Simtel QS4L Isıtıcı Yorumları

Simtel QS4L Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2017

    Ürünün rengi resimdekinden farklı geldi,paketlemede sıkıntı yok ürün gayet iyi ısıtıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Fanlı sistemi sayesinde soğuk günlerde soba sadece kendiniz ısıtmaz, ısısını olabildiğinde yaymaya çalışır ve ısısyı yayıldıkça hava sürekli karışır...Karışa karışa odanın nemini alır.Sizin hasta olmanızı önler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2010
    Hayal Kırıklığı

    Ürünü alalı kısa bir zaman oldu ama düğmelerinden biri hemen bozuldu. Ayrıca ısıtma gücü sadece çok küçük mekanlarda yeterli olabilyo. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2010
    pişmanım

    ürünü aldığıma pişmanım elime geçtiğinde suyu allatan akıtıyordu tamıre yolladık bu seferde rezizstansı kırık çıktı hayal kırıklığına uğradım bende urunu iade ettim almak isteyenlere tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2010
    hiç beklemediğim bir durum

    Yıllardır hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum ilk kez böyle kötü bir durumla karşılaştım bu ürünü yorumlarına bakarak satın aldım.Ürün 3-4 gün sonra elime ulaştı fakat feci deforme olmuş bir koli ve içerisinde paslanmış hasar görmüş bir ürün elime ulaştı.Ürünü ertesi gün iade edip yenisini talep ettim.7-8 gün sonra yeni ürün geldi.Bu seferde resiztansların ikisi arızalı buhar bölümünü kapadığım halde hala çalışmaya devam ediyor yani yine arızalı ürün gönderildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2010
    fiyatına göre idare eder

    Bu fiyata alabileceğiniz iyi sobalardan biri. Ama kaliteli birşey beklemeyin , hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Soba çok hafif, fanı da biraz gürültülü çalışıyor.Alırken buna da dikkat etmelisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2010
    boyutu küçük işlevi büyük

    bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum 15m2 odamı hamam gibi yaptı umarımbir kaç ayda dağılmaz. kısa sürede elime ulaştıran hepsiburadaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2010
    fan uzun omurlu degıl gıbı

    guzel bı urun ebatlarına gore cok guzel ısı verıyor 2 ayrı guc secenegi olması avantaj fanı ısıyı daha cabuk ve homojen dagıtıyor guzel bi urun tavsıye ederım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2010
    Elinize yakışacak bir ürün :)))

    Çünkü elinizde kalacak bir ürün, 2 tane aldım ikisidemi sorunlu çıkar birader, kısa süreli ihtiyacım olmasa hiç uğraşmazdım, tek avantajı fiyatı, ama kesinlikle böyle bir ürün alacak kadar zengin olmadığımı farkettim, boşa masraf.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2010
    sonunda iyi cikti

    ilk gelen urun ne yazik ki hasarli geldi. fakat sanssizlik diyorum, cunku iade islemlerini gerceklestirip siteden takip edebilmek ve yenisinin gelmesi hepsibuaradaya guvenimi tazeledi. su an elimde olan urunu denedim sorunsuz, 20-30 m2lik kucuk odalara 2li hali bile fazla. 4lu isitmasi buyuk salonlari isitir diye dusunuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2010
    fiyat iyi ama kalite berbat

    arkadaşlar biz işyerine aldık bir hafta geçmeden anahtarları bozuldu. Şu anda kullanamıyoruz. Kdz. Ereğli gibi bi yerde bile servisi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2010
    Simtel kalitesi

    Gerçekten kaliteli bir soba.Küçük bir odayı kısa bir sürede ısıtıyor.İçine koyulan su sayesinde havayı kurtumuyor sürekli nemlendiriyor.Ayağının altında emniyet düğmesi var.Kaldırdığınızda yada devrildiğinde yerden bağlantısı kesildiği için anında kapanıyor.Emniyetli olması çok güzel.Sobaya ihtiyacınız varsa tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2010
    simtel

    Ürünü hepsi buradadan aldım sipariş veriğim gün kargoya verildi hızlı teslimat için teşekkür ederim.Ürün güzel kullanışlı hafif ve taşınabilir .Fanlı olması ısı yayılımı için iyi ürünün tek kusuru kablosunun kısa olması priz yüksekte ise uzatma kablosu gerekiyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2010
    uygun

    çalışmasını beğendim.fanı da sessiz çalışıyor. yalnız devrilme emniyet sistem ayağı halı üstünde inmediği için makina çalışmıyor. ben de bantlamak zorunda kaldım emniyet sistem ayağını

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2008
    Bu fiyata kaliteli bi ürün

    Bu sobayı alalı 2 hafta oldu ısıtma olarak küçük odalar için bire bir çok çabuk ısıtıyor ve baş ağrısı yapmıyor.extra bide sıcak üfleme yeri var ada güzel bir seçenek ürünün tek beğenmediğim yeri havaya kaldırdığın zaman su deposundan su çabuk dökülüyor buna dikkat edilmesi geriyor başka hiç bir problem yaşatmıyor tavsiye edrim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2007
    HERKESE TAVSİYE EDERİM.

    -40 derecede bile evi rahatlıkla ısıtabilen, kendisinden büyük işler yapan harika ısıtıcı .Bence herkes denemeli. Murat SAĞLAM Yaş:38 Sarıkamış/KARS -TÜRKİYE

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simtel QS4L Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simtel QS4L Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat