Aztech HW553-3G Kablosuz Router Yorumları

Aztech HW553-3G Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2016
    Fiyat-Performans Ürünü

    Arayüzü son derece basit, kullanımı kolay. Sadece SIM karta ait PIN, ve bağlantı numarasını (TurkTelekom için CID *99***3#, genelde *99#) girmem yeterli oldu. Tek merak ettiğim neden bir açma kapama düğmesi koymadıkları. Web arayüzü biraz daha hızlı olsa güzel olurmuş. Ürün performans/fiyat açısından 4 yıldız hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2014
    İYİ Kİ ALMIŞIM

    ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı gayet memnunum tek bilgisayarımda kullandığım vınımı şimdi tel,bilgisayar ,tablet birçok cihaz ile birlikta bağlanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2013
    Çok kullanışlı

    Ben bu modemi 2 sene kullandım, Önce vodafone da sonra Turkcell de Hiç sıkıntı yaşamadım, sadece modemin arayüzüne girip size verilen pin kodunu giriyorsunuz ve wireless şifresi belirleyip kullanabiliyorsunuz. Asıl amacını çok iyi yerine getiriyor. Pişman olmazsınız boyutlarıda oldukça küçük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    idare eder

    gayet güzel ama calistirmasi zor modem uyumu zor kablo paylasimi yok alırken arastirin başka marka yok iyi si bu gelistirmek lazım kolay gelsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2013
    Çok şık

    Ürünü yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum.. Başka bir siten aldım.. Çok şık çok estedik ve çok hafif. Görevini yerine getiren bir cihaz. Tek eksi tarafı açma kapama tuşunun olamaması. kullanmak istemediğimde her defasında fişini çekiyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2011
    İş görür

    Ürüne bir açma kapama düğmesini çok görmüşler.Fişten çekince kapanıyor,takınca açılıyor.Benim modem 3-4 sene öncesinin modeliydi. Cihaz bu modemi tanımadı.Sitesinden son versiyonu yükleyince tanıdı. Açık alanda 50-60 mt kablosuz yayın yapıyor,güzel,ufak bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2011
    Mükemmel

    3g modeminizi wireless aga çeviriyor benim bu gün elime geçti daha ama çok beyendim yannız vodafonun huawei k3765 modelini desteklemiyor yannız avea vodafon türkcel hattı huawie e160e modeliyle kullandıgımızda yannız içinden küçük bir ayarla hepsini çekiyor edge de olarakta çekiyor. herkeze tafsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2011
    mükemmel bir cihaz. özellikle tavsiye ederim.

    3g modeminizi kablosuz ağa çeviriyor. istediğiniz sayıda cihazı ağa bağlıyabiliyorsunuz. ayrıca kablolu modeminiz varsa bu ağı da kablosuz a çeviriyor.(wan ve lan desteği ) (access point özelliği de var) N 300 Mbps destekliyor. 92 den fazla 3g modem stick i destekliyor. (Türkiye deki tüm 3g modemlerle uyumlu) her türlü 64/128-bit WEP, WPA, ve WPA2 şifreleme yapabiliyorsunuz. aynı zamanda bir ikinci usb girişi var. hard disk veya yazıcı bağlamak için bunun sayesinde de uzaktan hardiskinize veya yazıcınıza bağlanabiliyorsunuz. sabit hattımı kapattırmıştım. 3g modem almıştım. ancak bir cihaz bağlayabildiğimden sorun teşkil ediyordu. bu cihazı aldım. ve kurdum. şu an itibariyle 3 ayrı wifili cihazla internetin keyfini ailecek yaşıyoruz. özellikle bu cihazı herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aztech HW553-3G Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aztech HW553-3G Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat