Asus DSL-AC52U Kablosuz Modem Yorumları

Asus DSL-AC52U Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(74 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kablosuz performansı berbat

    100 liralık minik iki antenli Tenda router'ın full çektiği yere bu Sultanahmet Camii gibi modem sinyal gönderemiyor. Bu fiyatlardayken yaklaşmayın derim. Superonline'ın verdiği modemle 28 mbps alırken bu modemle 34-35 mbps alıyorum, kablolu bağlanacaksanız güzel modem. Ama kablosuza geçince, 5 Ghz modunda zaten hiç bir yerden çekmiyor, yanındayken kullanırsanız kullanırsınız. 2.4 ghz'de de nazlanarak çekiyor, bağlı olan cihazlar sürekli kopuyor. Netflix'te sıkıntı yaşadım, telefonum sürekli koptu. Yazının başında belirttiğim 100 liralık router'ı aldım bütün sorunlar çözüldü. Ac52'nin wifi özelliğini kapatıp diğer router'ı bu modemin üstüne koyup öyle kullanıyorum. Şaka gibi. Özelliklere aldandım, üç kuruş fazla vereyim ama sorun yaşamayayım dedim, olmadı. Ben ettim siz etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TPLINK

    Arkadaşlar modem alıyorsanız sadece bu iş ile ilgilenen markalardan alın - TP LİNK VR 600 Bundan çok daha kalitelidir on yönelin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hizli teslim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi. Piyasada muadili yok.

    Cihazı yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Değerlendirmem : kurulumu çok basit. Arayüzü kullanışlı. Biraz kurcalayarak bulamayacağınız bişey yok. Mac id veya ip engelleme, yönlendirme kolay. Bir çok kablosuz yayını aynı anda yapabiliyor. Bu yayınlara farklı indirme ve yükleme sınırı getirilebilir. Ayrıca torrent indirme uygulaması ile önceden proglamak kolay. Download işiyle çok uğraşıyorsanız uygulaması ile ayarlarını yaptıktan sonra tüm indirmeleri sıraya koyabilir ve modem üzerindeki usb girişine harddisk takarak indirmeyi direk harddiske yönlendirebilirsiniz. Sabahlara kadar bilgisayarınızı açık tutmaya ihtiyaç yok. Ancak burada bi sıkıntı şu intrrnetiniz çok hızlı dahi olsa usb 2.0 ile modeme kayıt yaptığı için USB yazma hızının üzerinde indirme yapamıyor. Burada harddisk yazma hızıda önemli. Öyle sn de 30-40 mb beklemeyin. Yani Fiber hızında indirmek isterseniz direk modeme değil bilgisayara indirebilirsiniz.Ayrıca misafir kablosuz ağı kullanışlı hızı limitini çok düşürünce şifreyi isteyene veriyorum. Sadece whatspapp vs girebiliyorlar. Youtube'da bişey izleyemiyor ve indirme yapmıyorlar. Çekim mesafesi ve hızı iyi. Bildiğiniz gibi 2 frekansta yayın yapabiliyor. Ancak hızlı olan yayın yani 5 gh için yakın mesafede olmalısınız. Şöyle düşünün yüksek hız yakın mesafe. 2.4 Ghz 4 kalın duvar 5-6mete arkası telefon ile 2/5 sinyal kalitesi ile kesintisiz görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Ayrıca modeme printer bağlanıyor. Ve printer ı bağlanan tüm cihazlardan kullanabiliyorsunuz (biraz ayar gerekli) Gaming için yeterli hatta fazla iyi. Alınca en az 10 sene modem vs bakmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet hızlı ve uygun

  • Teknosa aracılığıyla, 25.04.2020
    Güzel ürün

    IP tv için de kullanıyorum performansı çok iyi tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 31.01.2020
    Mükemmel

    Bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum çok başarılı bir ürün olmuş ara yüzü çok iyi kendi içinde ayrı bir dünyası var her şeyi kontrol edebiliyorsunuz akıllı anten teknoloji sayesinde wifi yi çok daha verimli aktarıyor herkese tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 27.01.2020

    Dört anteni sayesinde işyerimde çok rahat kullanabiliyorum. Kurulumu çok kolay ve özellikleri başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2019
    Ürün anlatıldığı özellikleri karşılamıyor

    Ürünü alalı bir ay oldu ve şu an ürünü kullanmıyorum eski on yıllık modemimi kullanmaya devam ediyorum. Ürünü denedim ve tekrar kutusuna koyup gözümün görmeyeceği bir yere sakladım. Gerisini siz anlayın artık. Ürün ve marka ile alakalı internetteki tüm şikayetleri bir araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Şimdi hangisini burada yazayım.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019

    Ürün gayet başarılı ve evdeki internet çekmeme sorununa son verdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2019
    ne iyi ne kötü

    ürün kaliteli ancak WİFİ aşırı sıkıntılı yan odada bile çekmiyor. arayüz kullanışlı ancak çok fazla karmaşık

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2019
    Beş Yıldız

    1 günde geldi.Dukkan iyi.Urun hakkında pek bilgim yok.

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2019

    evet,resimdeki gibiydi

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2019
    Beş Yıldız

    Kesin çözüm ben öneriyorum

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    Asus kalitesi

    Ürün güzel eski modemim çok yavaştı bu adeta uçuyor kaliteli ürün tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 17.06.2019
    İş yerimde kullanıyorum

    Bu ürünü iş yerimde kullanıyorum ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Dört anteni sayesinde geniş bir alanda kullanabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2019
    Beş Yıldız

    Biz de daha önce d-smart’ın modemiyle kablolu bağladığımız halde Tidal dinleyemediğimiz hifi sistemimizi, bu ürünle problemsiz çalıştırabildik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    böyle birsey gormedim @@

    merhaba. ürünü alacaklara düşünenlere sesleniyorum. ürün kusursuz. ip tv ,tv bu 2 tlfn 2 pc. on numara bir cihaz. ttnetin verdigi modemler kanser sebebi imiş onu anladm. online cs go oynuyorum ve 100 pingim suan 80 e dustu ve stabil. gercekten beni fazlasyla tatmin etti. kimsenin pisman olmayacagi bir cihaz. ayrica sip şak

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2018
    Beş Yıldız

    Memnunum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.11.2018

    Bu modem hakkında böylesi güzel yorumları görünce bende heyecanlanarak DSL-AC52U modemi aldım. Aldığımada bin pişman oldum evet kozmetik olarak herşey güzel görünüyor ama modem girişine kadar 12mbit gelen bağlantı hızı modem üzerinde 1mbit dahi bağlantı sağlamayarak adeta işkence çektiriyor arızalı olduğu gerekcesiyle servise gönderdim sorun yok diye iade ettiler ancak aynı sorun devam ediyor ve yapacakları birşey yok birde memnuniyet anketi yapıyorlar çözülmeyen soruna elbette olumsuz cevap vereceğim. Tavsiye edermisin hayır kardeşim kimseye tavsiye etmem herkes kendi kararını kendi versin ben sadece çözülemeyen sorunumu her sorana söylerim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus DSL-AC52U Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus DSL-AC52U Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat