Dark DK-NT-WDN150HPBT6 Kablosuz Adaptör Yorumları

Dark DK-NT-WDN150HPBT6 Kablosuz Adaptör yorum ve tavsiyeleri

(59 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2015
    Dark RangeMax 150 Mbps

    ürün beklenilenden güzel bi ürün tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2015
    başarılı

    göremediğiniz ağları görüp bağlanmayı düşünüyorsanız vazgeçin.15-20 metreden fazla mesafede başarılı bir bağlantı beklemeyin.Yada aranızda 3-4 duvar varsa yetersiz kalıyor.bağlanabildiğiniz ancak verim alamadığınız bağlantılarda sorunsuz bağlantı sağlarsınız.bunun dışında evin dışındaki ağları görüp bağlanırım diye düşünürseniz aldanırsınız.fiyat olarak uygun yerli bir ürün başarılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2015
    Güzel ve verimli bir ürün....

    Ürünü iki gündür Masaüstü PCme kurdum ve kullanıyorum her ne kadar sinyal seviyesi grafiği düşük gösteriyorsa da ,internetin hızı tatmin edici bir seviyeye yükseldi ben memnunum ihtiyacı olan arkadaşlara da tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    gayet iyi

    Arkadaslar gercekten cok guzel bir alet ben cok memnunum tv de de kullaniyom

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2015
    çok kötü

    ben çok fazla yorum yapmayı sevmiyorum ama sırf alacak olanlara iyi araştırlamalarını tavsiye etmek için yazıyorum.ben bu cihazı daha önceki tp-link 722 zayıf diye aldım ama bu dahada berbat çıktı.listede bir sürü ağ bulmasına rağmen bağlanamıyo bağlansada hız çok çok düşük bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2015
    Gayet güzel

    Birkaç değişik marka denedim.Bu ürününün çekimi gayet başarılı.Hızlı kargo için hepsiburada.com a tşk. ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2015
    çok güçlü

    tek kademe çeken yerde 3 kademe ile güzel bir bağlantı kuruyorum. artık wifi çekmiyor demiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2015
    başarılı ürün

    siparişi verdikten 2 gün sonra elime geçti hepsiburada ekibine teşekkür ederim kargo konusunda çok titizler ürüne gelirsek gayet güzel elimde 2 ürün var biri airtiez 3 diş çekerken bu cihaz 5 diş çekiyor görevini başarıyla yerine getiriyor yaptığım testler sonucu bağlantıda kopma sinyalda azalma performans düşüklüğü gibi eksi bir bulguya rastlamadım malzeme olarak güzel şirin bir yapıya sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2015
    Güzel

    Henüz 2 gündür kullanıyorum ancak sinyal gücü gerçekten çok yüksek. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ürün fotoğraflardan daha küçük ve ergonomik. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2015
    Pcden sürekli atıyor

    Üründe güzel ancak sürekli bağlatı kopup kopup geliyor almadan önce birdaha düşünün derim.Öldürmez ama güldürmezde iyi düşünüp karar verin.wifi gücünü 2-3çizgi arttırıyor çekmeyen yerden çekecek diye düşünmeyin zayıf bağlantıyı güçlendiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2015
    Şahane

    Ürünü aldım ve gerçekten çok memnunum kurulumu gayet basit ayrıca wifi yakalama anlamında cidden mükemmel aynı apartmanda yan komşudan kullanıyorum duvalara rağmen ve aradaki mesafeye göre full çekiyor ayrıca hızlı kargo için teşekkürler hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2015
    İşini Sorunsuz Yapıyor...

    Pazartesi günü sipariş verdim, salı günü sabah 9da elime ulaştı. Hızlı kargo için teşekkürler... Ayrıca cihazın kurulumu çok kolay, içinden çıkan CD ile hemen kurulum yapılıp kullanıma hazır hale geliyor. 3-4 dakika içinde hallettim kurulumu, sonra 9-10 tane wıfı buldu masa üstü bilgisayarla. Masaüstü bilgisayara kablosuz internet getirmede mükemmel bir ürün. Daha fazla para vermeye gerek yok, cihaz yeterli. Ayrıca klipsli olması çok iyi, bilgisayar masasının yanına tutturabiliyorsunuz. Tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2014
    Gayet başarılı bir ürün

    Tanıtımında da yazdığı gibi backtrack desteği var xıaopan desteği var çekim gücünü iki katına çıkarıyor güzel bir ürün tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2014
    Çok Hızlı kargo

    ürünü sipariş ettiğim günün ertesinde kargoya verildi ve elime ulaştı. Hiç bir sorun yok, internet çekim gücü gayet iyi. Odama kablosuz internetin sinyali çok düşük geliyordu, arada tamamen kesiliyordu. bu ürünü aldım şimdi full çekiyor. ürün sorunsuz ve çok hızlı kargodan dolayı, hepsiburada.coma teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2014
    mükemmel

    ürün 2 gün de elime geçti 5 katlı apartmanın en son katından en aşşağıda yolun karşısındaki bir dükkandan 4 diş internet çekiyorum arada apartman olmasına rağmen süper çekiyor fiyatına göre mükemmel bir ürün herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2014
    süperrrr

    ürün kısa bir sürede elime geçti, gayet güzel başarılı bir ürün tavsiye ederim bende yan komşudan alıyorum wifi yi en arka odada hiç çekmezdi şuan 3 çekiyor 3 çeken yerde de full çekiyor. süperrrrr

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2014
    FİYAT VE KALİTE ORTADA

    ÜRÜNÜ DÜN SİPARİŞ VERDİM BUGÜN ELİME GEÇTİ GERÇEKTEN KALİTELİ VE FİYATINA GÖRE ÇOK ÇOK İYİ TAVSİYE EDERİM. EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER, AYAĞINA GİTME AYAĞINA GELSİN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2014
    süper

    pazartesi sipariş verdim salı günü geldi 1 günde inanılmaz birşey hemde samsun havza ya site çok çalışıyor üründe çok güzel teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    gayet güzel

    dış ortam anten ile 150 metre uzaktaki ev içinde sinyal kapasitesini ful yakaladı hiç bir sorun yok tavsiye ederim anten gücü de gayet iyi. 1 gün sonra elime ulaştı bu hız içinde ayrıca siteye teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2014
    Masaüstü bilgisayar için alabilirsiniz.

    İnternet üzerinden tv yayını sağlayan bir firmaya geçiş yaptığım için modemi alt kata tv nin yanına almamız gerekti,çocukların üst katta kullandığı masaüstü bilgisiyarda internet kullanabilmek için bunu aldım,benim ihtiyacım olan bilgiyi aldım kurdum kullanıyorum ve paylaşmak istedim,masaüstü pcye takmadan önce kurulum cd sini takıp yüklemek gerekti önce (vista),sonrasında bu cihazı bilgisayara taktığımızda wireless özelliği kazanmış oluyor ve alt kattan full sinyal çekip çok hızlı bir şekilde internet erişimi sağlıyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-NT-WDN150HPBT6 Kablosuz Adaptör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-NT-WDN150HPBT6 Kablosuz Adaptör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat