Ricoh SP-100 Lazer Yazıcı Yorumları

Ricoh SP-100 Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(58 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.10.2020

    Iyi bir makine değil. 3 yıldır kullanıyorum. Geç kapnış yapıyor. Kağıt haznesi iyi değil. Tavsiye etmem

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.06.2020

    RICOH MP 1600 KULLANIYORUM. 64 BİT SORUNU İLE KARŞILAŞTIK. BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇOK TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIK SONUÇ ALAMADIK. ŞU AN KULLANAMIYORUZ. TAVSİYE ETMİYORUM.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    ürün renksiz haline göre pahalı

    renksiz bir yazıcıya bu para çok

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2016
    Sıkıntılı

    Kurulum yaptım sınama kağıdı da altım yazdırma kalitesi güzel. Ancak Ürünün sıkıntısı; cihaz açıkken ara ara kapanıyor. Bu normal olabilir diye düşündüm ısındığı icin... bilgisayara bağlıyken çıktı alacağım zaman ortalama 7-8. Sayfada cihaz yine kapanıyor. yazdırma ortasında bu şekilde olması cok gıcık bir durum... soğumasını bekleyip yazdırmaya devam ediyorum. Şahsen ben beğenmedim parama üzülmedim değil...

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2016

    bu fiyata bu kalite çok iyi. çok kullanışlı. tek eksisi fazla yer kaplıyor oluşu

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2016
    teşekkürler sorunsuz alışveriş

    teşekkürler sorunsuz alışveriş

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2016
    teşekkürler.........................................................

    teşekkürler.........................................................

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    güzel

    fiyatıda kendide gayet güzel tavsiye ededim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    ricoh

    yazıcı da güzel kargolama da güzel teşekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    Bir sorun dışında çok iyi...

    Ürünü kurduktan hemen sonra 200 sayfa baskı aldım. Bir sorun dışında oldukça başarılı. Kağıdın iki tarafını da yazdıracaksanız kağıdı bayağı bir düzeltmeniz gerekiyor, yoksa kağıdı almıyor. Örneğin 40 sayfanın ilk yüzünü yazdırdıktan sonra kağıdın arkasını çevirip aynı 40 sayfanın arkasına da yazdırmak istiyorsan kağıtların ucundaki o hafif kıvrılmayı düzeltmen gerekiyor yoksa yazdırmak işkenceye dönüşür. Bunu sorun etmiyorsan ürün fiyatına göre çok çok iyi. Ben çok büyük bir sorun olarak görmedim. Sadece sorunun ne olduğunu anlamak 1 saatimi aldı :) baskı kaliteli, hızı ideal, ses normal, ısınma normal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    JAPON DEVİ :)

    Gerçekten çok büyük ve ağır bi yazıcı.Kargodan ofise getirene kadar epey bi kilo verdim. :) 36*36 cm ebatların da . Kağıt giriş ve çıkışlardaki kapakları da açınca kapladığı alan baya bi genişliyor. . Cihaz kaliteli belirtmeme gerek yok. pc kurulumu 3 -5 dakka sürüyor ve sonrasında kullanıma hazır. yazdırma hızı normal . ne çok hızlı nede yavaş. Perşembe akşamı sipariş verdim cumartesi öğlen aldım . tşk. HB. . tşk ler çekik gözlü kardeşlerim

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2016
    fiyat-performans mükemmel

    Fiyat-Performans ilişkisi açısından mükemmel. Hiç sorunsuz onlarca sayfa çıktı aldım. son derece işlevsel. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    fiyatına göre güzel bir ürün

    Ürünü alırken tereddütlüydüm. beklediğimden biraz büyük gerçekten. kurulumu kolay, baskı kalitesi beklediğimden iyi. fiyatı oldukça uygun olduğu için toner niyetine aldım diyebilirim. zaman içerisinde memnuniyetsizlik yaratmazsa işimi görecek gibi görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2016
    Fiyat-performans dengesi optimum bir cihaz.

    Gündelik kullanım için aldım. Bence bu fiyata ihtiyacı yeterince görecek bir yazıcı. Mürekkep püskürtmeli yazıcıların sürekli kartuş kuruması sorunundan illallah demiştim. Dolum yapılabilen tonerinin oluşu da cazip. Ayrıca USB kablosu da içinde mevcut. öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2016

    İlk çıktıyı aldım, fiyatı düşünülürse gayet iyi görünüyor, ev için ideal...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    Boyutları büyük ve hantal bir ürün

    Ürünü fiziksel olarak incelemeden sadece sanal bilgileri dikkate alarak satın aldım.Yazıcının kağıt besleme ve çıktı alma aparatlarını açtığım zaman eski yazıcımın olduğu yere girmediğini gördüm. Resimlerde hep yükseklik öne çıkarılmış sanki daha küçükmüş gibi gösteriliyor.Biraz yanıltma var.Fiyatı ucuz olduğu için sineye çekeceğiz.Diğer özellikleri için henüz bir yorum yapamayacağım. Zaman gösterecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    Çok memnunum

    Baskı kalitesi gayet iyi. Lazer yazıcılar arasında fiyat kalite olarak en uygun ürün. Ricoh markayı işyerimizden bildiğim için almakta tereddüt etmedim. Beklentilerimi kesinlikle karşılıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2016
    Harika bir ürün

    aynısı geldi ürününnn

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2016
    Mükemmel baskı

    EVET Dolum çok rahat yapılan bir ürün devamlı olarak satıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2016

    Fiyatına göre gayet güzel bir ürün, hızlı kargo için de teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ricoh SP-100 Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ricoh SP-100 Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat