SanDisk 240GB Extreme Pro SDSSDXPS-240G-G25 SSD Sabit Disk Yorumları

SanDisk 240GB Extreme Pro SDSSDXPS-240G-G25 SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Olay Bu Ya :)

    Geç kalınmış bir teknoloji bile denilebilir. bu kadar mı fark eder pc performansı: pcler vonnuoman mimarisine göre tasarlanır yani iş işlemci -- disk- ram arası etkileşimlidir istediğiniz kadar bir ram veya işlemci alın eğer böyle bir disk yoksa boşuna masraf edilir. bu disk diğer modelleri bin çeker. iyiki aldım çok mutluyum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    kendi güzel

    ürününde malesef belirtilen aparatlar çıkmıyor. sata kablosu aktarım kablosu kopyalama cd si 3.5 inch aparatı yok. bilginiz olsun kabloyu vs. alın onceden sadece hard disk geliyor açıklamanın aksine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2016
    Sandisk extreme Pro SSD yüksek performans isteyenler için en iyisi

    Merhaba, alışverişden memnun kaldım. Orjinal ürün, orjinal açılmamış ambalajında, zamanında geldi. Dizüstü bilgisayarım (pentium işlemcili), yoğun disk işlemleri sebebiyle (disk ledi sönmemecesine yanıyor) kasılıyor, sürekli bekletiyordu. Explorer da 4. sekme açtıktan sonra CPU ve disk tam gaz çalışıyor, cpu fanı adeta asfaltı ağlatıyordu. Yurtiçi sitelerinde minimum 240GB edinin, daha azı yetmeyebilir uyarısını gördüm. Yurt dışı inceleme sitelerinde çıkan yazıları okudum.Ciddi ve çok detaylı test sonuçları yayınlanmış. 240-250 GB kapasite için, SSD ler içinde performans olarak en iyisi Sandisk extreme Pro olarak yayınlanmış. Pentium lu bilgisayarımı uçurdu gerçekten. Isınma sorunu yok.CPU fanı eskisinden daha az çalışıyor. Çok memnunum. Teşekkürler. Bilgisayarımı değiştirmekten kurtuldum, hiç değilse iki sene daha iş görecek demektir. Not. SSD olarak ikinci sırada Samsung EVO 850 fiyat /performance olarak en iyi sonucu vermiş. Kingston HyperX Savage performance olarak görece daha aşağı kalsa da beraberinde (download için stub şifreli) disk kopya için Acronis True Image yazılımı ile gelmesi bir avantaj. İyi günler dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    Çok güzel.

    SanDisk kalitesi tartışılmaz. bilgisayarın dünyası değişti. ürünle beraber aldığım odd hdd kutusuda sorunsuzca oldu. Sony vaio f serisine taktım. bios güncellemesi olmadığından satayı ahci yapamadım yinede %60 hızlandı. güncellemeden sonra i7 q işlemci 8gb ram ile uçacak. teslimat ve iade konusunda da hepsiburada ya teşekkür ediyorum çok ilgililer ve hızlılar.

  • Webden Al aracılığıyla, 22.12.2015
    çok iyi

    bilgisayar 7 saniyede açılıyor

  • Webden Al aracılığıyla, 14.12.2015
    Emin msiniz?

    35 sn de açılıyorsa kötü benim harddisk HDD 15 sn de açılıyor. Almayı düşünüyordum... emin msiniz?

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2015
    tavsiye ederim

    daha önceki 240 ssd imden daha hızlı daha performanslı. temalarımı bilgisayara yüklerken yüzde yüze yakın, gözle görülür bir performans gösterdi. zaman tasarrufu inanılmaz. bilgisayar açılırken de farkı açıkça belli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2015
    ssd karsılastırması

    merhaba. önceden sandisk 128gb "solid state drive" cihazım vardı. disk benchmarko yapınca okuma 257mb, yazma 160mb cıkıyordu. bu diskte okuma 280mb, yazma 210 mb cıkıyor. çok fark yok acılıs süresinde vs ama işlemcisi eski olan varsa gözü kapalı alsın, 2dk da acılan makine 14snde acılıyor artık. ayrıca abdde bakmıstım 199usd idi bu fiyata fırsat varken alın. hayırlı olsun not: hdd den ssdye gececeklere; ssd cok hafif bilgisayarınız önemli ölçüde hafifleyecektir ssd takınca

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2015
    Gerçekten hızlı ve sağlam.

    Ürünü halihazırda 5400rpm hdd bulunan i7 4700mq işlemci ve 8 gb 1600 mhz ddr3 ramli laptopuma taktım. Windows 10 işletim sistemi kapalı konumdan 3 saniyede kullanıma hazır hale geliyor. Ayrıca usb 3.0 flash belleklerim, autocad, office gibi programlarım tam performansla çalışmaya başladı. Hdd nın hızı yüzünden sisteminizde darboğaz yaşıyorsanız alınması gereken bir ürün. Ürünün malzeme kalitesi konusunda şüphelerim vardı ancak kutudan çıkarınca gayet sağlam olduğunu da gördüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    çok iyi..

    ürünün kalitesi, performansı ve fiyatı cok iyi.. kesinlikle tavsiye ederim, kullandıktan sonra bir daha HDD kullanmayacaksınız..

  • Webden Al aracılığıyla, 03.02.2015
    çok iyi

    çok iyi

  • Webden Al aracılığıyla, 04.01.2015
    ssd

    bu ürünü aldım çok memnunum masa üstü pc,ye taktım windows derecelendirmesinde 7.5 pc mi açıyorum 35 saniyede açılıyor webdenal.coma teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SanDisk 240GB Extreme Pro SDSSDXPS-240G-G25 SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SanDisk 240GB Extreme Pro SDSSDXPS-240G-G25 SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat