Tp-Link ARCHER-C8 Kablosuz Router Yorumları

Tp-Link ARCHER-C8 Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2015
    orjinal ürün

    oldukça güzel görünüyor

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2015
    Fiyat performans

    Router fiyatına göre oldukça başarılı. Pek çok ince ayar mevcut. 5ghz desteği sayesinde frekans kirliliğinden kurtuluyorsunuz. Bir yıldızı kendisinden daha pahalı asus modelleriyle kıyaslayarak kırdım. Kablosuz daha stabil olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2015
    Tavsiye ediyorum.İyi ürün, Uygun fiyat , hızlı teslimat.

    İlk olarak ürünü aldığınızda TP Link web sayfasından cihazın yazılım firmware güncellemesi yapın,bu sayede android telefonlardan TPLink Tether uygulamasını kullanarak bağlı cihazları görmek,bloklamak vs mümkün oluyor.Güncellemeyi yapmazsanız bu uygulama çalışmıyor. Güncelleme sırasında cihaza kablo ile bağlanın mutlaka. On gündür kullanıyorum, genel olarak memnunum, İyi tarafları: Şık güzel bir görünümü var,fiyat fayda oranı iyi,uygun fiyata yüksek hızlı ve kapasiteli AC Destekli Gigabit bir routera sahip olabiliyorsunuz. Yazılımı iyi kurulumu basit,Yazılımında ihtiyaç duyabileceğiniz herşey var.Merak ederseniz TPlink web sayfasında Emülatör yani sanal test yazılımı var. Kapsama alanı gayet iyi, Çıkış gücü ayarı yapılabiliyor.Örneğin 2.4GHz kanalını yarım güçte ayarladım, gayet yeterli oldu. Problemsiz Hızlı bağlantı , Gigabit ethernet bağlantıları.Android uygulaması var. Örnek olarak bazı cihazların 5GHz bağlantı hızları: Samsung Galaxy S5 telefon 780 mbps civarı bağlanıyor. Eski Dual bantlı notebook 300mbps , Yeni AC destekli notebook 450 Mbps bağlanıyor. Samsung S3 Mini: 150Mbps bağlanıyor. Bazı olumsuz yanları: Montaj imkanı yok, dik olarak duruyor. sabit bir ayağı var. Ama dekoratif, bir rafın veya büfenin üzerinde şık duruyor, kabloları arkada belli olmuyor. Biraz Isınıyor, bu ısınma umarım cihazın ömrünü kısaltmaz.Sanıyorum bu tip Routerlar genelde ısınıyor. Eski Netgear N300 routerım hiç ısınmazdı. Kablosuz interneti yazılımdan zamanlama ile kapatıp-açma seçeneği yok.Bu bir güncelleme ile gelse iyi olur,Üzerinden düğme ile kapatılıyor. Yazılımında Türkçe opsiyonu yok. Sonuç olarak evinde fiber internet ve birçok kablolu kablosuz internete bağlı cihaz olan teknoloji meraklısı biri olarak memnunum tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tp-Link ARCHER-C8 Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tp-Link ARCHER-C8 Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat