Rubenis RBA-04 Vantilatör Yorumları

Rubenis RBA-04 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2016
    ikinci defa aldik gercekten guzel

    ikinci defa aldık guzel urun. kaliteli. performansli. teşekkür ediyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    klima kadar serin yok boyle bir aletokadar vantilatör gördüm aldığımdan beri yazın ortasında üşüdüm resmen

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2011
    fiyatına göre çok iyi

    çok kolay kurulabiliyor. çalışırken sağa sola hareket etme özelliği var. hem yukarı aşağı ayarlanabiliyor; hem de yüksekliği ayarlanabiliyor. üstelik zamanlayıcısı var. fiyatı da gayet ekonomik. parçaları öyle ahım şahımyüksek kaliteli değil. yine de fiyatına göre çok iyi. hatta daha pahalı bazı başka vantilatörlerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. bozulursa kesinlikle tekrar alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2009
    fiyatına göre süper

    bu ürünü 1 yıl kadar önce hepsiburadadan almıştım. hiçbir sorun yaşamadım kurulumu ve tekrar sökülmesi çok kolay. ağırlıklı ayağı sayesinde kolay kolay düşmez. bu fiyata alınacaklar arasında bence süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2009
    bu fiyata güzel bir ürün

    ucuz bişey istiyorsanız kurulumu kolay sade ve hava üflüyecek güzel bir ürün hepsinin aynı şeyi yaptığını düşünürsek alınırsa pişma n olunmayacak bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rubenis RBA-04 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rubenis RBA-04 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat