TP-Link Archer VR900 Kablosuz Modem Yorumları

TP-Link Archer VR900 Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün çok iyi hepsiburada çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Qos kullanımı sıkıntılı

    Performans sıkıntısı yok anlık kullanıcı mac ve ip adreslerini göstermesi güzel. ama qos kullanımı sıkıntılı. Qos ta ip aralığı seçilemiyor. Hız ayarında 1000 değeri geçilemiyor. Mesela 2.5 mbps ayarlanamıyor. Ttnetin verdiği en dandik modemlerdeki qos bile daha iyi.

  • Bizde Hesaplı aracılığıyla

    Yanlış ürünü (Fiber olmayan VR600) istemiştim. Hatalı olduğunu anlayınca ilgili firmayı (Reser Bilgisayar) aradım ve değişim talep ettim. Benimle konuşan hanımefendinin konuyu ele alış biçimi ve ilgisi beni gerçekten rahatlattı. ve ürünün değişimini sağladılar. Ürünün özellikleri belli, henüz kullanma fırsatım olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harikulâde

    performans hız kararlılık ne arasanız var. 5 Ghz wifi sinyali çok güçlü ve misafir sinyali ayarlaması ise cabası. hem 2.4 ghz hem de 5 ghz üzerinden 4 farklı şekilde wifi ayarlaması yapabiliyorsunuz. 300 M2 dublex evimin her köşesinden 2.4 Ghz wifi sinyalini kararlı ve en az 2 diş şeklinde alabiliyorum. kopma gibi herhangi bir sorunum olmadı. daha önce Tp-link W8970 modem kullanıyordum kopmalar ve kararsızlıklar yaşadım. şimdi bu sorunum kalmadı. Yalnız 9 db 2409c 3 adet harici anten ile antenlerimi değitirdim. kutu içerisinde 12 Volt 2.5 Amperlik Adaptör çıktı bence Adaptör 3 Amperlik olmalıydı bu bir hata ve yanlış paketleme. hem telefon kablosu hem de ethernet kablosu pakete dahil edilmiş. Teşekkürler Hepsiburada.com ve Tp-link

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK GÜZEL MODEM FİYATI ÇOK UYGUN.

    ÇOK GÜZEL MODEM FİYATI ÇOK UYGUN.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tp-link archer vr900

    ben yıllardır türkselin verdiği modemi kulanıyordum üstelik fiber internet kullanıyordum hem internet bağlantısı hemde modem çok berbattı. Sonra türknet-e geçtim ve bu modemi satın aldım. Ayrıca evimde akıllı çamaşır makinası var eski modemim çamaşır makinasından kopup duruyordu ve wps tuşuyla bağlantı kurulamıyordu. Aldığım modem çamaşır makinasını wps tuşuyla hemen eşleşti ve şuanda hiçbir sorunum yok. Gelelim internet performansına kelimenin tam anlamıyla olağanüstü harika hepinize tavsiye ederim. Ayrıca hepsi burada ya da çok teşekkür ederim ürünü satın aldım hemen elime geçti teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 26.11.2020
    TpLink Archr VR900ü sevdim

    vr900 modeli Gerçekten güzel! Neden mi? Çünkü 2.4 Ghz 5 Ghz iki kanaldan yayın yapıyor. Yeni cihazlar için 5 ghz uyumlu kaliteli ve daha hızlı bağlantı sağlıyor ancak araya duvarlar ( 4 duvar) girdiğinde 5 Ghz yayın verimi düşüyor. 2.4 Ghz arada duvarlar engeller tanımıyor. Daha Hızlı bağlanıyor daha iyi çekiyor eski cihazlar 2.4 Ghz yayına uygun. Üzerinde iki tane USB 3.0 bağlantı var. Biraz ısınıyor onun için küçük bir soğutucu aldım bebek gibi bakıyorum buz gibi çalışıyor. Evde 10 kadar cihaz var cep telefonu tablet laptop. hiç bağlantı kopma sorunu yaşamıyoruz çakışma sorunu yok. Bu bizi sevindiriyor Vr1200 modeline göre avantajlı sayılabilir. Ebeveyn denetimi çalışma saati cihaza göre çalışma saati atama ve cihaz engellemesi var. harika.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.07.2020

