Kumtel Daylux TTXN35U A++ Sınıfı 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Kumtel Daylux TTXN35U A++ Sınıfı 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2019

    Urunu 2 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yasamadım. Ben 24.000 btu olanı kullanıyorum, suan İklim kış olduğundan sadece ısıtmayı kullanıyorum, ısıtma konusunda son hız acarsanız Cook ısıtıyor, hatta rahatsız olabilecek kadar. İnşallah yazında bu performansı sogutmakta verir. Ürün sonuçta Daikinin firması. TEREDDÜTTE kalmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    Beş Yıldız

    20 gündür gece gunduz kullanıyorum kumtel daylux klimayı aylık 100 tl olan elektrik faturam 170 tl geldi enerji konusunda tasarruflu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    arkadaşlar bu fiyata cidden çok iyi bir klima uzun süredir çevremdekiler ve ben kullanıyoruz gerçekten memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bunun yerine baymak elegant 12.000btu 5 yıl garantili klimaları öneririm

    Olumlu yönleri: klimada özellik pek yok, nem alma uyku modu vs gibi örnek veriyorum çok ayrıntılı ayarları yok. düz bi standart kumandası var. kumandası dandik klima dandik. Olumsuz yönleri: bunun yerine baymak elegant 12.000btu 5 yıl garantili klimaları öneririm. on basar. kendimde baymak var indirimde diye kumtel daylux önerdim ama baymak öneririm şu an herkese

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2017
    gayet başarılı

    Ürünü daha kullanmadim ama arkadaşlarda var hemde 9 luk ve gayet başarılı ısitma konusu önemli onuda başarılı yapıyor servis ücretsiz daikin güvenceli fazla para bence gerek yok gibi ama söz bilirsiniz güzel günlere ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    TAVSİYE

    Bundan bir buçuk ay önce burdan aldım.Kargoda ve serviste ufak sorunlar yaşadım.Klimayi daha ısıtma için düşündüm.25 metrekare odama kurdurdum.iki cephesi büyük ısı cam.ısıtmaz diye yinede çekincelerim vardı.Fakat yanildigimi anladım.Klima gerçekten çok verimli ısıtıyor.Isıtma konusunda merakı olanlar tereddüt etmeden alabilirler.Ben burdan biraz daha uygun fiyata almıştım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ilgili satıcı

    Olumlu yönleri: sipariş süreci ile ilgili desteklere hemen cevap veriliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    bu klima on numara

    İsim için misli misli para vermeye gerek yok.Bu özellik ve değerlere göre bu fiyat kaçmaz.Servis çok iyi.Klima hem dış hem iç unite çok sessiz.Klimanın performansı mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Dört Yıldız

    Ürün fiyatına göre on numara bence. İç ünitesi daıkın motoru mıtsubhi üretimi daha ne olsun. Elektrik sarfiyatı da çol iyi. Satıcı firma çok ilgili maillere hemen cevap veriyor numaranızı alıp iletişime geçiyor. Zeki bey sağolsun çok ilgili. Daıkın servisini aradık ertesi gün geldiler montajı hallettiler vakumlaması biz söylemeden yapıldı. Ayrıca elektrik bağlantısı yapılmıyor diye yazmışlar forumlara ama onu da yaptılar ücretsiz. 4m bakır boru çıktı içinden onun olması da güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Harika

    Urunden cok memnun kaldim 33 m2 salona 18lik sart denildigi halde 12btu bu urunu aldim ve isitmakta hic zorlanmiyor. Bugun 15 m2 odamada 9000 btu olanini aldim yarin kurulacak onunda fazlasiyla yetecegini dusunuyorum 1530+1350 tlye iki klima sahibi oldum diger markalara okadar veresiye bundan iki tane oneririm. Ayrica bir yorumda ortam sicakligi gostermiyor yazilmis. Kullanma kilavuzunu okusa klimanin ozelliklerini ogrenim yok dedigi ozelligin var oldugunu ogrenirdi. Klima fan moduna alinca ortam sicakligini gostermektedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    Süper

    Ürünü hb'den aldım. Hiç pişman değilim. Herkese tavsiye ederim. Dış ünitenin sesi ile ilgili, dış ünite balkona monte edildi ve klima çalışıyorken balkonda çok rahat oturulabiliyor. Soğutması süper. ısınmasını kışın görücez. Aslında iç sıcaklığı gösteriyor ancak sadece fan konumunda. Bence başka markalara vereceğiniz parayla bu ürünün üzerine biraz daha koyup iki adet alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2016
    f/p açısından avantajlı ürün

    fiyat-özellik açısından uygun. sessiz çalışıyor. enerji performansı için henüz yeni kullanmaya başladığımdan birşey diyemiyorum. kumanda kalitesi ve bazı özellikler itibarıyla yetersiz. anlık oda sıcaklığını göstermiyor vs.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel Daylux TTXN35U A++ Sınıfı 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel Daylux TTXN35U A++ Sınıfı 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat