Inca IAP-323RP Kablosuz Router Yorumları

Inca IAP-323RP Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.12.2021

    Bu cihazı almayın. Hiç bir işe yaramadı. Ne yaptıysam ara yüze girmek mümkün olmadı. Verdiğim para çöpe gitti. Müşteri hizmetleri de kayıtsız yardımcı olmadı. Çöp çöp çöp...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.04.2021

    Aldığıma pişman oldum. Ne yaptıysam ara yüz ayarları için kitapçığında belirtilen 192.168.10.253 adresine giremedim. Kullanmadan çöp oldu. Yazıklar olsun. Firma yetkililerinden yeterli bilgi de alamadım. hiç yıldız vermemek gibi şansım olsaydı hiç yıldız yoktu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.05.2020

    kurulum kılavuzum yok aşamalar nasıl fişe taktıktan sonra

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.01.2020

    Arkadaşlar,bende aldim. Ama kuramadim prize taktim.cihazdan inca-n olarak görünüyor.ama 192.168.10.253 sayfasina girilmiyor. Nasil yapmamiz lazim..bir yardim edin lütfen.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.03.2017

    İnce hesap.com a çok teşekkür ederim gelen ürün den ve anında gonderisinden dolayı çok memnun kaldım bu güne kadar alışveriş yaptığım diğer sitelerden bir numara önde diyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 08.12.2016
    dusundugum bır cıhaz

    cogu modemle uyumlu oldugunu bılıyorum. fıyatı dıger tum sıtelere gore cok cazıp. muhtemelen bı kac gun ıcerısınde sıparısı verırım.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016
    Kaliteli ürün

    Ürün çok kaliteli kurulumuda bi okadar basit Ana modemden gelen sinyali kablosuz olarak alıp tekrar hem kablosuz hemde kablolu olarak dagıtabiliyor. ( İnca teknik servisi çok ilgililer )

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2016
    BU FİYATA BU KADAR

    Ürün küçük ev kullanıcıları için fakat SSID sini değiştirmek istediğinizde önüne kendi eklentisini koyması iyi değil. Ayrıca köprüleme yapmak istediğinizde yani var olan Wifi ağınızı genişletmek istediğinizde aynı SSID kullanamıyorsunuz. Ürün genel anlamda iyi ama ASUS kullanım ve performans ile daha iyi bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    Cok kotu bir urun

    Yorumlara aldandim aldim, ne yazikki berbat bisey cikti. Cekim gucu sifir. Ozel ev, modem 1. katta, bunu 2. kata taktim(repeater olarak), bende 3. kattayim. Modemle ayni sinyal neredeyse, hicbirsey degismedi. 2. kattada telefon vs aklina eserse baglanabiliyor. Kesinlikle boyle ucuz urunlere para harcamayin, gidin duzgun bilinir bir markanin urununu alin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    gayet başarılı

    rakiplerine oranla daha donanımlı ve fiyatı da bir o kadar uygun. ilk önceleri dizüstü bilgisayarım net çekmediği için wierless anten aldım bilgisayara fakat eve misafir gelince baktım olacak gibi değil ara katlardan birinin balkonundaki pirize takınca aradaki kopukluk gitti, kesinlikle tavsiye ederim,

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2015
    Inca IAP-323RP

    Inca IAP-323RP cihaz güzel bilmeyenler için bağlantı kurmak işkence detaylı bağlantı seçenekleri var acemi işi değil bağlantı şekli 1 İlk önce kablulu olarak yapıyorsun 2 arayüze girmek için İe adresine 192.168.10.253 yazıp ileri 3 dilini seç 4 admin admin devam 5 KABLOSUZ ISP tıklıyoruz kablosuz yapılandırmayı etkinleştir güvenlik ağ adını seç kaydet çık anında hem kablolu hem kablosuz bağlanabilirsin güle güle kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2015
    Beklediğimden iyi

    İnternet yorumları ve pahalı ürün satmaya çalışan mağaza çalışanlarının anlattıkları nedeniyle tereddütte kalmıştım ama beklediğimden kat kat iyi çıktı. Bilgisayarımın çekip/çekmeme sınırında kaldığı yerde gayet iyi sinyal alıp gönderiyor. Bazı kaynaklarda ya kablosuz tekrarlayıcı ya da kablosuzu kabloluya çevirebilir ikisini birden yapamaz şeklinde yorumlar var ancak bu doğru değil. Aynı anda hem kablosuz yayını yapıyor hem de aldığı kablosuzu uydu alıcıma veriyor. Gayet başarılı buldum. Kurulumu da 3 dakika kadar sürmüştür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2015
    yetersiz

    Kurulum kolay ancak kablosuz baglantida alis gucu cok zayif cep telefonumun tek dis bilgisayarimin 3 dis cektigi yerden baglantiyi saglayamiyor. Saglayincada ip alamakta sorun yasiyor. İpi alincada kablosuz alip kablosuz dagitirken baglanti cok yavasliyor. Soyleki ana modemden gelen baglantiya cepten tek dis baglaniyorum gayet normal hizda ama aynibaglantiya incayla kopru yapip baglaniyorum 5 dis cekmesine ragmen baglanti cok yavasliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2015
    fiyat performans ürünü

    kullanımı basit arayüzü sade ve anlaşılır.tüm modlarda test ettim gayet iyi ve stabil çalışıyor.görüntüsü güzel ve küçük.çekim gücü ev ortamı için gayet başarılı.burdaki yorumlara bakarak aldım.şimdilik sıkıntı yok.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.01.2015
    kablo kalabalığından kurtardı

    yer kaplamayan kesinlikle kablo kalabalığı yapmayan böyle bişeye ihityacım vardı. arkadaş tavsiyesiyle aldım. cidden şuan çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2015
    Çok güzel

    Kolay kullanımı sayesinde hiç zorluk çekmedi ve gayet temiz bir ürün .Aynı evin içinde wireles sorunu yaşıyordumki imdadıma bu ürün yetişti . Oldukca memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2015
    süper

    Çekim çok iyi tam istediğim gibi bir ürün . Wireles sorunumuz kalmadı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2014
    kesinlikle üzerine düşeni yapıyor

    benim bu ürünü alma sebebim evdeki modemin heryerden cekmemesiydi. Bu cihaz tüm isteğimi karşıladı. Modemden alamadığım kablosuz hızı bu cihaz fazlasıyla veriyor. Amacınız evin içerisinde hızlı ve sorunsuz bir wireless ağı ise ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2014
    Tek Kelimeyle Mükemmel

    ilk basta asusla arasında kalmıstım ama alınca farket ettim harika bi ürün kullanma kılavuzuna sadece bir kere göz gezdirin yeter kullanımı çok kolay ve sadece genişletmek değil bir sürü fonksiyonu var böyle bişe beklemiyodm ne yalan söyliyim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Inca IAP-323RP Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Inca IAP-323RP Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat