Samsung AR7500 AR24KSSDCWK-SK Klima Yorumları

Samsung AR7500 AR24KSSDCWK-SK Klima yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2017

    Olumsuz yönleri: Samsung TR de olan ürünler ile bu ürünün kodu farklıdır samsung sıkıntı çıkarmaktadır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2017
    "Güzel ürün, düzgün paketleme, iyi iletişim"

    Olumlu yönleri: Yaptığım uzun araştırmalar sonucu bu modeli aldım. Ürün güzel, Samsung servisi gelip kurulumu yaptı. Test amaçlı olarak çalıştırdığımda kapı pencere açık olmasına rağmen 15 dakika da içerisini soğutmayı çok iyi bir şekilde başardı. Otomatik sıcak soğuk dengesini kendi yaptığı için sürekli rahatsız etmeden başarılı bir şekilde ortam sıcaklığını koruyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2017
    "güzel ürün... çok iyi satıcı.... teşekkürler..."

    Olumlu yönleri: güzel alışverişti... satıcıdan hızlı kargolama istedim aynı gün yollandı.. bu durumdan dolayı özellikle teşekkürler... :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2017

    Olumlu yönleri: Soğutması 10 numura. 2+1evi komple sogutabiliyor. Sadece oda icin alacaksaniz fazla gelir. Ses olarak da cok dusuk bir ses var. Wantilator sesi gibi bir ses veriyor. Olumsuz yönleri: Surekli calisiyor. Yani 25dereceye sabitledikten sonra normalde durmasi lazim ama nefessiz calosiyor. Disaridaki unite duruyor ama icerisi surekli calisiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2017
    Süper serinlik

    Gayet sessiz ve süper soğutuyor. Başka bir yorumdaki direkt üzerimize üfleme diye bir sorun yaşamadık, yanal yönlendirme panellerini istediğiniz yöne çevirebiliyorsunuz. Ama bence monte ettirirken imkanınız varsa soğuk havanın kendinize indirekt geleceği bir yeri düşünebilirsiniz. Başka ürün yorumlarında dış ünitenin çok ağır olduğu için servis vinç gerekebileceğini söylemiş, bizde böyle bir durum olmadı. Ayrıca gece panel üzerindeki ışığı kapatma imkanı var, tamamen karanlık da kullanabiliyorsunuz. Ben tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2017
    SAMSUNG AR24KSSDCWK AR7500 24000 BTU İNVERTER KLİMA

    SAMSUNG AR24KSSDCWK AR7500 24000 BTU İNVERTER KLİMA elime şim geçti daha kolanmadım ama servis bekliyorum güzel alış veriş oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2017
    "5metre bakır hortumu çıktı içinden ve 11 metre lazım olduğu için servis metresine 60 TL ilave aldı. "

    Olumlu yönleri: 360 TL hortum fiyat farkı ödedim. Orjinali kendi aldı bana elindeki yekpareden çekti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2017
    "Daha ne olabilir ki?"

    Olumlu yönleri: Performans, sessizlik, estetik. Hepsi var. İnanılmayacak sessiz bir dış ünite. Bu kapasite için küçük sayıla bilinecek ölçüler. Üst sınıfta olup orta sınıf fiyatına ürün. Satıcı anında ürünü kargoya verdi. Bence daha aramayın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2017
    SAMSUNG AR7500 24000 BTU

    AR5500 modelini evimizde kullanıyoruz. Yeni evimize fiyatı uygun olduğundan üst modelini tercih ettik. Tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2016

    Mükemmel derecede ısıtma ve soğutma sağlıyor hemde şaşılacak şekilde bi paraya . Helal

  • Ereyon aracılığıyla, 15.12.2016
    Mükemmel

    Triblex evimi ısıtmada kullanıyorum, bşarılı ve ekonomik. Dosta tavsiye edilir. Ereyon'a teşekkürler, en uygun fiyat burada.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016
    ar 7500 24000 btu inverter

    Çok memnun kaldım. Harika. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Yetersiz ısıtma

    Klimanın ısıtması çok iyi değil. Havalar biraz daha soğusun bakalım boyle devam ederse servisi çağırmam gerekecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    HARİKA

    KLİMANIN SOĞUTMASI MÜKEMMEL. YORUMLARA BAKTIĞIMDA DİREK ÜZERİNİZE ÜFLÜYOR DİYE İBARELER GEÇMİŞ. KLİMA AĞZI YUKARI-AŞAĞI VE SAĞA-SOLA DÖNÜYOR. BU ÖZELLİKLERİ KULLANMAZSAK DOĞRU ÜZERİMİZE MECBUREN ÜFLEYECEK. BEN DURUMA GÖRE AYARLIYORUM, KESİNLİKLE RAHATSIZ OLMADIM. DIŞARDAN EVE GELDİĞİMDE, 40 METREKARELİK SALONUMU HIZLI MOD A ALDIĞIMDA 5 DAKİKADA BUZ GİBİ YAPIYOR. SONRASINDA SESSİZ MODA ALIYORUM, HİÇ RAHATSIZ OLMADAN SERİNLİYORUM. ÖNEMLİ OLAN BURADA ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNİ BİLİP, DOĞRU KULLANMAK. ZATEN SAĞA-SOLA DÖNEN PANELLER AYARLANDIĞINDA SÜREKLİ SAĞA-SOLA DÖNÜYOR. BUNDAN DA RAHATSIZ OLUNUYORSA MESELA SALONUN SAĞ TARAFINDA OTURULUYORSA SOL TARAFA ÜFLETTİRİN, SOL TARAFINDA OTURULUYORSA SAĞ TARAFA ÜFLETTİRİN. SESSİZ MODDA ZATEN HİÇBİR ŞEKİLDE RAHATSIZ ETMİYOR. NEYSE, BEN ÇOK MEMNUNUM. KLİMAYI DOĞRU KULLANIRSANIZ HİÇBİR ZARARI OLMAZ. YORUM YAPARKENDE LÜTFEN DOĞRU YORUM YAPALIM Kİ DİĞER YORUMLARA BAKANLARI YANILTMAYALIM LÜTFEN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    tşkler

    ürün 2 gün içerisinde elimde oldu, kurulumu da ertesi gün gelip yaptılar .. klima karşısına geçip oturmak için uygun değil ama soğutma gücü şahane .. ben klimayı yan odanın yan tarafına taktırdım 30 metrekare odayı 20 dk içinde buz gibi yapıyor , kapıyı açtığım zamanda hol dahil yaklaşık 50 metrekarelik alana ciddi etki ediyor .. ben gayet memnun kaldım .. tavsiye ederim ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2016
    ergonomi

    ürünü samsung bayisinden aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum aldığıma bin pişman oldum ürün direk üstünüze üflüyor yapısından dolayı kapak yukarı kalkmıyor yani direkt sizi hedef almış durumda.sürekli çalıştırınca karşısında oturamıyorsunuz donuyorsunuz. kapağı aşağı doğru çevirseniz de faydası yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2016
    ÜRÜN MÜKEMMEL

    hepsi burada.com teşekkürler siparişim en kısa sürede elime ulaştı samsung servisi harika bir servis en az klimaları kadar servisleride kaliteli,ben çok memnun kaldım,inşallah alanlarda memnun kalırlar,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2016
    Şık tasarım ve iyi performans. . .

    servis konusunda sıkıntı yaşarım diye düşünüyordum ama hiç bir problemle karşılaşmadım

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2016

    ürün mükemmel,umduğumdan iyi çıktı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR7500 AR24KSSDCWK-SK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR7500 AR24KSSDCWK-SK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat