Baymak Idee 35KW 25800 Kcal/H Premix Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Baymak Idee 35KW 25800 Kcal/H Premix Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün satıcısı ilgili, kargo paketleme başarılı, zamanında teslimat, ürün kullanımı mükemmel belirlediğin derecede sabit kalıyor çalışma sistemi sessiz, kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sürekli Arza yaptı 4 defa değişim taleb edeceğim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "tam yoğuşmalı "

    Olumlu yönleri: tam yoğuşmalı ve sektörün lideri baymak firması bir araya gelince hiç tereddüt kalmıyor. Babamlar da aynı kombiyi kullanıyordu, bende evlenince kendi evime aynısından aldım. Fazlasıyla memnunuz bakımları zamanında yaptırınca uzun yıllar gidebilecek bir ürün.

  • Koçtaş aracılığıyla, 14.01.2017
    Baymak Kombi aldığım günden bu yana sorunsuz çalışmaktadır.

    ürünü aldığım günden bu yana servislik bir durum göstermemiş olup, koçtaşa tşklerimi iletiyorum sayenizde bu üürünle tanıştım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Idee 35KW 25800 Kcal/H Premix Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Idee 35KW 25800 Kcal/H Premix Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat