Samsung AF50JS4MAEENSK 48000 BTU Salon Tipi Klima Yorumları

Samsung AF50JS4MAEENSK 48000 BTU Salon Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Samsung güvencesinde aldığım üründe, Samsung’un bilgilendirmesi dahilinde 8 metre bakır boru ve dış ünite ayaklarının olması gerekmektedir. Ancak satıcı açıklama kısmında bunu bildirmeden 8 metre bakır boruyu ve ayakları içinden almışlar. Telefon ile kendilerine ulaştığımda bakır boru ve ayakların ek ücrete tabi olduğunu bildirdiler. Bu durumdan ne Hepsiburadadan alanların, ne Samsungun ne de Samsung yetkili servisinin haberi var. Yetkili servis olaya vahim derecede şaşırarak gerekli tutanakları tuttu ve ben bakır boru ile ayakları ekstra çok ciddi bir ödeme , satış fiyatının %15 i kadar ilave ödeme yaparak satın almak zorunda kaldım. Ayrıca ürünün her yeri hasarlı geldi. Bu da cabası. Cihaz ek ödemeler yapmam kaydıyla kuruldu kullanımı hakkında daha sonra yorum yapacağım. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün süper

  • Trendyol aracılığıyla, 22.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    harikaaa tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kullanışlı

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı büyük rahatlık vantilatörlü geçen günleri düşününce keşke daha önce alsaymışız diyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Biz bu evi yaklaşık iki sene oldu alalı. İlk taşındığımız da yaz aylarıydı ve çok sıcak oluyordu. Salonda oturmak çok zor du. gerçekten çok sıcak Özellikle mutfak ve salon cephesi güney cephe ve bütün gün güneş evin içinde bu odalar da durmak bunaltıcıydı fakat biz evi yeni aldığımız için yeterli bütçemiz yoktu açıkcası. Kayınpederim bize hediye aldı bu klimayı sağolsun. Çok memnunum en iyisini almış valla sağolsun. Salonumuz bayağı büyük şuan metre kare olarak tam bilmiyorum ben ama bayağı büyük bir salonumuz var. Bu salonu çok hızlı ve eşit bir hava dağılımı ile soğutuyor. Üstelik kapıyı açık bırakırsak içerilere de serin hava dağılıyor. Eğer almayı düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim. Gözünüz kapalı trahatlıkla alın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Ürünü işlettiğim kafe için aldım, müşteriler de çalışanlar da çok memnun. Özellikle yaz aylarımızın ciddi anlamda kurtarıcısı oldu, terasımız güneş aldığı için çok sıcak oluyor diye oraya koyduk kapalı alan, orasını bile buz gibi yaptı, çoğu zaman biraz klimayı kısabilir miyiz diyen boldu ki bu bizim için iyi bir şey:) çok hızlı çalışıyor fakat çok da sessiz, zaten müzik açtığımız için ekstra bir klima sesi duyulmuyor zaten. Gayet iyi bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.10.2019
    "sitenizden almış olduğum ürünü yaklaşık 1 aydır iade edemediğim den dolayı almak zorunda kaldım"

    Olumsuz yönleri: sitenizden almış olduğum ürünü yaklaşık 1 aydır iade edemediğim den dolayı almak zorunda kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: erkek kardeşimin ayakkabı mağazası var oda kullanıyorlar. Yazın gelen müşteriler girince nasıl ferahlıyorlar görmeniz lazım resmen sığınıyorlar o arada ayakkabı almaları da bize bonus tabi :) kışın ısıtması da güzel dükkan oldukça büyük olduğundan havayı tamamen ısıtmasada kırıyor soğuk olmuyor. dikey klima. teknolojik olarak baya gelişmiş bir sistemi var. buz çözme, nem gidermei hava filtresi. turbo mod vs genel olarak herkes memnun ondan aklınızda olsun alırsanız eğer.. ;)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2019
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Ben diş hekimiyim ve kendi muayenehanemi açtım geçen sene. Bu klimayı da ofisim için aldım. Bekleme salonuna. Performansından çok memnunum. Çok iyi soğutuyor. Hava akımını çok dengeli bir şekilde yapıyor. Gayet de sessiz çalışıyor. Ödediğim paranın hakkını veren bir klima tavsiye ederim ihtiyacı olan herkese.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2019

    Olumlu yönleri: çok kalite

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kafemiz için aldık baya memnun kaldık. Direk insanın üstüne üstüne üflemeden genel havayı kısa sürede etkili şekilde soğutabiliyor. Havayı da temizliyor. Dışarısı nemliyken içerde nem hissedilmiyor. Ayarlaması çok kolay. Derece ayarını yaptıktan üfleme açısını istediğim şekilde kuruyorum. Hava akışını ne tarafa doğru kurarsam kurayım hep oldukça geniş bir şekilde soğuk havayı üflüyor. Önceki klimadan hasta olmuştuk çok sert hava veriyordu saç kurutma makinesi gibi. Bu baya yumuşak ama etkili bir geçiş yapıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2019
    "ürün zamanımda elime ulaştı ve kurulumu hemen yapıldı. güzel çalışıyor."

    Olumlu yönleri: Ürününün teslimatı ve kurulumu zamanımda yapıldı. Teşekkürler samsung. Soğutması gayet güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: dükkana aldık çok büyük bir yer olmadığından fazlasıyla işimizi gördü. Alınabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Klimayı yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Hava akışından çok memnunuz. Hava akışı çeşitliliği muhteşem. Uzun mesafe soğutma, sol-sağ geniş hava akışı ve üç boyutlu soğutma imkanı var. Fiyatının hakkını fazlasıya veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2019
    harika

    iki yıl önce hepsiburada dan aldım cok menmunum. perfomansı çok iyi 250 m2 mağaza için hem yetiyor hemde faturada yormuyor. diger inverter klimalardan hem ucuz hemde samsung marka herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2018
    "Başarılı Satıcı "

    Olumlu yönleri: Ürün Anlatıldığı gibi Kısa sürede ve Sorunsuz Geldi *****

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2018
    "ÜRÜN HASARLI GELDİ VE FİRMA KABUL ETMİYOR.UZAK DURUN BU SİTEDEN VE FİRMADAN "

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN HASARLI GELDİ,ÜRÜNÜN DEGİŞİMİ İÇİN FİRMA VE GİTTİ GİDİYORLAR BAGLANTIYA GEÇTİK 2 AYDIR UĞRAŞIYORUZ VE KABUL ETMEDİLER YETKŞLŞ SERVİS HASARLI DİYE MONTAJ YAPMIYOR.BİZ ÇOK MAGDUR OLDUK SİZ OLMAYIN.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2018
    "ÜRÜN HASARLI GELDİ VE FİRMA KABUL ETMİYOR.UZAK DURUN BU SİTEDEN VE FİRMADAN "

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN HASARLI GELDİ,ÜRÜNÜN DEGİŞİMİ İÇİN FİRMA VE ggıdıyorLAR BAGLANTIYA GEÇTİK 2 AYDIR UĞRAŞIYORUZ VE KABUL ETMEDİLER YETKŞLŞ SERVİS HASARLI DİYE MONTAJ YAPMIYOR.BİZ ÇOK MAGDUR OLDUK SİZ OLMAYIN.

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2017
    samsung 48 btü lük salon tipi klima

    ürün yetkili servis tarafından kurulamadı halaki yorum yapayım

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2017
    Ürün fena değil fakat mağaza sıkıntılı

    Ürün Samsung kalitesinde fakat kargo ve fatura konusunda birkaç defa sıkıntı yaşadık. Horoz lojistik 1 haftada teslim ediyor. Fatura da yanında yok. Bunlara dikkat ederek sipariş edin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AF50JS4MAEENSK 48000 BTU Salon Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AF50JS4MAEENSK 48000 BTU Salon Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat