Baymak Brötje Star Extra 24 FI 21300 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi Yorumları

Baymak Brötje Star Extra 24 FI 21300 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Koçtaş aracılığıyla, 18.01.2017
    Süper kombi

    Koçtaşdan aldığım Baymak Star Extra kombiden çok memnun kaldım.Özellikle kaliteyi uygun fiyata satmaları çok iyi.Kombideki oda termostadı çok mükemmel herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 03.06.2016
    en uygu fiyat

    henüz montaj yapıomadı ama kuzenim yaklaşık 4 yıldır sorunsuz kullanıyor tavsiye ederim

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.12.2015
    merhaba

    almadan önce hem firma hemde ürün ile alakalı kuşkularım vardı. hem hızlı gönderim hem ürünün kusursuz çalışması beni rahatlattı. herşey için çok tşkler

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.11.2015
    Baymak & Brötje Heizung kombiler

    meraba.Kumanda panelini oda termostadı olarak kullanabilme özelliği ve çift eşanjörlü oluşu sebebiyle aldık.kış sezonunda olmamıza rağmen fiyatıda oldukça uygundu.satın aldık.antepteki adresimize 3 gün sonra geldi.güvenilir bir site.alışverişinizi yapabilirsiniz.

  • Koçtaş aracılığıyla, 12.11.2015
    kullanışlı 240fi

    koçtaş taşıma ve sevkiyat konusunda çok teşekkür ederim. aldıktan sonra kendim montajını yaptım. göstergesini duvarı delmemek için termostat özelliği ile kullanmıyorum. Kullanımı biraz karışık ama ısıtması gayet yeterli güneş enerji sisitemine uyumlu diğer kombilere göre baca ses çıkışı daha gürültülü.

  • Koçtaş aracılığıyla, 12.11.2015
    kullanışlı 240fi

    koçtaş taşıma ve sevkiyat konusunda çok teşekkür ederim.  aldıktan sonra kendim montajını yaptım. göstergesini duvarı delmemek için termostat özelliği ile kullanmıyorum.  Kullanımı biraz karışık ama ısıtması gayet yeterli güneş enerji sisitemine uyumlu  diğer kombilere göre baca ses çıkışı daha gürültülü.

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2015
    ürün

    kaliteli alişveriş sitesi hızlı kargo hızlı cevap

  • Koçtaş aracılığıyla, 14.09.2015
    Star Extra 240 kombi

    Yeni aldığımız ürünü henüz monte etmedik ama, daha öncesinden kullandığım   için biliyorum. Sorun çıkartmayan pratik bir kombi.. Kontrol panelinin de oda içinde  kullanılabiliyor olması da ayrı bir güzellik.. Tavsiye ederim.

  • Koçtaş aracılığıyla, 14.09.2015
    Star Extra 240 kombi

    Yeni aldığımız ürünü henüz monte etmedik ama, daha öncesinden kullandığım için biliyorum. Sorun çıkartmayan pratik bir kombi.. Kontrol panelinin de oda içinde kullanılabiliyor olması da ayrı bir güzellik.. Tavsiye ederim.

  • Koçtaş aracılığıyla, 16.07.2015
    harika

    Kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu, kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat performans oldukça tatmin ediyor, dijital oda temostatı bile tek başına 300 tl civarında avanaj sağlamakta, yeni kombi almam gerekse, başka modele bakmam bile. Tebrikler Baymak, teşekkürler Koçtaş.

  • Koçtaş aracılığıyla, 04.07.2015

    3 iş günde İstanbul'dan Ankara'ya Horoz kargo ile eksksiz geldi. Montaj iki saatte tamamlandı, kumanda panelini kendim kolayca koridora taşıdım, oldukça gelişmiş ayarlarına sahiptir. Kullanma suyunu derecesine kadar ayarlayabiliyorsunuz, oda termostatı özelliğinden dolayı tercih etmiştim, termostat 0,1 dereceye duyarlılık gösteriyor (örnek: 21,7 C ayarlanabiliyor, ve buna tepki de veriyor. Çok memnunum, henüz kış sarfiyatı deneme şansım olmadı, fakat %94 verimlilik iyi bir değer diye düşünüyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Brötje Star Extra 24 FI 21300 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Brötje Star Extra 24 FI 21300 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat