E.C.A Confeo Plus 24 HM Kombi Yorumları

E.C.A Confeo Plus 24 HM Kombi yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Evimde kullanıyorum çok memnunum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.04.2021

    Eca Confeo Plus kombi aldım alalı çok yüksek elektrik ve doğalgaz tüketiyor. Bilmeden aldım, çok pişmanım ama artık yapacak birşey yok. Kışın bile hep yaz ayarında olduğu halde sürekli alev alıyor, sönmek bilmiyor. Banyo esnasında aniden su buz gibi oluyor, o esnada sıcak su gelsin diye, bataryayı kapatıp tekrar açıyorsunuz, tabiiki böylece gereksiz yere hem elektrik hem gaz sarfiyatı oluyor. Yeni kombi alsam en uygunu 5 veya 6 bin liradır. Mümkün olsa bu kombiyi başka bir marka ile değiştiririm.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.12.2020

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1- Çok sesli çalışıyor 2- Sıcak su musluğunu aç-kapa 10 dk devir daim motoru çalışıp elektrik sarfiyatı yapıyor.Yaz veya kış fark etmiyor. ( Garanti kapsamında servis çağırdım baktılar normal dediler) 3- Gaz, elektrik sarfiyatı fazla. ** 15 yıl önce babamın evine farklı bir marka kombi taktırdım o yılın teknolojisi bile ECA dan daha güzel ve sessiz. Kombi çalışırken de , devirdaim yaparken de o kadar sessiz ki neredeyse hiç ses duyulmuyor. O markayı almadığıma pişmanım. Özetle; ECA kombi mi , bir daha ASLA...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.08.2020

    Kombi su takviyesi otomatik, mi yapıyor digerlerinde bar saati var

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.03.2020

    Evime yağuşmasız E.C.A kombi taktırdım hiç kış geçirmedim önceki kombim baymak tam yoğuşmalı idi korkuyorum aca yakıt artarmı lütfen bigi verin tşkr ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.12.2019

    2007 de taktığımız kombi şuan musluk suyunu ısıtıyor ama petekleri ısıtmıyor varmı bilgisi olan

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.10.2019

    Sıcak suyu açtığında kalorifer de yanmaya başlıyor. Garanti kapsamında olmasına rağmen 5-6 defa servis elem.geldi her defasında değişik elemanlar geliyor sök dağıt tak. Deneme yanılma metodu ile çalışıyorlar. Sonuç sıfır. Halbuki sonuç alamıyorsan mevcudu götürüp yenisini takmak gerekir. Bir daha ECA KOMBİ ALMAM.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2019
    Teşekkürler

    Çok güzel sorunsuz begendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2019
    "Gayet güzel"

    Olumlu yönleri: Sıcak suya hasret kalmıştık. kombi değişimini bu kadar rahat yapabileceğimizi düşünmemiştim. Petekler daha fazla ısınmaya başladı (en düşükte bile)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    ECA Türkiye de kalite demek... Hiç çekinmeden yazıyorum...

    Arkadaşlar bu kombiyi tam beş yıl önce Sivasta evime aldım...Kışın kış olduğu yerde eve gelen kiracı çıkmak istemiyor....Kombide normal evi ısıtmak için 100 M2 daireye 7,5 mt toplam boyda 60 cm yüksekliğinde panel radyatör koyun...Bu kombiyi takıp bana dua edin.. Servis, parça, periyodik bakım bol ve ucuz.En güzeli kombi sağlam.... Sık arıza yapmıyor......İki yılda bir periyodik bakımı yaptırınız.Hepsi bu.....ECA Confeo Plush... Türkiyenin yıldızı.. Atmasyon yazmıyorum.... 3 Yıl garantisi var....Kalitesine güvenmeyen bu garantiyi veremez.....Saygılarımla....

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    ŞAMDA KAYISI

    KOMBİNİN KRALI SES FALAN YOK FATURA AZ GELİYOR SERVİSDE MALININ ARKADASINDA.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.11.2018

    Eca konfeo plaskonbi bekleme süresi 10 dakikayanyor 20dakika bekliyor petekler buzgibi oluyor neyapabilrim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2018
    mükemmel bence termostada gerek yok

    tekirdağ çorluda oturuyorum. soğuds pis olur.yerli malı bence...5 sene oldu.petekli ev için bilmem. evim yerden ısıtmalı dışcepe yalıtımlı ısıcam var ensoğuklarda 190 lira fatura geldi. normal soğuklarda 35 te çok soğuklarda 38-39*c de kullanıyorum içerisi 22*c den aşağı düşmüyor daha bakımını hiç yaptırmadım.termostada gerek yok. çok samimi yazıyorum kullanan allah razı olsun desin yorumuma yeter.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2018

    Olumlu yönleri: Daha ürünü kullanmadık. İleride nasıl olduğu hakkında daha iyi yorumlar yapabilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2018

    Ürünü henüz monte ettiremedim ama zamanında geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2018
    "eca comfeo plus"

    Olumlu yönleri: Türk malı olması en iyisi Olumsuz yönleri: Olumsuz yönde bir yorum yok

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.07.2018

    Hepsi yalan suyu açıyorsun 30 saniye sonra kombi ateşleme yapıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.07.2018
    "Hızlı kargo, Sorunsuz teslimat."

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo, Sorunsuz teslimat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2018

    Olumsuz yönleri: gönderdikler ürünün faturasında fiyat yazmıyor bu kadar amatörlük olmaz eğer faturamı yollamazsanız ürünü faturasız diye iade edeceğim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2018
    "süper"

    Olumlu yönleri: 9 yıldır evlerimizde kullanıyoruz sıcak suyu muhteşem şimdi kuaför iş yerine aldık hayırlısı tavsiye ederim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
E.C.A Confeo Plus 24 HM Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. E.C.A Confeo Plus 24 HM Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat