E.C.A Confeo Plus 24 HM Kombi

E.C.A Confeo Plus 24 HM Kombi Yorumları


11 yorum yapıldı :

1.0

Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%100 (1 kişi)
ayrıca 10 yıldızsız yorum var



ECA
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 02.02.2018

ECA CONFEO PLUS ÇOK GÜRÜLTÜLÜ ÇOK SESLİ ÇALIŞIR.ÇOK ENEJİ TÜKETİR.ALDIM ÇOK PİŞMANIM. HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM. HİÇ TE İLGİLENMİYORLAR.. UZAK DURUN.

İMDADIMA YETİŞTİ
  • • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.12.2015

Yeni eve taşındım kombiye ihtiyacım vardı ürün 2 günde bana teslim edildi, teşekkürler

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.11.2014

sessiz çalışan güzel bi kombi

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.10.2014

ben üründen çok memnunum önceki kombime kıyasla sıcak suyun gelmesini beklemem çok daha kısa sürüyo bu da öğrendiğime göre içinde 2 litrelik bi sıcak su barındırmasından kaynaklıymış ben baya memnunum size de tavsiye ederim

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.06.2014

eca bilindik bi marka ona güvenip aldım ürün de gayet iyi çıktı sıcak su olayı cidden çok başarılı nerdeyse hiç beklememe fırsat kalmadan sıcak su geliyo musluktan çok memnun kaldım

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.06.2014

2 kiştir kullanıyoruz bu 3. kış olcak valla çok memnunuz almak iisteyenlere tavsiye ederimmm

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.05.2014

kombimiz eskiyince iyi bi kombi arayışına çıktık tabii komşumuzun baya övmesi üzerine de bu kombiyi aldık çok memnun kaldık ben de size öneriyorum alın siz de memnun kalırsınız :)

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.05.2014

tasarruflu güzel bi kombi çok memnunum

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.04.2014

kombi çok sessiz çalışıyo bi kere, kullanımı da baya basit

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.04.2014

eve aldık baya memnun kaldık önceki kombimize kıyasla baya iyi

  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.01.2014

yeni evimizde kombiye ihtiyac vardı ben de araştırmalar sonucu en iyisinin bu olduğunu öğrendim burada da bulunca hemmen sipariş ettim çok memnun kaldım



Özellikler
  • Özellikler

  • Baca TipiHermetik
  • Çalışma ŞekliDoğalgaz
  • Eşanjör YapısıÇift Eşanjör
  • Genleşme Tankı Kapasitesi8 lt
  • Isıtma TekniğiKonvansiyonel
  • Kapasite20640 kcal / saat