    Tiplink vr 400 modem cihazını 3 yıl kullandım.3 Anteni var. Evimiz 4 kat 2 katta oturuyorum. Modem yan odadan 5ghz bandında randımanlı değil kopmalar oluyor. Gidiyor geliyor. 3 kattan wifi tek diş çekiyor. 4 kattan hiç çekmiyor. Evin üstünden de hiç çekmiyor. 3 anten boşuna cihazın internetti çok yavaş arkadaşlar kutu içindeki antenli modemler bile 3 antenli 4 antenli modemlerden daha iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2020
    4k içerik için ideal

    Önceleri neden bu kadar para verdim ki dedim. Superonline fiber modemimle aynı hatta denedim. Aynı konumda superonline 16 mbit çekerken bu arkadaş 35 civarı çekiyordu. Bunu gördüğümde ehh pek de farklı değilmiş dedim. Sonra "NAS" cihazımdaki 4k filmleri ağ üzerinden oynatma aynı zamanda indirme altyazı bulup dosya yazma işlemlerimi yaparken farkettim ki eski modemle arasındaki farklar işte bu noktada belli ediyor kendini.Çekim kalitesi bence abartılmamalı. Hatta bu fiyata daha iyi olabilirdi. Ama ağ trafiğindeki özellikleri. Yazılımın Türkçe olması. Modeme anında girip çıkabilmeniz bence farkı yaratıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2020
    Tplink Farkı

    Daha evel devamlı kopma ve kesinti yaşadığım modemden kurtuldum.Gerçekten kaliteli.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.06.2020
    oneririm

    Genel anlamda begendim

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2020
    Hızlı internet

    Anında fark etti.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.03.2020
    Hızlı teslimat düzgün hizmet.

    Hızlı ve güzel teslimat. Ürün zaten bilinen düzgün bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2019
    Harika

    Modem ev kullanıcıları ihtiyaçlarını karşılıyor Ve performans için en iyi secim üzerindeki Usb 3.0 portu ile harici disk bağlayıp bir medya Sunucusu olarak kulanılabiliyor

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2019

    Teşekkürler hayırlı işler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2019
    Fiyat fayda basarili

    Sorunsuz teslim aldim, hizlica kurulumu yaptim. Fiyatinin karsiligini veriyor, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2019
    ⭐⭐⭐⭐⭐

    Tam 5 yıldız her şey çok güzel xxxxx

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2019
    iTunes com guzel istedigim Giza ulastimkesintisiz internet

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2019
    DİKKAT

    Bu modemi 6 aydır kullanıyorum güzel modem memnunum modemin cep telefonu uygulaması var gayet güzel fakat istediğiniz kişinin bağlantısını kesme özelliği sorunlu.Herhangi bir kişinin bağlantısını kestiğiniz zaman modemde bağlantı kopması donması oluyor o özelliği kullanmayın. Bilginize.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2019
    fena değil

    evde ttnetin modemi vardı. 100 mgb internetim var evde. bu modemle 5g hızında 100 mgb alacağımı düşünüyordum ama kablolu bile 80 iki geçemedi. kablosuz 70 civarı. VDSL var evde. tplinki aradım bizlik bir şey yok dediler Turkneti arayın. Turkneti aradım bizlik bir şey yok dediler. eski modemimde de aynı hızı alıyordum zaten. en azından bağlantı kopma sorunundan kurtuldum ona da şükür. çekim kuvveti 5g de düşük 2.5 de orta seviye. cekmeneyen oda da yine çekmiyor ama evde dağıtıcı kullanıyorum o yüzden sorun olmadı. full hız Almak istiyorum deyip ürünü almadan önce internet saglayicinizla görüşün. sonra sıkıntı yaşamayın benim gibi. mobil uygulaması gayet güzel. uzaktan bağlantı ile modem ismi ve şifresi değiştirilebiliyor bağlı cihazlar görunuyor. istediğim hızı almak dışında kaliteli modem.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link Archer VR900 Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link Archer VR900 Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat