Viessmann Vitodens 050-T 25 Kw Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Viessmann Vitodens 050-T 25 Kw Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Şirket çok güzel paketlemiş güvenilir bir şirket müşteriyle ilgileniyor tavsiye ederim çok memnun kaldım bir daha alışveriş yapacağım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: 24 kw lık yoğuşmalı bir kombi açıkçası kış için en kullanışlı olnaları bu türler zaten hele bir de evinizin dış cephesi soğuk için dayanıklı değilse kesinlikle yoğuşmalı almanız laızm yoksa ısınamıyorsunuz tecrübe ile sabit :) modülasyonlu güzel bir kombidir tavisye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kiralayacağım ev için aldım Güzel

    Olumlu yönleri: Kiralayacağım ev için aldım Güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    SESSİZ

    Olumlu yönleri: Oda sıcaklığına göre çalışabilme özelliğine sahip, sürekli ısı kontrolü yapmak zorunda kalmıyorum.Tuşlu kullanma ünitesi ile ısıtma ve kullanma suyu sıcaklıkları hızlı bir şekilde ayarlanabiliyor. Kullanımı kolay, sessiz çalışma ve kendi sınıfındaki en küçük duvar tipi cihaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    TASARRUFLU

    Olumlu yönleri: ısıtma ve sıcak su sıcaklığı iyi bir ürün. Faturalarda tasarruflu kısa sürede evi ısıtıyor genel anlamda memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: üründe sıkıntı yok ama faturamız gelmedi,faturamı nereden alabilirim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.01.2020

    2018 ocak ayinda takildi 2019 yaz aylarinda temmuz yada agustos surekli basinc dusuyor du eşanjor degisti şuan ocak ayı bu defada cesmeye sıcaksu vermiyor.genel performansi iyi olsada zirtbirt arizalanmasi sinir bozucu.yedek parca. Degistirdikleri parcada bi sorun cikarsa tekrar garanti kapsaminda degistirilmez dediler o parca 400 ustu bi fiyat.. y

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel ürün

    Olumlu yönleri: ürün anlatıltığı gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: Kombimizden çok memnunuz. Yoğuşmalı olması büyük avantaj. Menüsü falan da oldukça kullanışlı. Walla fiyat olarak piyasa bakıldığında gayet makul. Eğer ihtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye ederim size. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı tvasiye ederim sizlere de.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.12.2019

    Bugün kullanmaya başladık ve suyu ısıtmama sorunuyla karşılaştık. Banyo işkenceye döndü. Kış günü buz gibi suyla banyo yapıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: fiyat açısından makul bir model viesman alman markası ve kombisinde de alman kalitesini hissediyorsunuz kullanması çok kolay öyle çok fazla seçeneği falan yok ayarlıyorsunuz ve o ayarda sabit kalıyor ki bence bu iyi bir şey diğer kombilerde kafasına göre iniyor çıkıyor bu da enerji kullanımını artırıyor haliyle ısınma ile ilgli de herhangi bir sorun yaşamadık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Hızlı ve güvenli teslimat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: hızlı ve sorunsuz bir alışverişti.tşk

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Evimiz de ki kombimiz bu marka bu model. 3 yıldır da kullanıyoruz. Çok ta memnunuz. Hiçbir şikayetimiz veya problemimiz olmadı. Gayet memnunuz. Yoğuşmalı olması ayrıca bir avantaj. Çünkü ciddi anlamda enerji tasarrufu sağlıyor gerçekten. Kullanımı gayet kolay. Hiçbir sıkıntı ve problem yok. Eğer almayı dşünüyorsanız ben kesinlikle tavsiye ediyorum size. Hem fiyat olarak hem de performans olarak çok avantajlı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Evimiz de ki kombimiz bu kombiden. 3 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir problem veya sıkıntı yaşamadık. Çok kullanışlı. Yoğuşmalı kombi olduğu için yakıtta tasarruf sağlıyor. Çok sessiz çalışıyor. Çok sade ve şık bir tasarımı var. Benim mutfakta görünür bir yerde olduğu için tasarımı benim için önemli. Bu anlamda da memnunum. Bence tam olarak fiyat performans ürünü. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sürat kargo ile cok kötü

    Olumsuz yönleri: Ürün elime kargodan dolayi gec ulaştı genleşme tankı sallanıyor basınç gostergesini tutan plastik ekran ve ekran panelinin acilma yerinde bi kac tirnak kirik daha servisi cagirip actiramadik inşallah çalışmasında sorun olmaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2019
    viessman kombi 50 t 25 kW

    ürün gayet güzel henüz bağlanmadığı için çalışması nasıl bilemiyorum daha sonra bilgi vereceğim .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Fiyat olarak bence gayet makul. Marka pek reklam yapmadığı için diğerleri gibi çok bilinmiyo ama Alman malı. Malzemeleri gayet kaliteli ve dayanıklı. Yoğuşmalı olması gayet güzel. 3 aydır kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım.Görüntü ve ebat olarakda son derece kibar. Isıtması güzel. Dokunmatik ekranında ısı ayarını basınç ayarını filan kolayca yapabiliyorum. Beni en çok şaşırtan servisin hızlı ve kısa sürede montaj yapması oldu. Ama zaten eskiden beri bildiğim bir marka. Bu paraya alabilenecek en kaliteli kombi bence. Şu zamanlarda ekonomik olarak bakmak lazım olaya. Markaya para gömmek çok mantıksız bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli bir ürün

    Olumsuz yönleri: 50 cm uzatma bacasına ve dirseğine 295 tl verdim. parçaları çok pahalı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viessmann Vitodens 050-T 25 Kw Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viessmann Vitodens 050-T 25 Kw Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat