Sinbo SF-6720 Vantilatör Yorumları

Sinbo SF-6720 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.07.2023

    Bu cihazın pervanesini nasıl bulabilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2015
    Ürün Amacına Uygun

    Ürünün dönmediği resimlerden çok belli ayrıca açıklamada dikey kullanım yazıyor. Tutturulduğu çerçeve sahip olmadığı için ses çıkaracaktır elbet. Ev kullanıcısı iskelete sabit ürünlerden almalı. Bunu bilerek tercih edin. Onun dışında kullanımlar için harika. Güçlü ve çerçeve genişliği büyük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2012
    Çok ses yapıyor.

    Ürünü aldım ve çalıştırdığımda çok ses yaptıgının farkına vardım. Salonum küçük oldugu için klima gereksiz geldi bir vantilatörle çözeriz dedik ama bu defa da tvyi son ses açmamız gerekiyor duymak için. Kısaca normalde sürekli açık kalır dediğim ürün çok sıkıntı çektiğimizde açıyoruz. Ayrıca dönmüyor, hangi yöne ayarlarsanız sabit kalıyor. Sağa sola yukarı aşağı ayarlayabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SF-6720 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SF-6720 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat