HP D3Q20B Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP D3Q20B Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Şahane

    Bu yazıcı ile 110000 sayfa üzerinden baskı aldık. Halen canavar gibi çalışıyor baskı kalitesinde bir düşüş olmadı. Ofis için sessiz modu var, çoklu baskı hızı yüksek, baskı kalitesi mürekkepli yazıcılara göre çok daha iyi. Çift taraflı taraması vs her şey oldukça kaliteli. Bir yıldızı kırma sebebim Linux driverlarının henüz PCL 6 desteklemelerinden dolayı en yüksek hızlara ulaşamaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    Beş Yıldız

    güzel ve işlevsel

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2019
    Harika bir cihaz , evimde ofis gibi network üzerinden bir kaç pc ve mobile cihazlarla kullanıyorum yazıcıyı, harika bir ürün tavsiye eederim.

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2019
    Beş Yıldız

    Excellent

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2019
    Hp x477

    Başkı kafası çok uzun ömürlü değil bu yazıcıların bozuldugunda da tamiri mümkün degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2019
    Hızlı ve Öfkeli

    Ürün çok hızlı ve tutarlı. Profesyonel bir yazıcı alıp yıllarca kullanayım derseniz doğru yazıcı bu. Dakikada 50 sayfa baskı veriyor. Dokunmatik ekran da dahil tüm özellikler var. Kağıt tepsisi 500 yaprak (1 top) kağıt alıyor. Kablolu kablosuz internete bağlanıyor. Kartuş masrafı için tank sistemi yaptırabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    Kargo firmasindan memnun degilim

    Urunu aldim sikinti yok iyi calisiyor çok kaliteli Kartuslara dolum yapilamiyor ama piyasada muadil kartuş var Kargo firmasi cok sikintili Ürün agir diyip biz sadece apartman kapisina birakiriz yukariya siz cikaracaksiniz diyor kurallar böyleymiş. Magduriyet yasanmamasi icin Eger kurallar gercekten bu sekilde ise hepsiburada bunu buraya ayrintili olarak yazmali

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2017
    paranla rezil ol

    berbat bi ürün gerçekten

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.10.2016
    Teşekkürler İstanbul Bilişim

    Makina güzel ama işlemcisi çok yavaş ağır dosyaları yazdırmak çok zahmetli çok bekletiyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.09.2016
    daha sessiz

    ben şirkette bir alt versiyonunu kullanıyordum bunun. şimdi bir üst modeline geçiş yaptım. özellikleri daha iyi olmuş. yazılımı değişmiş bi kere. daha sessiz olmuş yazıcı. ben alacaklara tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 17.06.2016
    Genel olarak çok güzel.

    Beklentilerimi karşıladı. Kartuş süresi de iyi ise hiç problem yok. Gelişmiş bir teknoloji; hızlı ve kaliteli baskı yapıyor. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP D3Q20B Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP D3Q20B Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat