Ricoh SP212SFNW Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Ricoh SP212SFNW Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Biz bu ürünü okula başka bir yerden 6 tane aldık. Cihazın ilk yazdırma hızı biraz yavaş yaklaşık 7-8 saniye. onun dışında içinde tam dolu olmayan toner ile geliyor. yaklaşık 1000 sayfa basıyor içindeki toner. Bittiğinde piyasada satılan ricoh toner tozlarından alıp üzerindeki tıpasını açıp önce içindeki boşaltıp kolayca doldurabilirsiniz. Cihazın sistem ayarlarında "toner bittiğinde" diye bir bölüm var, onun içinde yazdırmayı durdur, yazdırmaya devam et şeklinde iki seçenek var. yazdırmaya devam et şeçeneğini seçtikten sonra istediğiniz kadar doldurup kullanabilirsiniz. ( toner dolumuyla ilgili youtube da videolar da var) Biz okulda çok yoğun kullanmamıza rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadık.Alıp kullanması pratik bir cihaz. Ev yada ofiste iş görür.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2016
    Ricoh 👍🏼

    Kurulumu ve kullanımı gayet pratik, türkçe menü desteği, pratik doldurulabilir kartuş. Gerçekten güzel bir ürün, çok fonksiyonlu yazıcı arayanlara tavsiye ederim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ricoh SP212SFNW Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ricoh SP212SFNW Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat