Sinbo SFH-3323 Isıtıcı Yorumları

Sinbo SFH-3323 Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2013
    ısıtma konusunda iyi

    odamın büyüklüğüne rağmen gerektiği kadar ısıtıyor tavsiye ederim.bana kalırsa tek sorun duvara monte ediliyor olması. bunun haricinde sorun yok sağlıklı bir alet

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2013
    Çok beğendim

    Gayet kullanışlı, hiçbir sorun yok, mükemmel çalışıyor, sıcaklık ayarı yapılabiliyor ve güzel ısıtıyor. Saatlerce açık bıraksam da arada bir otomatik olarak kendini kapatıp biraz dinlenip yine açılıyor, snırım yanmasın diye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    urun kalıtelı

    urunden 1 tane almıstım gecen kıs kullandım sımdı 2 ciyı sıparıs verdım . termostatı cok ıyı calısıyor içersini ısıtıp hemen duruyor boylelıklede fazla elektrık harcamıyor . uygun fıyatlı kalıtelı az elektrık harcayan bır ısıtıcı ıstıyorsanız kacırmayın.benım kullandıgım alan 10-15 metre kare arasıdır

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    çok güzel ısıtıcı

    Bu soğuk havada evimi çok güzel ısıttı.Bu kadar kaliteli malzemeyi çok uygun fiyata aldığım için şanslıyım ve çevremdekilerimede tavsiye ettim. Çok memnun kaldım teşk. ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SFH-3323 Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SFH-3323 Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat