LG ASUW126H4A0 Klima Yorumları

LG ASUW126H4A0 Klima yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    ısıtma amaçlı almayın

    enerji sarfiyat değerlerine bakılırsa ısıtmada aylık 250tl gibi bir fatura sizi bekliyor. soğutma için olabilir ancak ısıtma amaçlı kullanılmamalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü 2 haftadır kullanıyorum, 22 metrekarelik salonu gayet güzel ısıtıyor ve sessiz çalışıyor. Elektrik sarfiyatını da inşallah fatura gelince yazacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Oldukca iyi

    yaklaşık uc aydır klimayi kullanıyorum.almadan önce 12000 BTU için netten kısa bir f/p araştırması yaptım ve hb den kampanyalı fiyat ile aldım.ses seviyesi beklediğim den iyi çıktı eve gelen misafirler klimanın çalışıp çalışmadığını soranlar hatta yanına gidip sesini dinleyenler dahi oldu :) .ısıtma performansı da gayet iyi.güzel şık bir görüntüsü var boyutları makul .bazen içeriye hoş olmayan bir koku veriyor tam olarak bende anlamadım neden olduğunu devam ederse teknik servise soracağım hiç filtresini temizlemedim ondan olabilir mi diye .ürün smart inverter olarak geldi .dış kasa ünitede de rahatsız edici bir ses yok hatta motoru unuttuk sayılır. şuan için memnunum diğer odalara alırsam yine LG alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Mükemmel

    Mükemmel bir ürün.Ses çıkarma kısmına katılmıyorum kesinlikle çok sessiz - çalıştığını unutuyorum. herhalde arkadaşın ürünü montajda hasar görmüş çünkü ses çıkarması çok anlamsız. Isıtması ve soğutması çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2017
    Ben ettim siz etmeyin

    Evimde 2 adet 2016 yılında aldığım bu cihaz mevcut. Isıtmada çalışırken çıkardığı çatır çutur plastik genleşme sesi nedeniyle uyku haram arkadaşlar. Ömrümüz çürüdü kalitesiz plastik nedeniyle, millet uzaya çıkıyor biz plastik genleşiyor diye uyuyamıyoruz. Aman diyorum! Sakın!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG ASUW126H4A0 Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG ASUW126H4A0 Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat