Flavel FLV-11 TF Radyatör Yorumları

Flavel FLV-11 TF Radyatör yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    GÜZELLL

    İki haftadır kullanıyorum.Memnun kaldım.Arçelik garantili olması ayrıca avantaj

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    Reel kullanıcı

    Ürün güzel işimizi görür gibi. Ama aldıktan 1 hafta sonra indirime girmesi üzücü

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    İyi ürün fiyat/performans oranı iyi bir ürün

    Ürün çok hızlı ulaştı, iyi bir ürün, üzerinde zaman ayarı olması muadillerine göre çok iyi bir avantaj. İstedğiniz saate ayarlayıp bırakıyorsunuz, evde olmasanız bile zamanlayıcı devreye girip o saatte ortamı ısıtıyor. Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Arçelik mağazasından daha uygun fiyata aldığımız için memnunuz. Sonrasında sorun çıkarmazsa on numara beş yıldız bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü begendim. Bebek icin aldim. İdeal

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre güzel ürün ilk bir kaç saat boya kokusu oldu ilk defa çalıştırıldığı için gayet normal bir şey. Daha kış kendini göstermedi sonbahar mevsiminde 20m kare bir odayı ısıtabildi izolasyon ve yalıtım önemli bunu yapabilirken. Aynı ürün altus ve arçelik markası adı altındada satılıyor zaten servisine de arçelik bakıyor boşuna marka adı için aynı ürüne daha fazla para vermeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    kısa dönem kullanım raporu

    Ürünün en önemli avantajı zamanlayıcısı olması(diğer bir sürü markada yok.) ürünü prizden çıkartmadan çalışmasını istediğin zaman aralıklarını ayarlıyorsunuz, kendisi açılıp-kapanıyor. Fiyat-performans ürünü İç anadoluda ekim ayında günde 9 saat çalışmayla 1. kademede(1000watt tüketim=45 kuruş) işyerinin sıcaklığını 18 derecede tutuyor. Kışın aşırı soğuklarda iş görmez ama sonbahar aylarında soba ve ufo tarzı alternatiflerinden daha mantıklı. Kullanım klavuzunda Arçelik A.Ş. ürünü olarak belirtiliyor.tabi çin üretimi. Fan sesi fazla gürültülü değil fakat çok kullanılmıyor. Sessizce bir köşede çalışması daha mantıklı. Koku problemi yaşamadım, bu konuda çok hassas değilim. daha önce soba yakıyordum ondan bin kat daha iyi soba kokusu yüzünden sürekli ortamı havalandırmak zorunda kalıyordum. artık sadece aşırı soğuklarda yakarım sobayı. Cihazın ebatı küçük(zaten diğerleride aynı), petekler ince bu yüzden 5 dakikada elinizi dokunamayacağınız kadar fazla ısınıyor. Malzeme kalitesi güzel, kargodan zarar görmeden geldi(kargo 2 günde geldi.) 1,5 mt uzunluğunda tahmini kablosu var. Kablo kesiti 3*1 . ufolarınki gibi kalın değil. cihaz çalıştığında voltaj dalgalanması yapmıyor, ufolar çalışınca lambalar sönükleşip tekrar parlıyordu. Son petek diğerleri nazaran daha az ısınıyor. Herhalde cihazın alt tarafında boydan boya ısıtıcı rezistans var. en yüksek ayarda bile çok sessiz ısıtıyor. kettle gibi ses çıkarmıyor, çalışıp çalışmadığını sesinden anlayamazsınız. inşallah faydalı olmuşumdur. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2017
    Çok iyi

    Başka markalara iki katı para vermeye gerek yok 1 haftadır kullanıyorum zaman ayarlaması ve sıcaklığı çok güzel dağıtıyor kesinlikle tavsiye ederim arçelik bünyesi garanti altında güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Bir odaya yetiyor

    Flavel bir Arçelik ürünüymüş, onun için gönül rahatlığıyla aldım. 24 m2 odada (ev mantolamalı) en düşük ayarda gece 10 saat çalışıyor (sürekli değil, termostat açıp kapatıyor) ve gayet yeterli. Tek eksiği, başka bir yeri anlık ısıtmak gerektiğinde saati baypas eden bir düğme olmaması ve kadranı çevirmek zorunda kalmak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    gayret başarılı

    Arçeliğe ait olan flavel markasını bir hastanede gördüm. çok kısa sürede odayı fırın gibi yapmıştı. evde de durum değişmedi. termostat dereceyi de gösterse iyi olurdu. kesinlikle tavsiye ederim. unutmayın ısınmanın en mantıklı yolu yağlı radyatördür.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2017
    güzel

    gayet güzel ve kullanışlı... fiyatının karşılığını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    Dört Yıldız

    Ürünün fiyatı piyasanın biraz altında ısınması çok hızlı ben kızımın odasi için aldım fakat 20 25 m2 oda içinde yeterli gelir yanlız ürünün zamanlayıcı düğmesi düşük kaliteli ve karmaşık geldi bana

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2017
    Teşekkürler

    Sorunsuz işlem, Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2017
    güzell

    sorunsuz alışveriş. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Beş Yıldız

    Ürün 5 dakikaya ısınıp yarım saate soğuyor. Oldukça da verimli

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    Harika

    Bu ürün bir harika dostum. Uzun araştırmalar sonucunda bu ürüne karar verdim. Gram Koku yok ısınması çok güzel. Hakkını veriyor. Çünkü başkasının evinde de görüp kullanmıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Gayet iyi

    Çok iyi ürün.koku yapmasını engellemek için 3-4 saat maksimumunda boş ve penceresi açık oda da çalıştırmayı unutmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    güzel

    hemen ısınıyor. kapandığında ısısını uzun süre muhafaza ediyor. görüntü olarak da şık

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2017
    ürünü çok beğendim.

    Ürün gayet özentilik bir şekilde paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. Isırması gayet güzel. Tavsiye ederim herkese

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2017
    evet beğendim.

    evet ürünü beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2017
    güzel ürün

    ürün gayet iyi ısıtıyor tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Flavel FLV-11 TF Radyatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Flavel FLV-11 TF Radyatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat