Blyss Puket Vantilatör Yorumları

Blyss Puket Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    MERHABA ARKADAŞLAR ÜRÜN ELİME GEÇTİ ANLATILDIĞI GİBİ MONTAJI HİÇDE ZOR DEĞİL. TEK BAŞIMA KOLAYCA MONTAJI YAPTIM. HİÇBİR SIKINTIYLA DA KARŞILAŞMADIM. ÜRÜN KALİTE VE SAĞLAM OLARAK GÖRÜNÜYOR. SADECE KARŞILAŞTIĞIM SIKINTI ÇALIŞTIRDIKTAN SONRA YALPA YAPTIĞINI FARK ETTİM DAHA ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM AMA ARAŞTIRMALARIM SONUCU BİR BİRİNE GEÇEN SİYAH PLASTİK APARATLARIN ÇENTİKLERİNİN BİR BİRİNE GEÇMESİ GEREKİYOR MUŞ, BUNUDA BU HAFTA SONU YAPACAM BAKALIM OLACAK MI? OLACAĞINA İNANIYORUM. MONTAJ YAPACAK ARKADAŞLAR BU DURUMA DİKKAT ETMELERİ GEREKİYOR. SONUÇ OLARAK BEN ŞAHSEN KALİTELİ ÜRÜNÜ ÇOK KALİTELİ OLARAK BULUYORUM. ALACAK ARKADAŞLARA DA TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR ÜRÜN. SAYGILARIMLA....

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence güzel tavsiye ederim

    Mersindeki evimizin salonuna taktık.Normalde ortalama bir salon için yeterli gelmeyebilir.Ama oda için veya yatak odası için ideal olacaktır.Salona her koşesine ulasmasada serinlik kattı.Kesinlikle büyük faydası oluyor.Duvardan dügme ile kontrol paneli yok.Üzerinde sarkan iki zincir var.Biri ışığı yakiyor (10 watt led ampul taktım yeterli aydinlatma sağladi.)diger zincir ilk cektiginizde 3.ve en hizli devirden calişmaya basliyor.Zinciri cektikce 2-1 ve duruyor.Ayrica motorun ters yonde donmesini sağlayan bir siwich de gövdesinde mevcut.Son derece de sessiz.Kısacası fiyatına ve fonksiyonlarina bakilinca alinabilecek en iyi ürün bu görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dekoratif ve kullanisli

    Kurulumu ve montaji gayet basit ve serinletmesi guzel emegi gecenlere tesekkur ederiz almak isteyenlere tavsiye ediyorum ...klima varmis gibi serinletiyor ve ikinci kademede calissa bile yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pervane ventikatör

    Gayet iyi, memnunum, rengi iy??

  • HepsiB. aracılığıyla
    salinimi cok fazla

    ürünün montajı kolay ancak aynı arabanın lastiklerinde olduğu gibi balans ayarının iyi olması lazım kanatların numaralı olmamasından ve birebir malzemeden yapılmamasından çok fazla sallanıyor ben memnun kalmadim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper bir ürün

    Mutfağım için bir tane almıştım kendim taktım kullanıyorum çok memnun kaldım 1 tane daha sipariş verdim.Montajı çok kolay

  • HepsiB. aracılığıyla
    performans güzel

    ürünün serinletme performansı güzel; görünümü sade ve şık. tek dezavantajı pervane ve lambayı aktive eden ipler kısa kalıyor ( tavana yakın monte edildiğinden) onun dışında pratik ve dekoratif.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Aynı gün kargo ya verildi bir günde teslim aldım. kullanışlı ve güzel bir ürün. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavan Vantilatörü

    Çok iyi ürün

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.07.2020

    Gürültülü ve sesli çalışıyor ayaklı vantilatör alın daha iyi beş para etmez

  • Koçtaş aracılığıyla, 04.05.2018
    Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat

    Gerçekten çokmemnunolduk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    Beş Yıldız

    çok iyi

  • Koçtaş aracılığıyla, 16.12.2017
    ÇOK İYİ

    Güzel ürün

  • Koçtaş aracılığıyla, 13.10.2017
    Teşekkürler Koçtaş

    Adana'da yaşıyorum ve mutfak için ideal oldu. Hayat kurtardı, klima gibi süper serinletiyor. Hem kargonun çabuk gelmesi, hem de montaj hizmeti bir harika. Teşekkürler Koçtaş.

  • Koçtaş aracılığıyla, 16.08.2017
    HAKAN Ş.

    güzel kaliteli bir ürün.bana göre klimadan daha iyi,koçtaşta hızlı gönderim yaptı.teşekkürler koçtaş..

  • Koçtaş aracılığıyla, 14.08.2017
    uyku sorunumuzu çözdü

    İzmir sıcağında uyuyamayaan çocuk mışıl mışıl uyur oldu, montajı kolay kendim kurdum, tavsiiye ederim.

  • Koçtaş aracılığıyla, 24.12.2016
    tavan vatilatörü

    teşekkürler.Zamanında ve eksiksiz geldi.Güvenimi kazandınız!

  • Koçtaş aracılığıyla, 20.11.2016
    henüz yorum yok

    Merhaba,  ürünü aldım ancak lambanın camında kırık olduğundan değişim talebinde bulundum. henüz ürün tamamlanıp değiştirilmedi.

  • Koçtaş aracılığıyla, 20.11.2016
    henüz yorum yok

    Merhaba, ürünü aldım ancak lambanın camında kırık olduğundan değişim talebinde bulundum. henüz ürün tamamlanıp değiştirilmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    Alınabilir ürün.

    Fiyat - kalite oranı iyi ürün. Alan kesinlikle pişman olmaz. Montajı kolay. Yalnız tavana içindeki vidalar ile değil de 8mm lik çelik dübel ile tutturmanızı tavsiye ederim. :) Gayet sessiz ve şık bir ürün. Mutfak hariç her yere beyaz olan takılabilir. Hepsiburadaya uygun fiyet ve hızlı kargo için teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blyss Puket Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blyss Puket Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat