Vestel Minimalistik 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vestel Minimalistik 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    süper ürün

    ürün çok iyi fiyat performans açısından kesinlikle alınmalıdır. satıcıya ve hepsiburadaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2020
    Fp ürünü

    Başarılı. 3 kademe invertor. 2200 1600 980 watt. Sessiz çalışıyor. En büyük sorun dış ünite gürültü çalışıyor DB olarak fazla . Pahalı klimalara göre biraz gürültülü. Klima boruları ilk 1 metre bakır sonrası alüminyum..kumandası çok başarılı.kullanim kolay.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2019
    "istedigim gbi ve dha fazla"

    Olumlu yönleri: Gayet iyi sogutuyo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "GAYET GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Kargomuz hızlı bir şekilde elimize yetkili servis elemanları tarafından ulaştırıldı serviste gayet özenle montajını yaptı 1 aydır kullanıyoruz çok sessiz çalısan bır urun ben cafe için almıştım çok güzel bir ürün olduğunu aldıktan sonra anladım fiyatı uygun diye almıştım fakat makinada çok başarılı alacak olan arkadaslar düşünmeye gerek yok çok memnun kalacaksınız sıyah ve fume karısımı rengı extra bır havalı :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2019
    Klima

    Siparişim çok çabuk elime ulaştı kurulumu sağlandı çok memnun kaldım satıcıya ve hepsiburaya teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.07.2019
    "sessiz"

    Olumlu yönleri: Çok sessiz çalışıyor gayet memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 5.2 inç ekran boyutu 16 gb dahili depolama 3 gb ram kapasitesi 3100 mah pil 4.5 g desteği 4 çekirdek işlemcisi ile performans olarak güzel bir telefondur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    sıcak üflemiyor.

    ürün hemen elime ulaştı ancak ürün hayal kırıklığı 25m2 alanı ısıtmıyor klima anca kendini ısıtıyor. çok sessiz çalışıyor. klimanın siyah kısmı çiziklerle dolu üzerine bir koruma naylonu bile yapıştırmamışlar. soğutmasını denemedim ama ısıtma yok desem o derece

  • NI1 aracılığıyla, 04.12.2018
    güzel ve güvenilir

    evet güzel ürün güzel hizmet

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2018
    "Kullanışlı"

    Olumlu yönleri: çok kullanışlı bir klima uzun zamandır bunu kullanıyorum ve çok memnunum hem enerji tasarruflu hem de daha uygun fiyatlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "memnunuz"

    Olumlu yönleri: Yazlığımızdaki klima bu marka ve model gayet memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "bayıldım"

    Olumlu yönleri: Modeli tasarımı çok hoş gerçekten eski klimamı satıp bunu aldım çünkü salonumda çok daha güzel duruyor benim için önemli bir detay.Ayrıca a plus bir verimlilik sağlıyor.Yaz ve kış kullanılabilir olması da artılarından.Sessiz çalışıyor eskisi gibi değil konforlu gerçekten.Biraz pahalı ancak tasarımı için değer olduğunu düşünüyorum performansından da memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " vestel"

    Olumlu yönleri: klima teknolojisinde yer alan birçok marka içerisinden sıyrılma konusunda farklılıkları ile her zaman ön plana çıkan vestelin bu üretiminin kullanım daki başarısı anlatmak sıcak havalarda ki o sıcaklık hissinin olmadığını düşündürtecek seviyede bir oluşuma sahip diyebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: Ben bunu aldım ve siyah olduğundan dolayı duvara monteli televizyonun yanına astrdım hem odanın havası değişmedi hem de uyumlu durdu. Baya sağlam bir şekilde üflüyor o kadar güçlü ki altında duramıyorum uzun süre. Ses seviye bir tık yüksek ama öyle rahatsız etmiyor zaten televizyon falan çalışırken açıyoruz bir sorun olmuyor. Sesi hemen bastırıyor. Bir yandan da özellikle paletlerinin yukarı aşağı yaparkenki modu çok güzel ve şiddetle kullanın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "bekletimi karşıladı"

    Olumlu yönleri: Evimiz dublex üst kata da klima almaya karar verince bu markayı aldık beklentimizi karşıladı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "elegant"

    Olumlu yönleri: Vestel gerçekten ürün kalitesini her geçen gün arttıran bir marka haline geldi bu klima da bunun en güzel örneklerinden birisi çünkü dünya markaları kadar kaliteli bir yapısı var çok iyi soğutuyor evi açtıktan dakikalar sonra ev buz gibi oluyor serin serin oturuyorum inverter özelliği de çok iyi çok tasarruflu oluyor bu sayede zaten A ++ olması da bu konuda yardımcı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: Duvar tipi olması nedeniyle de çok sevdik. İç ve dış ünitenin koordinasyonlu bir şekilde çalışması gerçekten mantıklı ve güzel bir şey oldu. İyi bir şekilde üflüyor ve soğuk soğuk üflemesinden dolayı da çok hoşuma gitti benim. Bir diğer yandan da özellikle kumandasında biraz sorun var gibi algılama problemleri yaşadığımız oluyor. Onun dışında tasarım muhteşem siyah ağırlıklı bir ev tasarımınıza baya uyum sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2018
    "çok şık"

    Olumlu yönleri: Klima almak için uzun zaman araştırma yaptım ve sonunda evime ikinciklima olarak bu klimayı aldım çünkü hem çok güçlü hem de gerçekten uygun fiyatlı ve bunun yanında gayet de şık bir görüntüsü var siyah olması ve parlak ön yüzey gerçekten çok şık duruyor soğutma performansı da ısıtma performansı da çok iyi gerçekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2018
    "Helal Olsun."

    Olumlu yönleri: Tüm dedikodulara ve kötülemelere rağmen VESTEL aldığım için gururluyum. Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes bunu kullanmalı :) Latife bir yana, gerçekten de emeği geçen herkese teşekkürler. Fiyatına göre fazlası var eksiği yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.02.2018
    "vestel klima"

    Olumlu yönleri: güzel bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Minimalistik 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Minimalistik 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat