Arçelik 15030 Klima Yorumları

Arçelik 15030 Klima yorum ve tavsiyeleri

(1 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Arçelik, ekonomik ve kullanışlı klimaları ile tanınıyor. Arçelik klimaların en olumlu yönü de A enerji performansını hem ısıtma, hem de soğutma noktasında kullanıyor olması. Active Power serisi klimaları da enerji tüketimleri ile gözümüze girdiler.

    Active Power klimaların sahip olduğu özellikler ise hemen hemen Arçelik’in tüm kkimalarındaki ortak özellikler gibi görünüyor. Özel dijital göstergeye sahip klima, bio aktif karbon filtre, doğal rüzgar etkili hava sirkülasyonu, korozyona dayanıklı Gold Fin kaplı dış ünite, Jet Cool, uyku modu, sağlıklı nem alma fonksiyonu ve yıkanabilir antibakteriyel filtre gibi özelliklere sahip bir cihaz. Rotary kompresörle sessiz çalışan klimayı incelemenizi öneririz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 15030 Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 15030 Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat