Samsung AR9000 AR12HSSFCWKNSK Klima Yorumları

Samsung AR9000 AR12HSSFCWKNSK Klima yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    soğutma iyi, ısıtma kötü

    ısıtma için alıyorsanız yetersiz. ama soğutması çok iyi.. mavi ışık görsel değil virüs öldürmek için. galiba tek bu modelde var. koku yapmıyor. toz filtresi dışarda ve üst tarafta. sudan geçirilip tekrar takılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2016
    Samsung klima yapmasın

    evimdeki tüm beyaz eşyalar samsung ama bu markadan 2 tane klima aldığıma bin pişmanım kesinlikle klimalarını tavsiye etmiyorum 3. Ayda pişman oluyorsunuz aldığınıza

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    ...

    gerçekten güzel bir ürün, çalışması çok sessiz ve wi fi özelliği de kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2015
    Oldukça Başarılı

    Klima fiyatına göre mükemmel fonksiyonel bir klima. Tasarruf desen ++ var. + ısıtma var. Mavi led görsel görüntü olarak çok iyi. Virus doctor özelliği biz bilmesek te havadaki bakterileri emip temiz hava veriyor ortama. Wireless kontrol ile eve varmadan evinizi ısıtın ya da soğutun. Benim gibi kombiyi bütün gün yakmayanlar için ideal bir klima.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2015
    Samsung başarmış

    Daha önce yatak odamda kullandığım klima Samsung idi, söktürüp Mitsubishi Srk35 taktırdım. Isıtması mükemmeldi fakat, iç kasa çok kötü ve Gürültüden akşam açık bırakıp uyumak imkansız. Mitsubishiyi söküp tekrar Samsungu denemeye kara verdim. Ar9000 inanılmaz. Süper sessiz, mükemmel iç tasarım gayet kaliteli ve sağlam yapılı. Isıtma Mitsubishi kadar güçlü olmasada yeterli. WıFi üzerinden telefonla kontrol süper. Filtre söküp temizlemesi kolay. Tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir klima.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2014
    teşekkürler.

    klima harika,site harika,kesinlikle tavsiye ederim.aldım kullanıyorum.kargo firması tanıdık değildi.ama zamanında ulaştırdılar. peşin hükümlü olmamak lazımmış. siteye çok teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR9000 AR12HSSFCWKNSK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR9000 AR12HSSFCWKNSK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat