Oki MC342DNW Lazer Yazıcı Yorumları

Oki MC342DNW Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Beş Yıldız

    1 senedir ofiste kullanıyoruz. son 2 haftadır 4 paket toner 13000 sayfa baskı ve sürekli faks kullandık mükemmel çalışıyor. Baskı kalitesi çok iyi ve tarif edemediğim renklerde parlak keskin çıktı veriyor ve bu cok hoş. Tek eksi yönü ara sıra bekleme konumundayken hata moduna düşüyor, kapatıp açtığınızda düzeliyor neden olduğunu çözemedik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    japon kalitesi

    bu yazıcının farklı modeli olan düz mb451 aldım seneler önce maaşallah diyelim çok memnun kaldım her işleminizi rahatlıkla yapabilirsiniz düşünmeden alın toner dolumu uygun ve uzun süre gidiyor maliyeti düşüren kaliteyi arttıran oki

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2016
    IHH İnsani Yardım Vakfı » ihh.org.tr

    YETIM yazıp 3072'ye SMS göndererek yetimler yararına kullanılmak üzere 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    Şiddetle tavsiye edilir bir ürün ve satıcı

    Hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ürün beklediğimden çok daha kaliteli baskı yapıyor. Şu dpi olayına kesinlikle takılmayın. Tarayıcıdan yolladığım ilk A4 boyutundaki görselde bile neredeyse birebir kalitede baskı yaptı, baskı hızı da malum araştıranlar bilir çok yüksek. Wierelessla bağlantı zaten inanılmaz kolaylık. Problemsiz bir cihaz. Ben ürünü bu özelliklerle bu fiyat aralığında olduğundan şiddetle tavsiye ediyorum!

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2016
    oki japon teknolojisi

    oki japon teknolojisi. kaliteli ürün, güvenilir satıcı, sıfır ürün. teşekkürler.

  • Webden Al aracılığıyla, 02.03.2016
    hızlı kargo cazip fiyat

    1günde teslim uygun fiyat için teşekkürler.fotoğraf baskısını çözemedik onunla ilgili biraz sıkıntılı

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2016
    ALIRKEN 2 KEZ DÜŞÜNÜN

    Oki kalitesini bilen bilir. Malzeme kalitesi ve Oki Yazıcılar Japon üretim felsefesine göre üretilmiş sorunsuz ve dayanıklı ürünlerdir. FAKAT ! Yazıcı kesinlikle son kullanıcıya yönelik bir ürün değil. Hem kablolu hem de kablosuz çıktı alamıyorsunuz. Kablosuz çıktı almak isterseniz de sizi saatlerce günlerce uğraştırıyor ve bir türlü Oki Destek ve Çağrı merkezinden en ufak bir destek ve ufacık bir bilgi dahi alamıyorsunuz. Sadece ücretli destek veriyorlar. Adresinize gelip kurulum yapıp ücretlerini alıp gidiyorlar. Kısacası küçük ofis ve ev kullanıcıları bu yazıcıyı alırken bir kez daha düşünsün. IT departmanı olmayan firmalara tavsiye edilmez. Kablosuz bağlantı ayarları oldukça zorlaştırılmış ve iki bilgisayar arası ağ kurmaktan dahi daha karmaşık. Kısacası Oki her ne kadar kaliteli ve dayanıklı mallar üretse de müşteri desteğini tam sunamadığında sattığı ürünün kalitesine böyle gölge düşüyor. Müşteri desteği de bir ürünün satışında çok önemli rol oynuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2016
    Hızlı kargo

    Teşekkürler hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2015

    Çok güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2015
    süper süper hızlı gönderi

    evet Oldukça beğendim

  • Webden Al aracılığıyla, 07.12.2015
    bu fiyat için, hızı özellikleri

    bu fiyat için, hızı özellikleri cepten çıktı alabilme gayet iyi

  • NI1 aracılığıyla, 29.10.2015
    :(((((((((((((((((((((((((((

    Tavsiye etmem tam 300 çıktı yaptım toner bitti 4 tane toneri 1 yazıcı parası

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.10.2014
    Renkli özelliği de var

    Yazıcı tarayıcı fotokopi fax özellikleri var fiyatıda uygun yazıcıya ihtiyacım olursa ilk tercih edeceğim markalardan biridir Oki

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2014
    SÜPER ÜRÜN

    Ev ve küçük ofis için mükemmel. Destek hattı çok iyi çalışıyor. Ekran Türkçe olabiliyor. Wifi yolu ile oturduğunuz yerden kablosuz notebooktan yazıcıyı kullanıyorsunuz. Ürün tek eksiği tonerlerin demo olması ve hemen bitmesi. 1500-2000 sahifelik biri siyah diğerleri renkli 3 orjinal toner yazıcı parasına yakın. Ama genede ürünü almanızı hiç bir sorun olmayacağını söylemek isterim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.01.2014
    Renkli Lazer

    Renkli lazer yazıcı arayışı içindeydik hem özelliklerinden hemde fiyatının uygun olmasından dolayı aldık.Güzel ürün tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Oki MC342DNW Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Oki MC342DNW Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat