LG AS-W126J1R0 A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

LG AS-W126J1R0 A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(75 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.07.2020

    İki sene oldu ınvertır smart klima alalı. Yeni takıldıktan üç ay sonra çalıştırdım dış üniteden muhteşem bir ses hemen servisi aradım. Yeni ünitenin komprosörü arızalı olduğunu sökmeleri gerektiğini söylediler alıp gittiler. Komprosörü değiştirip taktılar. Bu sefer vibrasyon dan dolayı bina sallanıyordu servisin hatası yüzünden tekrar geldiler. Kışın yine aynı ses yazın yine aynı ses bu sefer de garantinin bittiğini söylediler. Arızalı ürünü satan satıcıyamı gelip tamir ettik diyen servise mi yoks LG markasının güvensizliğin bence beş para etmez uzak durun canınız yanar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2019

    LG televizyon aldım.ama bir sıkıntı yok ama kılima da aldım.aynı lg ama hep yağmur gibi şu akıtıyor du.servisi aradım baktılar üründe hata var diyip servisi Degişim e gönderdiler Servis yeni geldi.dediler gelip taktılar yeni kılima da bir süre sonra oda şu akıtıyor garanti bitmiştir diyip üçretli bakım yapıldı.ürüne bakan kişi abi bu ürün yenimi diyip sorunu bulmaya başladı.yaptı 3gün sonra yine aynı oldu.bu kılima değişirse aynı şey nasıl olur.firmaya bilgisi olsun.lütfen ben emekli bir insanım eşim hasta bu durum bizi fazlasıyla gerdi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.02.2019

    Kesinlikle almayınız kesinlikle almayın alırsanız pişman olursunuz gidin arçelik sinbo grunding vestel alın LG almayın 18000 btu klima smart inverter 2018 ağustos 4000 TL ye aldım 21 m2 lik oda bildiğiniz oda ev demiyorum niyetim evi ısıtmaktı bununla ama bildiğiniz odayı ısıtmayı bırakın aksine soğuk üflüyor aklı olan varsa almaz hiç kapılmayın he ben iyi klima alıcam diosanız japondan şaşmayın..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.01.2019

    12000 lik mitsubishi klima ile 65 metrekare yeri ısıtıyordum.Yenisini almaya gittiğimde satıcı israrla LG yi tavsiye etti.18000 lik LG aldım.tam bir yıl oldu. Isıtmıyor.Garanti si için aradım.Servis yönlendirdiler.Servis hiç bir sorun yok ev korunaksiz o yüzden dediler.50 tl de para istediler.Mitsubishi ile korunaklı olan Ev LG de korumasız oldu.Gurultusunu hiç söylemiyorum bile.Komsularim dalga geçmeye başladı.Bedava verseler almayın.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.12.2018

    Kesinlikle almayın. Ne servis geliyor ne ürünlerine sarhip çıkmıyorlar. Biz geçen yıl aldık ısıtmıyor. Servisi aradık gelmediler. Adana gibi bir yerde ısıtmayan bir klima yazıklar olsun verdiğim parayı helal etmiyorum. Bu yıl servisi çağırdık 10 kere aradık geldi. Elektrik sıkıntılı dedi. Elektrikci çağırdık elektrikde bir sıkıntı çıkmadı. Aradık aradık şimdide açıyorlar. Yani parayı çöpe atmış olduk.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.12.2018

    Urun son derece basit ısıtmıyor sesli sadece ılık hava çıkıyor sac kurutma makinasi ondan canli servis aradım 7 gun gecti donen yok paranizi ziyan etmeyin

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.07.2018

    Lg klima kesinlikle tavsiye etmiyorum aşırı sesli çalışıyor her açtığımda uçakta yolculuğa çıkmış gibi oluyorum sesine sinir olduğum için çalıştıramıyorum kurulumu yapılınca büyük bir şok yaşadım duvarımız eğri olasıymış bu ses ondanmış ama o duvarda 15 yıl başka klima kullanıldı ve böyle uğultu yapmadı inandırıcı değil bu uğultu makinası başımıza kaldı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Çok güzel bir klima

    Eğer bütçeniz elveriyorsa bu modeli tavsiye ediyorum. 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Çoğunlukla ısınma amaçlı. Tanınan markaların üst seviye modelleri ile yarışan bir ürün. Elektrik tüketiminde oldukça cimri. Bu modeller Kore üretimi. Bu yıl çıkan ES modelleri Türkiyede üretiliyor ve oldukça ekonomik. fakat enerji verimliliğinde bu model kadar iyi değil tabi. Gerek tasarım gerek ses gerekse elektrik tüketimi, performansı sizi memnun edecektir. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2017
    lg sirius deluxe

    ürün 10 numara hiç düşünmeden alın derim

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    👍🏻👍🏻

    Orjinal ürün paketleme çok güzel. Sürat kargo her zamanki gibi berbat değiştirin şu kargo şirketini güzelim işinize zarar verir bu kafalar. Satıcının ilgi ve alakasına ayrıca teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Lg Yapmış!

    Verimlilik ve performans olarak mükemmel. 2017 model bakır ve servis kurunca da vakumlu hizmet. Süper.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    Lg Kore uretimi ve kondansatörler tamanen bakır yeni seri

    yeni seri smart inverter urun kore uretimi kondansatörler bakir 2017/2 donem uretimi yani daha 5 aylik cihaz.. tuketimi anlik goruyorsunuz 0.7 kw da 24 derece isitiyorsa 0.4 kw da rahat soğutur. ++ sogutma ++isitma tesekkurler LG.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    Alınabilir

    Isıtma performansını beğendim fakat daha eksilerde deneme fırsatım olmadı cihaz güzel yakıtta cimri dış ünite biraz sesli gibi fakat ısıtmada normal kabul ediyor. Servisleri çok toy. Lg müşteri hizmetleri konusunda sınıfta kalıyor bilginize. Cihaz alınabilir..

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2017
    süper

    Çok güzel klima pahalı marka almaya gerek yok ısıtma on numara ısıtma amaçlı almıştım azda yakıyor satıcı mağazada çok ilgili arayıp bilgi veriyorlar daha ne olsun iyiki aldım diyorum tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2017
    kaliteli ürün dürüst satıcı

    sesssiz ürün az yakıyor

  • NI1 aracılığıyla, 16.10.2017
    Satıcı son derece ilgili, ürün ise mükemmel!

    Ürünü çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2017
    Dört Yıldız

    vaat edilen kargoya verilme süresini baya aştılar. ama ürün gayet yeterli güzel. optimum oda koşulları sağlandığında saatte 0,4kW enerji tüketiyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    LG ile yazlar serin kışlar için anında ısınma mümkün

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2017
    Harika

    Tüm evi (100 m2) 5 dakika içerisinde soğutabiliyor eğer açılar uygunsa. Çok memnunum. Bütçe dostu bir klima. LG Servis ücretsiz kurulum yapıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2017
    Beklediğim gibi..

    Ürün beklentilerimi karşıladı.. yatak odama aldım.. sabaha karşı soğuk oluyor bu mevsimde klimanın saatini kurabiliyor olmak Harika.. yakıt tüketimi A + zaten .. bu fiyata en iyi klima bence.. serviste gayet iyiydi..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG AS-W126J1R0 A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG AS-W126J1R0 A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat