TP-Link Touch P5 Kablosuz Modem Yorumları

TP-Link Touch P5 Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    Tebrik ederim

    Tederikci firmaya teşekür ederim ambalajla ve ürün çok iyi olarak teslim edildi ayrıca sıkıntı yaşamadığım tek kargo oldu teşekkürler Hepsiburada

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2018
    çok iyiydi

    İlginiz için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2017
    Mükemmel

    Arkadaşlar ürün mükemmel derecede şık ve bir o kadarda performanslı ben bu ürünü modem zannederek aldım. Ancak bu ürün modem değil sadece router veya Access point olarak kullanılmaktadır yani hazırda olan modeminizden bir kablo çıkışı ile bu cihaza bağlıyorsunuz ve oradan dağıtım yapabiliyorsunuz. Benim gibi hataya düşüp modem olarak düşünmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    öok iyi

    ürünü kendi internet sağlayıcımın verdiği modem iyi olmadığı için almıştım kurulumu çok basit ilk gün rahat bir şekilde kullandım bir sonraki gün 5 ghz bantında problem çıktı müşteri destek hattıyla çok uğraşılmasına rağmen düzeltilemedi ürünü 3 gün kullanamadan servise gönderdim kullandığım ilk gün itibarı ile kablolu bağlantı dan daha fazla hız aldığımı söyleyebilrim ama çekim gücü bana biraz zayıf geldi belkide ayarlarından dır bilmiyorum servis ürünümü inşallah değiştirir genel olarak tavsiye edebilirim.

  • Webden Al aracılığıyla, 04.10.2016
    Hiç kulanmadım

    Ben modemdiye almiştım kulanamadım iade ettim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    ÜRÜN TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ

    ÜRÜN ÇOK GÜÇLÜ VE BİR O KADAR ŞIK DENEBİLİR. PİYASADAKİ EN İYİ ÜRÜNLERDEN BİR TANESİ. DOKUNMATİK EKRAN SEGMENTİNDE SANIRIM TEK.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link Touch P5 Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link Touch P5 Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat