Samsung SL-M2875FD Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Samsung SL-M2875FD Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2017
    ??????

    Ürün markaya bağlı güzel ve olumlu,ancak faks özelliğini ekrana aktarmıyor olması kötü.Kullanım klavuzunda bu özellik var ama normalde yapmıyor !!

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2016

    Evet, çok kaliteli, sessiz, hızlı ve tam aradığım gibi dört dörtlük bir ürün. Fiyatı da araştırın göreceksiz ki çok uygun.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.01.2015
    fotokopisi çok iyi

    kolay kurulumu var böyle devasa olduğuna bakmayın aslında çok kullanıcı dostu bi yazıcı gerçekten. özellikle fotokopisini çok rahat kullanıyorsunuz. sürekli kağıt sıkışmıyor bi kere. tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.02.2014
    Püf noktaları

    Arkadaşlar aylık olarak kaç sayfa basabileceksiniz yazıcı alırken en önemli faktörlerden biri budur, tüketim malzeme değişim zamanları, kağıt besleme zamanı, hız gibi faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyacınıza en iyi performansı belirleyebilirsiniz, dayanıklık ve marka farkları artık tercihinize kalır, tüm markalar bu teknolojide birbirlerine hemen hemen yakındır.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 20.07.2013
    Ürün çok fonksiyonlu ( SL-M2875FD )

    Is yerimizde kullaniyoruz 8 kisinin çikti almasini sorunsuz bir sekilde kaldiriyor. Faks fotokopi de cabasi. Bilgisayara çok hizli bir sekilde tarama yapiyor. Güzel bir ürün.arkadaslar teknoloji artik aldi basini gidiyor faks fotokobi heryerde bi ihtiyaç haline geldi benim bi marketim var ama normal bi yazici is yapmaz oldu çünkü herkse fotokobi veya fax da soruyordu bende samsung u zaten bildigim için bu model hosuma gitti fiyatta güzel di piyasaya göre hemen si

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 29.01.2013
    Samsung SL-M2875FD Çok Fonksiyonlu Laser Yazıcı

    uygun fiyata kaliteli yazıcya ihtiyacım vardı Samsung SL-M2875FD almaya karar verdim.işyeimde fazla yer kaplamayan ve kullanımı ve raporlarımı hızlıca dökümünü alabildiğim yazıcıdan çok memnun kaldım.iyi özellikli yazıcı almak isteyen herkeze Samsung SL-M2875FD tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung SL-M2875FD Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung SL-M2875FD Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat