TP-Link TL-WR741ND Kablosuz Router Yorumları

TP-Link TL-WR741ND Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(69 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    sorunsuz

    sorun yok kullanılmamıs

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2014
    çok başarılı bir ürün

    Çok başarılı stabil çalışan bir ürün az parayla kablosuz ağ yönlendirme işini kolaylıkla yapabilirsiniz bu fiyata kaçırmayın tp-link markası zaten çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2014
    geç bile kalmışım

    ürünü aldım önce bir türlü kuramadım ama küçük bir teknik destekten sonra kurdum .Evin her tarafından gayet güzel çekiyor.kablolarla filan uğraşmak akıl karı değil. şimdiye kadar almamakla hata etmişim. kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2013
    Uygun fiyatlı güzel bir router

    Evdeki kablosuz ağı genişletmek için kullanıyorum, yazılımını openwrt ile değiştirdim, openwrtnin desteklediği bir cihaz olması hoşuma gitti. Kablosuz olarak evinizdeki ağı genişletebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2013
    bence fiyatına göre çok iyi bir cihaz.

    alacaklara şöyle anlatayım.bi daireye koyduğunuzda alttan ve üsten ikişer katta gayet iyi çekiyor.ben gayet ideal bir cihaz olarak düşüyorum.tavsiye edebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2012
    tavsiye ederim herkese

    ben bu üründen şu ana kadar 10 adet aldım bir siteye kablosuz ağ sistemi kurdum şu ana kadar hiç bir problem çıkmadı diğer kablosuz roturlara göre çok hızlı ve kapsama alanı geniş

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2012
    Kolay kurulum

    Kolay kurulumu ile sorunsuz bir alet. En önemli kusuru Türkçe menü bulunmaması. Bilgisayara bağladığınız anda kablosuz ağ menüsünde görünüyor.Yapmanız gereken sadece şifreyi girmek. Güzel bir tarafı ağ kullanıcılarına dilerseniz upload ve download kısıtlaması koyabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2012
    harika

    ürün dün elime geçti, kurulumu ik buçuk dakikamı aldı, sonra kullanıma hazır hale geldi. ürün mükemmel bilgisayara giren internet kablosunu çıkartıyorsunuz ürünün mavi wan portuna takıyorsunuz ve wireless ağa sahip oluyorsunuz. ister telefondan ister laptoptan hız kaybı olmadan internete girin. bağlantı kopmaları da olmuyor ç

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2012
    ihtiyaci karsiliyor

    Ev ici kullanim icin ideal bir urun. Araya haftasonu girmesi nedeniyle kargo 3gunde geldi. Ozellikleri fiyatina gore iyi. Bu niteliklerde urun arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2011
    Pişman olmazsınız

    Ürünü alalı 8 ay oldu. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım. 100m2 evde kullanıyorum. Evin heryerinden çekişi çok güzel. Hatta sinyal gücünü biraz azalttım gerek yok diye. Routerın arayüzü çok güzel. Her şey açıklanmış. Tüm güvenlik ayarları var. Evi büyük olanlar birden fazla alıp baz istasyonu gibi koordineli çalıştırabilirler. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bir routerdan istediğiniz herşey mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    Fiyat performans oranı

    Ürünü alırken çeşitli şüphelerim vardı ama beklediğimden iyi çıktı. Çekim gücü ve performansı göz önüne alırsak bu fiyat gerçekten çok uygun tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2011
    Bu fiyata tek 54Mps üstü router

    Ürünü almadan önce bütün yorumları okuyup düşünmüştüm. Ancak aldıktan sonra gördüm ki bu tür sorunları yok. Evde standart kullanımı için zaten CD takıp kurulumu yapmanız çok kolay. Ben ise evdeki Airties AP-302 ile WDS kurmak istediğimden DD-WRT firmware ini yükleyip sorunsuzca işimi hallettim. Aldığımda da indirimdeydi. Tasarımı da oludkça şık salonda filanda konumlandırabilirsiniz ( anteni biraz uzun o kadar )

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2011
    idare eder

    ürün güzel ama açıklamasında yazan access point özelliğini kullanmak için aldım.Kullanamadım dolayısıyla iade ettim.Kablolu ağı çoğaltmak için mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2011
    Çok güzel ve kullanışlı

    Cihaz elime dün ulaştı gerçekten güzel ve kullanışlı fiyat olarakta hepsi burada kazançlı düşünmeden alına bilinecek bir ürün herkeze tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2011
    Kurulumu çok kolay

    Bu fiyata bu performans oldukça iyi,kurulumunu bilgisayar kullanmayı bilmeyenler bile yapabilir :-)) Ev için kablosuz kullanım için ideal bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2011
    Güzel

    Açık alanda 150 iletim var bir aydır kullanıyorum sorunsuz çalışıyor adaptörü güzel ısınma yok. Dört port lan sorun çıkarmıyor bağlantıda kopma yok. Fiyatına göre güzel cihaz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2011
    Yazılım güncellemesi şart

    Ürünü kablomodem ile interneti paylaştırmak için aldım kablosuz yayın daima kopuyordu V1 100312 idi V1 100910 a güncelleyince sorun kalmadı. Ayrıca cihazda bant genişliği tanımlama opsiyonu var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2011
    Fiyat/Performans Oranı

    Fiyatına göre bu performansı verecek bir ürün daha bulamazsınız. Ayrıca elektrik kesintisinde kilitlenme gibi bir durumu kesinlikle söz konusu değil. Ev ve iş yerleri için ideal bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2010
    Fiyatına göre iyi

    -Çekim gücü normal -Modeminizin ipsi ile çakışma riski olabiliyor her ikisi de 192.168.1.1 alınca düzgün çalışmıyor Routerın ipsini 192.168.2.1 yaptım ancak o zaman çalıştı. -Arayüzü basit ve anlaşılır ayrıca kullanımı kolay -Ekonomik bir çözüm ev için alıyorsanız ideal ayrıca wireless dışında 4 tane de ethernet portu var o da güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2010
    İdeal

    Laptop wireles win7 32 bit ile masaütü XP 32 Bit kablolu LAN ortak paylaşım verdim. veri aktarımı 2.5 MB/s ile oluyor. daha yüksek veri aktarımını başaramadım. Isınma hat kopması v.s kesinlikle yok. 2 duvar öteden ful çekti. İnternet adres çubuğuna direk 192.168.1.1 yazdığınızda arayüz karşınıza geliyor. Wireless security den wireless yayınını şifrelemeyi unutmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link TL-WR741ND Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link TL-WR741ND Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat