BLYSS HD907-9Q YAĞLI RADYATÖR ISITICI Yorumları

BLYSS HD907-9Q YAĞLI RADYATÖR ISITICI yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Koçtaş aracılığıyla, 12.01.2017
    kalite

    Öncelikle şunu belirleteyim ürün ihriyacımı tamamen karşıladı. Sadece ilk çalışma esnasında biraz koku veriyordu ama oda bir süre sonra geçti. teşekkürler koçtaş :)

  • Koçtaş aracılığıyla, 16.10.2016
    İYİ bir ürün

    İyi bir ürün Ekim ayında iyi ısıtıyor. Sadece 1. kademede kullandık. Sıcakken taşımak isterseniz eliniz yanabilir. Termostatı sıcaklık artınca otomatik devreye giriyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Koçtaş aracılığıyla, 06.12.2015
    Bir Yıldır kullanıyorum

    Ürünü bir yıldır kullanıyorum. Güzel bir cihaz promosyonda almıştım kuşkularım vardı. 2. Cihaz alınırmış. Bir daha promosyon olur mu? Olsa da 2. Alsam. Horoz lojistikte teslimatta hiç sıkıntı yaratmadı

  • Koçtaş aracılığıyla, 19.11.2015
    Memnunum

    Havalar soguk oldugundan radyatoru geldigi gunden beri prize takdim ve calistirmaya baslatdim.  Termostati oda sicakligi 21-22 derece olacak gibi ayarladim ve prizden hic cekmedim.  Kordon isiniyormu diye kontrol ettim, hayir isinmiyordu. Termostat oda sicakligi dusdugu an radyator isinma devresine geldigini gordum.  2 hafta falan oldu, cok memnunum.

  • Koçtaş aracılığıyla, 19.11.2015
    Memnunum

    Havalar soguk oldugundan radyatoru geldigi gunden beri prize takdim ve calistirmaya baslatdim. Termostati oda sicakligi 21-22 derece olacak gibi ayarladim ve prizden hic cekmedim. Kordon isiniyormu diye kontrol ettim, hayir isinmiyordu. Termostat oda sicakligi dusdugu an radyator isinma devresine geldigini gordum. 2 hafta falan oldu, cok memnunum.

  • Koçtaş aracılığıyla, 19.11.2014

    gerçekten çok harika bir ürün stokta olunca bir adet daha almayı düşünüyorum.

  • Koçtaş aracılığıyla, 09.11.2014

    Sorunsuz bir alışveriş teşekkürler... Bir sonraki alışverişte görüşmek dileğiyle...

  • Koçtaş aracılığıyla, 08.11.2014

    çok memnun kaldım tüm koçtaş çalışanlarına teşekkürler.valla helal olsun 2 günde elime geçti

  • Koçtaş aracılığıyla, 11.04.2014

    Ürün elime zamanında teslim edildi ve aldığım ürün beklentilerimi karşıladı, KOÇTAŞ Ailesine ve HOROZ LOJİSTİK Kargo Firmasına teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sağolun...

  • Koçtaş aracılığıyla, 20.02.2014

    Fiyatı ve kalitesi ile harika bir ürün.Teşekkürler KOÇTAŞ...

  • Koçtaş aracılığıyla, 05.12.2013

    bence 25 metre kare odalar için en ideali bu ses yapmaz ve ışık yaymaz güvenilir sağlıklı fiyatıda uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BLYSS HD907-9Q YAĞLI RADYATÖR ISITICI kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BLYSS HD907-9Q YAĞLI RADYATÖR ISITICI yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat