Tp-Link TL-WR843ND Router Yorumları

Tp-Link TL-WR843ND Router yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2016
    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

    Üst kattaki modemden sorunsuz çekiyor. Notebook ve telefonların çekişi arttı. Ayrıca kablo ile dijitürk recevirinı bağlayıp "dilediğin yerde" portalına kavuştum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Beş Yıldız

    hızlı ve temiz teslim teşekkürler.

  • Webden Al aracılığıyla, 21.12.2015
    Teşekkürler

    Ürün gayet güzel çalışmaktadır, hem wireless repeater olarak aynı zamanda masaustune de kablo ile internet sağlayabilmektedir.

  • Webden Al aracılığıyla, 18.11.2015
    harika

    cihaz 300 mbps. wips modunda kaplosuz alıp,kem kaplosuz hemde kaplolu yayın veriyor.kaplosuz ismini değiştirebiliryorsunuz. routur modda accest point gibi,var olan interneti ethernet girişi ile kaplosuz halde yayın yapıyor. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2015
    gayet iyi

    hem kablosuz hemde kablolu olması ayrı bir avantaj...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2014
    Kurulumu çok kolay

    Ürünü almadan önce kurulumuyla ilgili endişeliydim. Ama bu konularla ilgili çok az bilgisi olanlar bile rahatça kurabilir. Oldukça pratik bir şekilde salonuma kablo sorunu olmadan evimdeki interneti taşımış oldum. Hızlı gönderim ve fiyat avantajları ile kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2013
    mükemmel çekim!

    modemlere boşuna para vermeyin bu point harika 30 metre 4 çekiyor kablolu alıp kablosuz dağıtıyor çekinerek aldım harika sonuç aldım ama kablolu veri verirseniz memnun kalırsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2013
    Çok Yönlü

    Kablolu internetinizi kablosuz yapmak istediğinizde + Kablosuz internetinizi kablolu yapmak istediğinizde alınabilecek en iyi cihazlardan biri. Ayrıca bunu yapmak için esnek bir konumlandırma isterseniz Pasif PoE desteği mevcut yani 30 metreye kadar RJ-45 WAN portundan elektrikte alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tp-Link TL-WR843ND Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tp-Link TL-WR843ND Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat