Baymak Brötje Novadens Extra 24FI 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Baymak Brötje Novadens Extra 24FI 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) farklı ürün gönderildi ve değişim yapılmadı

    Olumsuz yönleri: İstediğim ürün gönderilmedi farklı bir model göderildi değişim istediğimdeyse iade ve para iadesi yapılır dediler indirimdeyken aldım ama iadesi yapılıp tekrar alabilirsiniz dediler ama fiyatı daha pahalıdan vereceklerdi ondan böyle bir sıkıntınyaşadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 2 günde elime ulaştı. 2 parça halinde paketlenmiş, paketlemesi gayet sağlam, bir ezilme veya hasar yoktu. Bacasıyla birlikte geldi. Kurulumunu siz kendiniz yaptırıyorsunuz, hatta proje çizdirmeniz gerekiyor. Yoksa servis garantisini başlatmıyor. Bütün işlemleri bitince servis gelip çalıştırıp garantisini başlatıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    Kombi

    Olumlu yönleri: Ürün Elime Sorunsuz ulaştı Mükemmel Performans var cihazda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel zamanında geldi uygun fiyat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    KAliteli

    Olumlu yönleri: Uzun süredir kullandığımız kombi artık tamir edilemeyecek bir duruma geldi. Yeni bir kombi almak istediğimiz için bu ürünü tercih ediyoruz. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürünün siparişinden sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. İhtiyacını var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: güzel bir ürün kış performansını merakla bekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Baymak çok iyi hatta 40 derecenin üstüne henüz çıkamadık o derece iyi yani yalnız hepsi burada nın satıcılar üzerinde bir yaptırımı yok anladığım kadarıyla 30 kasımda ücretini ödeyip almış olduğum kombinin faturası 1 aralıka kesilmiş geldi 1 ay geç kullanabilicem yani faturayı satıcıyı diil ama baymak ın bu kombisini şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    5 Yıldır kullanıyorum.çok memnunun. tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: soğuk kış günlerin de adam akıllı ısınmayan su oldu mu deliriyor insan . Hasta ediyor duştan el yıkamaktan korkuyor insan o yüzden kombi de en iyisini almak şart biz öyle yaptık eski kombi başka markaydı burnumuzdan getirirdi ama bu kombi den çok memnunuz tam istediğmiz gibi su ayarımızı yapıyoruz hasta olmamak için de sudan değil başka şeylerden dikkat ediyoruz tavsiyemdir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: çok severek aldım ben bu kombiyi aslında çok anlamıyordum kombiden falan ama mecbur kaldım araştırma yaptım ben de en sonunda bunu buldum hem fiyat olarak çok uygun hem de gerçekten kaliteli bir kombi zaten baymak kombi konusunda çok başarılı bir marka ben çok memnunum diyebilirim iyi ki almışım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Kullanımı kolay ve yüksek performans özellikleri ile dikkat çeken oldukça şık bir tasarıma sahip harika bir cihaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    "MEMNUNUM"

    Olumlu yönleri: Yoğuşmalı kombilerde en çok beğendiğim özellik hem elektrikten hem enerjiden tasarrruf sağlamış olması hem de evin her odasına eşit ısı dağılımı mükkemmel sıcaklık vermesi performansından ve kalitesinden memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "SORUNSUZ"

    Olumlu yönleri: erp uyumluluğu olan ve çift eşanjörlü olan kombiler çok nadir arıza veriri arkadarlar hele bir de yoğuşmalı ise ooh mis giib. Bu modeli o yüzdn aldım, o yüzden beğeniyorum ayrıca ısıtma problemi asla yaşamazsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: valla güzel bir kombi biz ailecek memnuuz . 22 kw kapasiteli yoğuşmalı bir kombi ısıtması gayet güzel kullanımıda öyle erp uyumluluğu falanda var. Kaliteli bir kombi tavsiye edeerim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "Harika ürün tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: Çift Eşanjörlü Tam yoğuşmalı ve üzerindeki kontrol panelinin oda termostatı olarak kullanılması kararlı çalışması ve tabiki 7 yıl garantili olması. Olumsuz yönleri: Oda termostatı olarak kullanılan kontrol paneli kablosuz taşıma imkanı olasaydı daha iyi olurdu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "güzel memnun kaldm"

    Olumlu yönleri: Evi kısarada istenilen derecede ısıtıyor ve yoğuşmalı kombi özelliği ile ev sıcak olduğu halde faturalar daha az geliyor, kombiyi açtıktan çok kısa bir süre sonra evin için ısınıyor. Hem sıcak hem el yakmayan faturalar yönünden memnun kaldığım bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz kombi bozulmuştu bununla ilgili yaptığım araştırmalar sonrasında Baymak marka bu kombi cihazını buldum hemen sipariş ettik ve kombinin kurulumnu yaptık. Şu anda kullanıyoruz ve çok memnunuz yoğuşmalı olması büyük avantaj herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2020
    "."

    Olumlu yönleri: baymak ın bu modelini yeni çıktığından bu yana kullanıyoruz bir problem de yaşamadık ayrıca. Hem hermetik hem yoğuşmalı olması 22 kw kapasiteli olması gibi özellikli onun haricinde ERP e uygunluğu var, eşanjör olarak da çift eşanjörlü kullanımıda güzel kolay yani.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Eski kombimin çöp olmasından sonra bu kombiyi aldım Üstün özellikleri ve oldukça dış görünüşü ile beni etkiledi fiyatı da diğer markalara göre biraz pahalı olması yanı sıra çok yüksek bir verimle çalışması oldukça tasarrufla evi ısıtması dikkatinden kaçmadı kesinlikle önerebileceğin bir üründür

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: tam yoğuşmalı ve verimi çok iyi. 1 senedir kullanıyorum. Ekonomik. Doğalgaz faturası bayağı azaldı. Örneğin kışın en soğuk günlerinde bana 200-250 TL gelirken aynı cephedeki diğer dairelere 400-450 TL geldiğini gördüm. Kontrol panelini kablo ile odaya taşırsanız ve oda sıcaklığına göre ayarlarsanız oldukça ekonomik oluyor. Ses düzeyi de iyi. Ayrıca banyo ve lavabolardaki sıcak su stabil akıyor. Bazı kombilerdeki gibi bir ısının bir soğumuyor fiyatından korkup almamzlık yapmadım çok memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Brötje Novadens Extra 24FI 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Brötje Novadens Extra 24FI 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat