Asus DSL-N12U Kablosuz Modem Yorumları

Asus DSL-N12U Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2014
    Asus

    Ürün elime çok hızlı ulaştı fiyat olarak siteye teşekkürler. Esk, modem, hemen söküp asusun wifi çekimini denedim esiye oranla çekim gücü arttı ve dublex evin her noktasında çekimi mükemmel düsünenlere tavsiye ederim kurulumu ve kolay ve kullanışlı ve bi okadarda şık bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2013
    Güzel Ürün

    Asus kalitesi kesinlikle ön planda... Çekim olarak eski modemime göre çok fark olmasa da modemi özellikle kablosuz yazıcı desteği için almıştım. Yazıcı desteği gerçekten laptopta işimi çok kolaylaştırdı. Ürünü hızlı bir şekilde ulaştıran hepsiburada.com a ayrıca teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2013
    Kaçırmayın

    Ürünün kalitesi mükemmel. Çekim gücü çok fazla. Her odadan net bir şekilde çekiyor. Yeni nesil cihazlar ile kablosuz bağlantıda sorun oluşturmuyor. Önceki modemim Samsung S4 ile geçinemezken bu modemde hiçbir sorun gözlemiyorum. Kurulumu basit ve internete bağlanması hızlı. Ayrıca burada verilen ürün resmine göre gelen ürünün şekli daha estetik. Estetik açıdan ürün yenilenmiş. Kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2013
    mükemmel bir ürün

    yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. süper çekimi var. kardeşime de dün sipariş verdim buradan. tek düğmeyle wireless açıp kapama özelliği çok iyi. airties gibi kolay kurulumu ve ayarı yok ama

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2013
    İyi Çekim Alanı

    Çok kuvvetli iki anten, büyük evler için avantaj sağlıyor. Asus kalitesine güvenmek gerek zaten.Hazır fiyatı düşmüşken, alın derim. Parasının karşılığını veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2013
    asus kalitesi

    asus kalitesi ne söylenebilir ki? "hepsiburada.com" yine yaptı yapacağını helal olsun size. airties modemden yüzü gülmeyen biri olarak son 34 ürün kampanyasından faydalandım teşekkürler "hepsiburada.com" yetkilileri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2013
    Çok memnun kaldım

    Daha önce kullanmakta olduğum Airties RT-204 modemin kablosuz bağlantısı çok sık kesiliyordu, neredeyse yarım saatte bir modemi açıp kapatmak zorunda kalıyordum. Forumlarda yaptığım inceleme sonrası Asusun bu modelini almaya karar verdim ve iyiki de öyle yapmışım diyorum. Öncelikle kapsama alanı Airtiesın RT-204 modeline göre daha geniş. Aldığımdan beri bir kez dahi kablosuz bağlantısı kesilmedi. Cihaza aynı anda bir desktop (ethernet ile), kablosuz olarak da bir laptop, bir tablet ve iki akıllı telefon bağlanıyor. buna rağmen performansından en ufak bir azalma olmadı. Beğeni göreceli bir kavram olsa da bence görünümü de çok şık, standart beyaz modemlerin sıkıcılığından uzak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2013
    ilk intiba güzel

    Dün sipariş ettim bugün diğer ürünümle birlikte geldi öncelikle bunun için çok teşekkürler Ürünü akşam deneyeceğim ama dış görünümü çok hoş olmuş yeni ürünün. splitter yok ama dert etmedim açıkçası. umarım bağlantıda kopma yaşamam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2013
    evde 2 adet asus notebook olduğu için aldım

    Memnun kaldım tavsiye ederim.indirim varken aldım.ihtiyacınız varsa kaçırmayın internet bağlantısında kopma olmuyor.Çinden Türkiyeye görüntülü görüşmelerde önceki modemde ses kesik kesik gidip geliyordu. şimdi problem yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2013
    mükemmel

    bu ürün kullanması ve çekim alanı olarak çok iyi tasarlanmış 200 m ye kadar rahat çekiyor kurulumu kolay modemin altında kullanıcı ve şifre mevcut anlıyacağınız iyi bir tercih etmiş olursunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2013
    şahane

    çekim kalitesi ve hız güzel bu ürünü düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesin bence tavsiye ederim ben çok memnunum yanlız bana gelen aynı isim ve koda sahip modem ama görüntüdeki görselle aynı değil heralde kasasını yenilediler bu görseldekinden daha şık gelen ürün bana göre

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2013
    Mükemmel

    Ürünü alalı iki hafta kadar oldu Kulanımı kolay kurulumu kolay ve Türkce olması ikikez avantajlı. 24 Saat açık ısınma yok. Şu ana kadarda kopma yaşamadım. Kuçuk bir aparatla birlikde istediğin kaddar pc ye bağlanabiliyorsun.Hem leptop hem masa üstü için ideal. Bence alırken bir seferlik alacaksın. Diğer özelliklerini denemedim ama duvar arkasında bile çekim gücü düşmeden rahatlıkla internete bağlanabiliyorsun.. Eksıkmi Pketin içinde siprınter çıkmıyor. Kaploları çok kısa. Önceden bir baglantı splinter edinin diyorum. Ürün gelir elnizde bir splinter yoksa internete bağlanamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2013
    Sağlam

    Şık ve güçlü bir router. DD-WRT uyumlu değil, ancak arayüzü işlevsel bir kullanım için yeter de artar bile. Başarılı bir firewallu ve detaylı WAN ayarları mevcut. Çoklu kullanım ve yazıcı paylaşımında da sorunsuz çalışıyor. Asus olup da dandik olan bir ürün yoktur zaten. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    gayet iyi

    ürün bircok özelligi ile one cikiyor mesela evinizi tasıdınız fakat evde internet yok ve de vınn aldınız takın modeme herkes internete girebilsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2012
    aradığımı buldum

    Dubleks evimizde çok çeşitli modemler ( Cisco, Zyxel, Edimax, TPLink) denedim ancak hiçbiri Asus kadar performans göstermedi. Eskiden kullandığım AP2 lere dahi ihtiyacım kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2012
    Yanlışınız var

    samsundan ürünü satın alan arkadaşa söylemek isterim ki, ürünün arka panelinde wireless aktif/deaktif tuşu var. Küçük bir nokta halinde, hatta yanında WPS şifreleme tuşu da var. Ürünü incelemeden yorum yapmışsınız sanırım, ben bu modemin bi alt modelini kullanmama rağmen onda dahi var bu özellik. Alacak arkadaşlara tavsiyem, gözünüz kapalı alın. Taş gibi modem...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2012
    Bir de wi-fi açma kapama olsaydı..

    3g+Usb cihaz paylaşım+Kablosuz gücü+Çoklu SSID bu özellikle çoğu modemde yok. Alınca artık böyle almak lazım diyecektim ama kablosuz ağını açma kapa düğmesi olmaması eksik olmuş bu kadar özellik olan bir donanımda..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2012
    çekim gücü mükemmel

    çekim gücü arayanlara kesinlik tavsiye edebileceğim bir ürün biraz pahalı gibi ama bu çekim gücüne ve hıza sahip olan hem de asus kalitesinde bir modem için kıyılır paraya bence. 3yıl değişim garanti olayını ise ilk burda gördüm ben

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus DSL-N12U Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus DSL-N12U Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat