Vestel Bio Cool Plus Inverter 18 A Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vestel Bio Cool Plus Inverter 18 A Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(130 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ben memnunum.

    Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Ne yalan söyleyeyim randıman alamam diye tedirgin oldum ama şimdi iyiki almışım diyorum. Teslimat ve kurulum esnasında hiç sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün iyi. servis şansınıza

    ürün gayet başarılı. sessiz ve güçlü. ısıtma gerekmiyorsa kesinlikle fazla paraya gerek yok. fakat servi beni üzdü. klima 3 kez sökülüp takıldı. duvar 2 defa boya ve tadilat geçirdi. umarım sizin servisiniz iyi çıkar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı teslimat, İyi servis, Güzel cihaz

    Ürünü pazar gece aldım salı günü servis klimayı getirip montajını yaptı. Ben şok! İnanılmaz bir hız. Adana 5S Vestel servisi tarafından yapılan kurulum hizmeti gayet başarılı gerçekleşti. Ürünün soğutma işlevi güzel. Sıcak Adana gecelerinde yayladaymışız hissi veriyor. Fan seviyesi yüksekken üfleme sesi biraz rahatsız edici ama düşük fanda ses çok az. Daha pahalı bir cihaz, bu cihazdan ne kadar daha iyi olabilir bilmiyorum netice olarak alınabilir, bence olumlu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Eski Kasa

    15 yıl önce aldığım vestel klimayı yenileyeyim dedim görüntüsü kötüydü rengi sararmıştı artık, ısıtmasını kullanmadığımızdan sadece soğutma olarak vestelin tek bu modelini bulabildim. Gelen klima ise 15 yıllık klimamın dış kasasıyla birebir aynıydı sadece ısı göstergesi koymuşlar, sökülen yere vida yerleri bile birebir uydu 15 yıldır hiç tasarımı geliştirmemişler heralde, kumandası kaba duvar aparatı yok ve kumanda hemen arızalandı servise götüreceğim. Ayrıca aynı yere takacakları halde Vestel kendi klimasını sökmek için ücret istedi, yeni klimayı da sökülen yer uyduğu için hiç emek harcamadan takdılar. Soğutma iyi.. Ama sanki eski klimamı geri aldım pişmanım daha modern olabilirdi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel

    Klima harika salonu mukemmel soğuttu satıcı montajda ve her konuda yardımcı oldu. Vestel ve satıcı arkadaşa teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün en hızlı şekilde kargoya verildi ve teslim edildi fakat satıcı vestel bayisi olmadıgı için kurulum ücretli olacaktır alacak arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum 200 tl kurulum montaj ücreti. Ayrıca ürünün içinden dışarıdaki motora koyulacak bacaklar ve hortum konmamış bu nedenle ek ücret ödemek zorunda kaldık.en uygun fiyata alacagız derken artı 350 tl bi ek ücret daha ödeyerek kurulumunu tamamladık Satıcıda problem yok gayet başarılı fakat yukarıda belirttiğim detayları düşünerek sipariş veriniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnunum

    ürün horoz lojistik ile 5 gün içinde elime ulaştı. vestel servis ücretsiz kurulumunu yaptı. 3 ay boyunca kullanarak bu yorumu yapıyorum. ürün soğutma ihtiyacını tatmin edici şekilde karşılıyor. (27 metrekare salonda kapı açık olduğunda diğer odaları bile soğutabiliyor.) ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    güzel memnunuz

  • Trendyol aracılığıyla, 27.06.2020

    Mükemmel bir ürün tavsiye ediyorum herkese.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.06.2020

    FİYATA GÖRE UYGUN, İYİ SOĞUTUYOR.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldıktan 10 gün sonra satışı kendi kendilerine iptal edip üstüne zam yapmışlar....

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2020

    Çok güzel klima memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2020
    iyi ürün uygun fiyat

    Çok başarılı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2020

    beğendim sadece soğutma özelliği var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    "Uygun fiyat,yüksek kalite"

    Olumlu yönleri: Teslimat süresinde ve montaj işleminde hiçbir sorun yaşamadım.Mesai saati bitmesine rağmen sabırla yardımcı oldular.Ürün ve satıcı için tam puan.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.12.2019

    fiyata Göre güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    "Ürün çok kullanışlı ve beklenen performansın üzerinde.."

    Olumlu yönleri: Ürünün satışını yapan firma çalışanları çok ilgilendiler ve kısa süre içinde ürün teslimatı gerçekleşti. Olumsuz yönleri: önce hasarlı dış ünite olarak gönderilen ürün, hiç sorunsuz hemen yenisiyle hızlı bir şekilde değiştirildi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2019
    "Memnuniyet verici bir ürün"

    Olumlu yönleri: Üründen de satıcı uygunavar mağazasından da memnunuz tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Büyük alanlar için uygun bir klima değil. Soğuttuğu alan çok sınırlı. Kullandıktan birkaç ay sonra sesli çalışmaya başladı. Zaten şurda klima kullanılacak mevsimin sonuna geldik o kısa sürede de yeterli randımanı alamadık. Ortama freş bir hava sağlıyor ama soğutma kapasitesi yeterli değil. Inverter özelliğini de çok aktif kullanamadık. Salonumuz büyük olduğu için bu model bize göre olmayabilir. Küçük alanlar için ideal bir klima.Kurulumu ile ilgili bir sıkıntı yaşamadık. Çok şükür henüz servislik bir sorunu da olmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Klima olunca iş başka oluyor tabi alması yakması her bir i bir dert ama a+++ bir klima bulunca ve uygun fiyatıyla harika bir klima çok beğendim sıcak ve soğuk havayı harika iletiyor sorunsuz ve sesszi çalışıyor 2 günde elime ulaştı servisi aradım geldi bağladı vestel farkı başlka oluyor tabi hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Bio Cool Plus Inverter 18 A Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Bio Cool Plus Inverter 18 A Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat