Fakir LS Estove 2400 2400W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Gri Yorumları

Fakir LS Estove 2400 2400W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Gri yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2018
    İyi satıcı, aynı gün kargolandı

    Ürün zaten markalı, satıcı aynıgün kargota verdi, ertesi gün elimdeydi...

  • NI1 aracılığıyla, 06.10.2018
    Beğendim. Fakir estove nano

    Ben iletişimlerinden, paketlemelerinden, hemen de gondermelerinden memnun kaldım aldığım ürün de anlatıldığı gibiydi.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2017
    Fena değil

    Ürünün ısıtması ne az ne çok orta seviye. En kötü yanı baya koku yapıyor. Düşük ısı ayarında bile yanmış kablo kokusu yayıyor. Umarım zamanla koku gider.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2017
    Çok iyi bir ısıtıcı Fakir LS2400

    Hızlı ısıtma, geç soğuma ve sessiz ❤️

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Bir Yıldız

    Kendini bile isitmiyor çok elektirik harcıyor nano bor diye de bir şey tamamen ürünü satmak icin reklam kesinlikle paranızı çöpe atmayın 0 yıldızı bile hak etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    yüksek kalite uygun fiyat

    Arkadaşlar evde ofiste rahatlıkla kullanabildiğim bir ısıtıcı ürün. Adeta kış aylarının ihtiyacı sıcak ortam sağlayan ve kapattıktan hemen sonra ısıyı kaybetmiyor bu sayede daima ılık bir ortam sağlıyor. Kesinlikle kaliteli bir ürün tavsiye ediyorum her evin ofisin ihtiyacı diyebilirim ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    Daha az sarfiyat ile daha mükemmel sonuç

    Bu üründen 2. sini satın alıyorum. Odayı hangi sıcaklıkta istiyorsanız o seviyede tutuyor. Daha önce klima ile ısınıyordum, bu kış klima çalıştırmama gerek kalmadı. Daha ucuza da çözümü varmış. Sıcak havayı oda içine yukarıya ve yanlara doğru homojen biçimde yayması işe yarıyor ve sanırım bor mineralleri de cihazın termostatının devreden çıkmasından sonra sıcaklığının muhafaza edilmesinde yani hemen soğumamasında etkili oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2014
    Güvenli Bir ürün

    Cam ile kapatılmış balkonu ısıtmak için almış olduğum elektrik fanlı ısıtıcı kısa süreli çalışma sonrasında soğuk kış gününde balkonda ılık konforlu bir ortam yarattı. Isı kaynağının yüzeyden uzak olması ve ısının fan ile yayılması küçük çocuklara ve evde yaşayan hayvanlara(kedi - köpek) tehlike yaratmadan kullanılmasına imkan sağlamaktadır. kısaca aldığım üründen memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim. saygılarımla

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2014
    Muhtesem

    Umdugumuzdan daha guclu ve ekonomik bir ısıtıcı. Heryeri esit ısıtmasi inanılmaz. Herkese tavsiye ediyorum. 2.yi siparis verdik. Dubleks evimizi rahatlikla ısıtacaklar. Kömür sobasi kadar güzel ısıtıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir LS Estove 2400 2400W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir LS Estove 2400 2400W Konveksiyonel Elektrikli Isıtıcı Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat