teşekkürler Kraft elektronik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    16 Eylül'de sipariş verdim, 18 Eylül'de elime ulaştı. Hemen açtım ve kurdum. 5 dakika içinde ilk çıktıyı aldım. Ürün gerçekten çok başarılı. Eğer böyle bir şeye ihtiyacınız varsa mutlaka almalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel fiyata almıştım kampanyadan. Fiyatına göre başarılı bir ürün ev kullanıcısı için kablosuz özelliği çok kullanışlı. Bilgisayarla çıktı almak telefondan almaktan daha çok vakit alıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Kısa bir sürede sorunsuz bir şekilde kargoyla geldi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Maalesef cihazdan beklediğimi bulamadım.İlk toner değiştirmeden sonra kağıt sıkıştırma sorunu ile karşılaştım.Kontrol ettirmeme rağmen sık sık kağıt sıkıştırıyor.Kaldırıp bir kenara koydum.Almanızı tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sadece pc ye bağlamadan wi-fi ile telefondan yazdirmanin tadı bambaşka

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uğraştırıcı-Uyum Sorunu Var

    Bu akşam geldi. Kurulumu tam bir fiyasko. Saatlerdir uğraşıyorum hâlâ kablosuz yazdırmayı başaramadım. Sürekli güvenlik hatası verip duruyor. İnternetten de araştırdım. Yok Windows-10'da kullanmak için şunu yapın, yok işte fabrika ayarların dönmek için bunu yapın... Yahu kardeşim ben basit bir kullanıcıyım. Bana ne şuna uyumdan buna uyumdan. Ben takarım çalışırsa iyidir çalışmazsa kötüdür. Bu kadar basit. Uğraşmak istiyorsanız alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pratik

    Ürünü yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Sorun yaşamadım. İçindeki demo toner 400 e yakın çıktı veriyor. Uygun fiyatlı muadil tonerler de işini iyi yapıyor. Tavsye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli ,orijinal ve UCUZ ürün

    ürün hp Türkiye garantili.Kurulumu basit,işlevsel oldukça uygun fiyatlı.İhtiyacınız varsa ötelemeyin!

  • HepsiB. aracılığıyla
    ????

    Ürün gayet kolay kullanımlı ve ufak. Wifi özelliği de güzel. Kullanım için çok kolaylık getiriyor evin istediğiniz köşesine kurup bırakın kablo derdi yok

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung SL-M2020W Kablosuz Mono Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung SL-M2020W Kablosuz Mono Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat