Mitsubishi SRK45ZMP-S A+ Sınıfı 16000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Mitsubishi SRK45ZMP-S A+ Sınıfı 16000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(102 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha iyisi Ve Daha ucuzunu başka yerde aramayın

    Ürünü Adıyamana sipariş verdim tedarik süresi 10 gün görünüyordu. Ama ertesi gün kargoya verilmişti. Kargo horoz lojistik evde beni bulamamalarına rağmen aynı gün içinde iki defa eve uğrayarak ürünü Kapının içine kadar teslimi yaptılar. Şunu ne yazıkki üzülerek söylüyorum, burada satıcının ne yüzünü görüyorum ne pazarlık yapıyorum hepsiburada dan sipariş verirken, gönlüm dışarıda ki esnaftan aldığımdan daha rahat. Ne yazıyorsa o geldi ne zaman kargolanacaksa zamanından önce kargolandı. Sanal alışveriş birebir alışverişten daha güvenli. Bu klimayı bizzat yetkili servisi bana bin lira fazla farkla satacaktı. Burada ucuza aldım. İşin garip tarafı dolar yükselmesine rağmen su anki fiyatı benim aldığımdan 200 tl daha ucuz. Helal olsun.Ab store ve Hepsibura da ailesine. Klimayı zaten anlatmaya gerek yok babamlarda 12binlik olanı vardı mersin Anamur sıcağında evin içini buz gibi oluyor. Bunuda Adıyaman sıcağında güney cephe ve 35 mtkarelik odam için kullanıyorum. Kafam rahat Kesinlikle tavsiye ederim. Çarşıya pazara giderken zamanlayıcı açıyorum gelince ev buz gibi oluyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.06.2021

    1 yıl önce Mitsubishi klima en iyisi diye aldım 5.800 TL aldığım gün kurdular dış motordan ses var servisi 7&8 kez aradım boş satana kadar evet sattık bitti kandırmaca düzmece inanmayın.en iyisi Arçelik& Vestel den şaşmayın derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.12.2020

    18000 lik klima ile 30 m2 yi isitamiyorum ben ayarlayamiyorum herhalde

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2020
    bir daha ihtiyacım olursa ilk bakacağım mağaza

    ilk siparişten kargo verilinceye kadar teslim alınıp montaja kadar ilgilendiler aradılar ilgi alaka süper mağaza

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Evin çatı katı olduğu için yazın inanılmaz sıcak kışında inanılmaz soğuk oluyor bu klimayı alma sebeplerinden biri aslında yazın kullanmak yaklaşık iki aydır kullanıyoruz çok rahatlattı bizi bir japon teknolojisi olması zaten güvenirliğini çok arttırıyor biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz gerçekten çok emin klima

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Tamamen dış ortam sıcaklığına göre kendini ayarlayan güzel bir klima. Kapasitesi artırılmış ısı esanjörü (ısı değiştiricisi) ve yüksek verimlilik sağlayan DC motor ile yüksek performans ve enerji tasarrufu elde ediliyormuş. Bu bilgi ev ekonomimize iyi geldi. Ve arkadaşlar mitsubishinin tüm ürünlerinde zararlı maddelerin çevreye yayılmaması için kurşun içermeyen lehimleme yöntemi kullanılmış. Vallahi ben doğayı çok önemseyen biri olarak bu özelliği beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    "..."

    Olumlu yönleri: Bu markanın zaten klimada en iyisi olduğunu biliyordum daha önce çeşitli evlerde klima dahil oturduğum için az çok bu ürünlerin performansını biliyorum. Bu klima hemen soğutuyor yahut mevsime göre sıcağı hemen hissediyorsunuz. Odanın metre karesine göre btu 'sunu dikkatli seçiniz 16000 / 24000 tercih ediniz. Zaten kullanımı basit olan bu klimayı şimdiden güle güle kullanın gerçekten çok başarılı

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2020

    Dereceyi göstermiyor. Biraz gereksiz pahalı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.08.2020

    Klima güzel 4 yıldır kullanıyorum ev değişikliği yaptım açık mutfak 32 metrekare yere düşük geliyor performans biraz yüksek çalıştırmak zorunda kalıyorum. Bu gidişle 24000 lik geçeceğim ama tercihimi bosch tan yana kullanmayı dusunuyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 25.08.2020

    Mühendis gözüyle bütün markaları inceledim. Biraz pahalı olsa da bunu seçtim. Markası zaten yorum istemez. Her fonksiyonu harika. Hararetle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Isıtma ve soğutma performansından memnunum kalitesi güzel yazın kavurucu sıcağını evde hissetmiyorsunuz çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "başarılı"

    Olumlu yönleri: Piyasada alınabilecek en uygun klimalardan bir tanesi. Mitsubishi nin klimalrının kalitesi zaten tartışılmaz. Bu klima da orta büyüklükteki odalara kadar çok iyi. Benim aldığım oda 20 metrekareydi. İlk başda emin olamadım sonra araştırınca yeterli olacağını düşündüm. Şimdi iyi ki de almışım diyorum. Odayı gayet iyi soğutuyor. Çalışması da yüksek seviyelerde oldukça sessiz çalışıyor. Elektrik kullanımını da araştırdığım kadarıyla çok iyiydi. Bakalım ilk fatura gelince onu da test etmiş olacağız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    ":)"

    Olumlu yönleri: Mitsubishi çok eski ve güvenilir bir marka. Ben de klimamı alırken içimde ufak tefek tereddütler vardı ama hiç te öyle olmadı. Sadece ön yargıdan ibaretmiş valla. Gerçekten de klimanın pperfomansı çok başarılı. Fiyatı da güzel ama bence hakkını veren bir ürün. Herkese de tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.07.2020

    Mitsubishi klima inverter klima 12000 lik harika birşey 120 metre kare evi hem ısıtır hemde yazın soğutur şaşmayın derim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.06.2020

    En padalı kılimayı alıyosun montaj kötü

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.05.2020

    Süper klima çok memnum aydında yaşıyom 50 derecede bile süper

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2020

    kaliteliteli ürün serviside cok iyi bana fehiye 70 kilometre olsada bir kaç gün icinde montaj yapıldı tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2020
    gayet başarılı

    henüz yeni kuruldu , ilk kullanım gayet iyi görünüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2020
    kaç btu garantisi nedir

    ürün garantisi nedir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: 1 yaz ve 1 kış kullandığımız nasipse bu yaz da kullanacağımız ve memnun kaldığımız bir klima. Her şeyinden memnunuz açıkçası. Kendi kendini temizleme özellikli , buz çözmeli , sessiz çalışan , günlük programlama yapabileceğiniz memnuniyetinizi dillendireceğiniz inverter klima modeli. biz çok memnunuz hem ısıtmasından hem yazın soğutmasından.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Mitsubishi SRK45ZMP-S A+ Sınıfı 16000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Mitsubishi SRK45ZMP-S A+ Sınıfı 16000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat