Kaşkar CDRF-16A Beyaz Masa Tipi Vantilatör Yorumları

Kaşkar CDRF-16A Beyaz Masa Tipi Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2018
    Çok şık estetik duruyor

    Urun sessiz çalışıyor montajı uğraştırdı bu işlerden ıyi anlamak gerekiyor klavuz yeterli gelmiyor çünkü. Çok esintili bir performans yok ama bebeğimiz için bu hızda olması gerekiyordu zaten .

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2018
    Bir Yıldız

    beklediğimden çok küçük geldi:(

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Beş Yıldız

    Ürün iyi sesiz çalışıyor. Sallanma yok. Ampul küçük duyu değiştirdim. Led ampul takdım. 10 w ışık az gelince kapağı takmadan kullanıyorum. Montaj için gönderdikleri vidaya güvenmediğimden büyüğünü takdım. Yatak odasına taktığımdan yavaş hızın fazla olmaması gerekiyordu. Bu hız rahatsız edici değil. Dizayn ve kullanılan malzeme iyi. Takan usta iyi olmayınca hem sallanma, hem de ses yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Eh iste,gormeden almayin derim.

    Montaji bayagi ugrastirdi.tavandaki kortonpiyerle uymadi.ama en sonunda takmayi ve calistirmayi basardik.serinletmesine gelince,en yuksek hizi dusuk zannediyorsun.eger yakinina oturursan havani alirsin,yok uzakta isen biraz zor hava alirsin.ama cocuklar icin iyi carpmiyor,hasta olmasindan korkmuyorsun.guzel bir dekoru var.eve hava katti.?? İki gunde iki lamba halletti.neden boyle yaptigini hala anlamadim. Kargoya gelince biraz gecikti,hepsiburadaya yakistiramadim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kaşkar CDRF-16A Beyaz Masa Tipi Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kaşkar CDRF-16A Beyaz Masa Tipi Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat