Everest EFN 491 USB Vantilatör Yorumları

Everest EFN 491 USB Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2017
    Ürün Güzel Kargo Hızlı Ve İtinalı

    Ürünü beğendim. Sıcak havalarda özellikle geceleyin rahat bir şekilde uyumamı sağlıyor.. Biraz büyük ama bilerek aldım Sessiz bir şekilde işini yapıyor Everest firması uygun fiyatlı yeter düzeyde kaliteli ürünler sunmaktadır. Kargo itinalı olmuş teşekkür ederim Allah bereketini versin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    İki Yıldız

    GÜRÜLTÜ SEVİYESİ BİRAZ (BEKLENENDEN FAZLA) YÜKSEK....

  • NI1 aracılığıyla, 02.09.2016
    Mükemmel bir ürün

    Cihaz metal bir gövdeye ve büyük bir alimünyim pervaneye sahip 30-40 cm den serinlik üflüyor tahta masada kullandıgım halde doğru montajla sıfır titreşim sıfır hareket valla helal olsun hayırlı işler

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2016
    zayif

    Zaten aman aman birsey beklemiyordum ama gercekten zayif. Denge sorunu da var. Bazen metal pervanenin agirligi yuzunden pervane dengesi bozuluyor ve pervane bir hizlanip bir yavaslamaya basliyor. Alet, bir de, motoru cok gucluymus gibi masa uzerinde geziniyor :) (lastik ayaklari takmama ragmen) Magazanin hizmetinden (hiz, paketleme vs...) ise memnun kaldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    Yeterli

    Ürünün üflemesi masaüstü için gayet yeterli, zaten çok yakınınızda duracak dolayısıyla fazlasına gerek yok. Ben ürünü 220V Usb adaptör ile şebeke elektriğine bağlayarak kullanıyorum böylece bilgisayardaki usb slotlarını doldurmuyor. Malzemesi tamamiyle metal, bu durumun ürünün uzun ömürlü olmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bunun dışında ürün titreşimli çalışıyor, altına 3 4 kat halı kaydırmaz koyarak ses düzeyini düşürebilirsiniz zaten direk masaya koyarsanız sesi yüksek oranda rahatsız edici oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2016
    Çok iyi büyük ve güzel serinletiyor

    Çok iyi büyük ve güzel serinletiyor

  • NI1 aracılığıyla, 22.07.2016
    güzel

    çok güzel emsalleri küçüklerden daha kuvvetli ve güçlü, büyük gayet büyük

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2016
    Çok iyi

    Düşünenlere kesinlikle öneririm

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2016
    rüzgardan kapılar çarpıyor

    rüzgardan kapılar çarpıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2016
    tercih edilebilir

    öncelikle fan gerçekten büyük. masanız darsa sorun yaşayabilirsiniz. boyuna göre verdiği hava az ama masa üstü kullanılacağından fazlasıyla yetiyor. fanı çok sessiz. ancak ayaklarında denge problemi var. altına defter kitap koymanız gerekebilir ses için. ürün gayet sağlam görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2016
    İyi bir soğutucu

    Ürün gayet iyi soğutuyor ama 1-2-3 gibi ayarı yok, kablo kısa ve kullanım kılavuzu yetersiz. Ürünün içinden 3 tane ek parça çıktı ama ne işi yaradığı kullanma kılavuzunda yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    Kesinlikle beğendim.

    Fan gerçekten büyük ve çok iyi hava veriyor. Biraz tombik olduğumdan dolayı yaz aylarında yanımdan ayırmayacağım bunu :) Bazen powerbanka bağlıyorum bazen normal usb portuna bağlıyorum hiçbir problem yaşamadım, kesinlikle önerebileceğim bir ürün olmuş

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Everest EFN 491 USB Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Everest EFN 491 USB Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat